Denzel_Lsd Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Nu vad de ce ai face asta decat ...ori esti lipit de sarac ori esti retardat ori ai lovit cu fortza o locomotiva in mers in copilarie si ai ramas cu sechele.
Guest *Mihai_Razvan* Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Fiinta acesta de sex feminin ar trebui dusa la un control medical sa vada , daca e intreaga la cap. :duh:
Guest El Camino Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Dude, fata asta ii lipseste o doaga la cap, seriosly, trebuie dusa la nebuni.
RaZzVAN Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 o pot descrie intr-un singur cuvant : Scarboasa. in fine pana la urma urmei e problema ei ce mananca :) daca ii plac delicatesele .. :)
Mr.Dexter Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Foarte scarbos. Dar, gusturile nu se discuta. I-as recomanda un control la psihiatru.
Guest Alexandrw Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Nu vad de ce ai face asta decat ...ori esti lipit de sarac ori esti retardat ori ai lovit cu fortza o locomotiva in mers in copilarie si ai ramas cu sechele. 1
dRuNNNk. Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Gusturile nu se discuta . Am gasit pentru ea o veverita moarta :yum:
Guest El Camino Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Gusturile nu se discuta . Am gasit pentru ea o veverita moarta :yum: Am gasit o pisica calcata de o masina, oare mananca pisici? :>
Fabian Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Foarte apetisanta stirea ,ce pot sa zic ... ? Dar acum serios..cine crede asta?
Alecswtzu Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Cred ca ii vine apa in gura cand vede ceva mort pe sosea Nu ii inteleg pofta, prea bizar pentru mine.
Guest Kanghu Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Si-ar putea satisface aceasta nevoie vanand. Cautand "mortaciune" care probabil este in stadiu de putrefactie isi poate afecta sanatatea.
Al1n_Tm . Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Cum doamne sa mananci mortaciunile alea ma,d0h ce tampita !
lolflamE Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Crazy people.. hai sa mancam cauciucuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :crazy:
2dor Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Crazy people.. hai sa mancam cauciucuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :crazy: Nu ar fii ceva anormal, luand in calcul Arborele de Cauciuc : http://ro.wikipedia.org/wiki/Arbore_de_cauciuc
Piciu_black Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Poate ca afirmatia mea va parea tampita in prima faza insa conducatorii de autovehicule ma vor intelege mai bine ( probabil ) Pe mine unu nu m-ar deranja sa avem astfel de specimene si la noi in tara ... nu aveti idee ce treaba buna ar face devorand toate animalele moarte de pe strazile/soselele noastre! Nu de putine ori mi-a fost dat sa aleg (fortat) in a calca (cu masina) vreo coada de pisica moarta...dat fiind imprejurarile ( drum ingust , cratere s.a.m.d ), iar cum la noi nu exista o firma care sa se ocupe cu curatarea vietatilor neinsufletite de pe strazi cred ca aceasta varianta cu domnisoara macatoare de vertebrate ar fi una nebuna in primul rand dar si eficienta Cati dintre voi a-ti oprit masina cand a-ti vazut o animal mort pe miljocul drumului, as indrazni sa spun ca nici unu .....ei bine cu tanara domnita problema ar fi fost rezolvata, cu un simplu sms/tel am fi putut sa o anuntam ca pe DN1 poate sa vina sa serveasca cina! Respect :tiphat:
Guest constanta Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Mie mi se face rau sa vad o mortaciune pe stada.Dar sa mananci mortaciunia ? Cred ca trebuie sa fi bolnav mental pentru a face un asemenea lucru.. Poate prinde un sobolan cu nu stiu eu ce boala,sa vezi ce boala capata si sa vezi ce o sa rad de ea.
LoLz0r™ Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ori are un retard mintal ori are nevoie de un control la psihiatru / neurolog