Mihai Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Numele meu în joc: T.Michael Numele EXACT celui pe care îl reclam: Mugur Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Incercam sa ii dau cateva explicatii in legatura cu niste fapte savarsite de colegi iar el incepe sa ma insulte atat pe mine cat si pe membrii familiei mele. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Martori: Shape , Ryan , Kasko , Defragus , Semos , .Dancer. P.S: Daca postezi pe aici nu vreau sa aud chestii de genul " M'au omorat aia " sau alte povesti. Ti'am zis ca era de datoria mea sa le iau apararea din moment ce sunt colegi si in plus acest lucru nu scuza injuriile adresate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Mugur primeste ban 14zile pentru limbaj. antecedente http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=424143&st=0&p=6011613&hl=mugur&fromsearch=1&#entry6011613 Link to comment Share on other sites More sharing options...