Jump to content
al3xandru

Cine este Iceman, romanul fara slujba si studii care a lasat NASA fara 500.000 de dolari

Recommended Posts

Posted

Tanarul clujean retinut de DIICOT dupa ce a spart serverele NASA nu are studii aprofundate in informatica, insa e foarte priceput in domeniu, afirma surse din randul anchetatorilor.

Se pare ca tanarul a facut acest gest doar pentru a demonstra ca poate, cauzand un prejudiciu de 500.000 de dolari. Potrivit acestora, Robert Butyka, care folosea porecla "Iceman" pe internet, are 26 de ani si nu are un loc de munca.

Cel mai probabil, americanii vor incerca recuperarea prejudiciului de la tanarul clujean. Conform surselor citate, pagubele produse de Butyka au fost de 300.000 de dolari, iar 200.000 de dolari s-au cheltuit pentru repararea daunelor, fiind nevoie de trei luni de munca in acest sens. De altfel, pe pagina sa de pe o retea de socializare, tanarul spune ca a absolvit "University of Weed" (Universitatea de marijuana).

tot articolul pe -> http://stirileprotv.ro/stiri/high-tech/hackerul-din-cluj-care-a-spart-serverele-nasa-a-fost-retinut-de-diicot.html

Posted

Cand am citit titlul in dreapta la ultimele topicuri adaugate,am crezut ca e vorba de IceMan "al nostru" . Ma gandeam ca are cineva chef de mistouri la ora asta. :))

Ce pot spune.. bravo lui. Va ajunge departe intr-un mod legal chiar daca a facut cea facut.

Posted

Incepusem sa ma bucur pentru cateva secunde, dar mi-am adus aminte ca-i din timisoara. =))

Eh, glumesc si eu..

Da, cel mai probabil il vor bate la nanau vreo saptamana, apoi il angajeaza. Imi place tactica lor, sa te faci frate cu dracu. ;D

Posted

Toata stupefactia mi s-a dus la cuvintele ''Robert Butyka'' si ''clujean'' :))

On : Mai sunt si dinastia,oameni fara slujba care totusi fac lucruri uimitoare,pe de-o parte bravo lui ,sper sa ajunga departe :D

Posted

Nu face puscarie ,si altii care au spart servere marii gen NASA nici unu nu a facut fost condamnati la inchisoare , totii lucreaza pentru NASA .un exemplu bun ar fi Sirvic (Victor Faur) , au dat atunci la fel va face inchisoare si acum este in libertate .

Guest Advanced12
Posted

Mereu este o stire precum : „Un roman a reusit sa sparga conturile celor de la Nasa” si ca acum este angajat la F.B.I

Posted

Dupa cum spune si titlul, nu e nevoie sa ai 'scoala' ca sa poti face un asemenea lucru.

Felicitari lui, romanii mereu se baga in belele...furturi,jafuri etc.

Guest El Camino
Posted

Cei mai tari crackeri sunt cei care nu-i vezi la stiri .

Ai mare dreptate, cine are caracter, nu se lasa vazut la TV. :right:

Guest constanta
Posted

Alt spart care nu isi gasea un job prin oras...

# Hackeri tari nu se vad la TV..aia se numesc hackeri,nu orice om banal

## Si maicasa e proasta,ea credea ca se joaca ?:) Cred ca nu a vazut un joc pe PC in viata ei

### Se inmulteste lumea plina de prosti,iar prostia incepe sa ne domine.

Posted

## Si maicasa e proasta,ea credea ca se joaca ?:) Cred ca nu a vazut un joc pe PC in viata ei

la 26ani nu prea cred k pe mama lui o interesa ce face el la pc, sa fim seriosi

Posted

Cel putin el stie sa foloseasca pluralul.

Posted

Cel putin el stie sa foloseasca pluralul.

Si virgula.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...