Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Juny

pt Redemption

Recommended Posts

si da sa posteze adminii sa intre pe sv si sa isi faca treaba , maine poimaine o sa ne postam singuri si pt re off in arena sau mai stiu io ce .

copile...daca vezi pe unu ca face ceva rau si il poti impiedica....o faci sau zici lasa ca e treaba "politiei"?

nu e mai simplu sa renuntati la pick decat sa faceti gura mare pe forum ca cel care va prins furand e vanator? .... dar de.... lenea e cucoana mare ;)

Renuntati la elite si nu vor mai fi probleme.

Ce ai postat tu aici in filmulet este, cum ii place lui Redemption sa spuna, irelevant.

Daca urmaresti un party in care ai lume cu pick zen si unii fara, iti dai seama cine culege din acel party.

Caracterul culege zen/iteme la o anume distanta maxima(sa spunem distanta a 3 caractere puse unul langa altul). Cand tu stai langa cel filmat esti la o distanta minima de 4 caractere fata de maximul distantei la care respectivul culege. Atunci cand se vede clar ca pica zen pe distanta lui de cules(3 caractere) si nu culege si cand pica zen pe distanta ta maxima de cules, in partea anterioara(de data asta 4 caractere pentru el) si culege, e clar ca tu culegi si vrei doar sa vanezi.

Sper ca ati inteles explicatia, urmariti filmuletul inca odata si veti vedea zen care trebuia cules si nu este si zen care normal nu ar avea cum sa fie cules, dar dispare.

si da sa posteze adminii sa intre pe sv si sa isi faca treaba , maine poimaine o sa ne postam singuri si pt re off in arena sau mai stiu io ce .

copile...daca vezi pe unu ca face ceva rau si il poti impiedica....o faci sau zici lasa ca e treaba "politiei"?

nu e mai simplu sa renuntati la pick decat sa faceti gura mare pe forum ca cel care va prins furand e vanator? .... dar de.... lenea e cucoana mare ;)

ba tu chiar esti prost io nu fac gura aici io nu iau apararea nimanui io doar mi-am dat cu parerea .

si stai tu linistit ca pe mine nu o sa ma vezi cu elite :).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...