Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdrlaN

disconnect HubaBuba(Itachi)

Recommended Posts

Posted

poza cu spot :

poza cu disconnect se vede ca HubaBuba e sub mine mg ala :

poze dupa disconnect cu Kraken +HubaBuba pe spot :

Aici cere Kraken holder pe global :

cum se face ca Kraken e dupa 5 secunde automat dupa ce iau disconnect pe spot phono direct -ija- te rog frumos raspundemi dc nu le dai pe toate conturile care le au 99 cu care s-au connectat de pe aceiasi IP s-au trebuie sa cautam toti programu de dat discoonect ca mai nou asa se ia un spot pe link problema disconnecturile sunt de pe 97D incoace atunci macar se m-ai filtra o zona intreaga

Kraken si HubaBuba sunt aceiasi din topicu acesta :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427052

poze cand Kraken(LoMaX) recunoaste ca fratestu Itachi era pe cont lui adica HubaBuba in timpului disconnectului :

degeaba le dati 99 pe conturile de disconnect poate sior facut la inceput de db 10 s-au mai multe dati-le 99 pe conturile principale ca altfel tot asa vor continua

Posted

As dori sa mi se verifice si mie (Kraken) log`ul ... sa aflu cine a fost pe cont la mine si sa ii dati un filtru la ip sau ceva sa nu mai poata intra de loc pe linkmania si un 99 subtire pe caracterul lui principal sau un block account.

Guest AdrIaN-TM
Posted

As dori sa mi se verifice si mie (Kraken) log`ul ... sa aflu cine a fost pe cont la mine si sa ii dati un filtru la ip sau ceva sa nu mai poata intra de loc pe linkmania si un 99 subtire pe caracterul lui principal sau un block account.

sa speram ca va verifica ija :)

Guest Magnnum
Posted

Nu se da suspenduri aiurea etc etc pana nu verifica si se lamureste treaba! sper :-s

intr-un caz sa verificat ai 99 unde tie pila care o sunai :))))

sau pun printul in care te laudai ca db trecut dadeai dc la toata arena ?:)

Posted

Nu se da suspenduri aiurea etc etc pana nu verifica si se lamureste treaba! sper :-s

intr-un caz sa verificat ai 99 unde tie pila care o sunai :))))

sau pun printul in care te laudai ca db trecut dadeai dc la toata arena ?:)

beeeiiii cotetzarule murat , asigurate ca vb cu aceeasi persoana! eu nici nu imi aduc aminte sa fi vb cu tine vreodata de cand joc pe linkmania!!!

sa ai bafta :)

Guest Magnnum
Posted

bai tu ala adi smecherul de pe nu stiu unde :)) aseara cu lord aveai gura mare

Lord a zis ca isi da delete la caracter il astept :))))

nu erai tu pe itachi ????

pun printul sus ?

Posted

mai ... eu nu stiu nici un cont in afara de al meu ! si eu nu sunt Adi ci sunt LoMaX (Kraken) ! ... nu stiu despre ce vb tu acolo cu Lord si toate cele , asa ca ... cautati`l pe Adi si vb cu el ce ai de vb!

Posted

mai ... eu nu stiu nici un cont in afara de al meu ! si eu nu sunt Adi ci sunt LoMaX (Kraken) ! ... nu stiu despre ce vb tu acolo cu Lord si toate cele , asa ca ... cautati`l pe Adi si vb cu el ce ai de vb!

Itachi(Adi) a fost pe HubaBuba si pe dl tau Kranen cu care a dat disconnect si a revenit phono pe spot de unde rezulta ca esti complice la disconnect -ija- dale 99 pe toate ca altfel nu se invata minte acesti copii

Posted

bai tu ala adi smecherul de pe nu stiu unde :)) aseara cu lord aveai gura mare

Lord a zis ca isi da delete la caracter il astept :))))

nu erai tu pe itachi ????

pun printul sus ?

Adi a jucat initial pe lomax...de aici apare confuzia....

A revenit realu si acum Lomax e Kraken, iar Adi a trecut pe Itachi

Posted

Magnum am zis ca imi dau delete la caracter daca ma preluezi legal nu prin pk pe tot spotul. Nu ma intereseaza pe mine cum s-a luat spotul ala eu am venit mai tarziu acolo .

Dupa mine ar fi trebuit sa ia ss si pentru nesimtire LaDorna dar deh ce sa ii faci.

Sunt Lord si sunt implicat aici:D

Posted

Magnum am zis ca imi dau delete la caracter daca ma preluezi legal nu prin pk pe tot spotul. Nu ma intereseaza pe mine cum s-a luat spotul ala eu am venit mai tarziu acolo .

Dupa mine ar fi trebuit sa ia ss si pentru nesimtire LaDorna dar deh ce sa ii faci.

Sunt Lord si sunt implicat aici:D

ce spui tu acolo ? ca e nesimtire ca am recuperat spotul prin joc curat (pk-ul face parte din joc) de la cei care au venit cu hack ? ilegal e ceea ce ai facut tu ca i-ai sustinut pe cei care au luat spotul prin d/c , si vad ca te cam autodenunti :)) deci esti si tu complice la d/c in cazu' asta, bravos !!!

Posted

Itachi(Adi) a fost pe HubaBuba si pe dl tau Kranen cu care a dat disconnect si a revenit phono pe spot de unde rezulta ca esti complice la disconnect -ija- dale 99 pe toate ca altfel nu se invata minte acesti copii

ba tu nu ai minte mai multa decat o guma hubabuba! iti zic eu ! si citeste postul lui sigmann , te va lamuri acel post cu "bruiajul" din mintea ta! si sa iti reimprospatez mintea , de pe dl`u meu nu sa dat d/c ! si in al doilea rand eu sunt LoMaX realul , George ma cheama, primul si singurul meu caracter este Kraken! lomax`ul de pe serverul actual nu este al meu!

Posted

ba tu nu ai minte mai multa decat o guma hubabuba! iti zic eu ! si citeste postul lui sigmann , te va lamuri acel post cu "bruiajul" din mintea ta! si sa iti reimprospatez mintea , de pe dl`u meu nu sa dat d/c ! si in al doilea rand eu sunt LoMaX realul , George ma cheama, primul si singurul meu caracter este Kraken! lomax`ul de pe serverul actual nu este al meu!

ba copile nu ma intereseaza cine e LomaX sau cine esti tu.. Kraken a revenit phono dupa disconnectu lu HubaBuba deci e complice deci trebuie sa-ti iei 99 -ija- se poate te rog un raspuns ?

Posted

ba copile nu ma intereseaza cine e LomaX sau cine esti tu.. Kraken a revenit phono dupa disconnectu lu HubaBuba deci e complice deci trebuie sa-ti iei 99 -ija- se poate te rog un raspuns ?

copil considera`te pe tine ... altfel nu ai cum sa iti spui ... pentru ca te manifesti ca unu` ! tu ai rabdare sa vedem ce spun log`urile si o sa te lamuresti apoi ca nu eu am fost pe Kraken si ca nu o sa iau nici un 99 pentru treaba asta ! asa ca ... sufera in continuare ! ;)

Posted

-ija- se poate un raspuns aci e aceiasi chestie ca in topicu lu Eagles.. HubaBuba disconnect si complicitate Kraken care era phono pe spot si nici acu n-au suspend.... poate daca goleste toata arena ia suspend de cateva zile nu se m-ai raspunde deloc la plangeri ...

Posted

-ija- se poate un raspuns aci e aceiasi chestie ca in topicu lu Eagles.. HubaBuba disconnect si complicitate Kraken care era phono pe spot si nici acu n-au suspend.... poate daca goleste toata arena ia suspend de cateva zile nu se m-ai raspunde deloc la plangeri ...

pentru ca nu are motiv sa mai raspunda la postu asta ! :nanana:

Guest AdrIaN-TM
Posted

chiar nu i se acorda ss la Kraken pentru complicate d/c si HubaBuba d/c ? #-o

Posted

chiar nu i se acorda ss la Kraken pentru complicate d/c si HubaBuba d/c ? #-o

tu chiar esti batut in cap mane ! :)) nu a fost nici o "complicate" acolo ! si nu o sa fie nici un ss ! hai spor la joc si fa`te mare ;) :pumn:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...