Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

poopup1

pagina de conturi...

Recommended Posts

Posted

Hai sa fim seriosi asteptam sa se rezolve ,,problema" de cateva luni,si mereu se trezeste un moderator sau gamemaster care sa inchida topicurile despre pagina de creat conturi,voi chiar nu va ganditi,noi o sa postam la infinit daca tot ne inchideti topicurile,si eu unul cred ca problema s-ar rezolva mult mai repede(adica niciodata) daca s-ar stinge serverul,ca admini sa nu mai stea sa se distreze singuri(si sa ajute si ei la ,,repararea" paginii) pe server fiindca numai ei si unii jucatori au conturi.Pana la urma,ca sa nu mai postam pe acest subiect,cred ca o sa incepeti sa ne dati ban la toti,nu?

Poopup1(catalin)

PS:Stiu ca acest topic va fii inchis cat de curand,dar as vrea sa vada si ceilalti jucatori mesajul meu.

Este cineva cu mine?

Posted

Intr-o privinta sunt si eu deacord .

Cat poate dura repararea paginii ?

Spunetine daca sunt prea multe conturi si gata ...

Voi ne-ai lasat cu o nedumerire , ca atunci cand se v-a repara se v-a anunta .

DAR CANDDDDD ????? Ca de jumatate de an incerc sa ma joc mu online pe LinkMania ...

Si tot nu pot .

Daca nu merge site macar sa se poata da PM la un moderator cu un nume si o parola si sa ne faca el Cont MANUAL ....

Posted

Pe mine nu ma intereseaza sa imi faca doar mie cont,sau sa repare pagina doar pt mine,ci pt toti jucatorii,ganditiva ca exista sute sau mii de jucatori pe care ii tineti asa sa se uite ca prostii la pagina de creat conturi in timp ce adminii care au drept sa intre pe server se joaca linistiti nu?(in timp ce ar putea ajuta si ei la rezolvarea ,,problemei".

Cum spuneau si ceilalti sa nu apara mesaje ca acestea:,,mai dureaza putin", ,,mai asteptati" , ,,poate o saptamana,o luna..." va rog sa ne lamuriti ca pana la urma am ajuns la concluzia ca va bateti joc de noi.:(

Posted

nu mai disperati , nu are rost... oricum nu pot face nimic adminii sunt "neputinciosi" asta e ... consolativa cu ideea ca pagina nu va fi deschisa in curand... AMIN sa nu uit ( nici eu nu am cont si poate e mai bine)

Posted

Problema nu e la pagina de conturi in caz ca nu ati inteles. Problema este ca nu va puteti juca (majoritatea) corect, astfel pana nu se scripteaza masuri care sa oblige sa jucati cat mai corect, nu se va deschide pagina de conturi.

Posted

Da,am inteles ca nu e prob cu pagina de creat conturi(desii toti admini,gamemasterii,moderatorii spun ca e...) ,dar e chiar stupida masura aceasta de ,,siguranta" si as dori un raspuns de la un admin sau moderator sau gamemaster,pana la urma cum am spus si mai sus,,tineti sute sau mii de jucatori in asteptare(care s-ar putea sa fie nelimitata)" dar voi chiar nu va ganditi,stati 3-4 luni cat a durat(cred ca vor mai trece cam 100 de ani ,cand poate va merge serverul) nu stiti ca daca bagati ceva contra elite si alte bazaconii deastea,vor aparea altele?si iarasi o sa stati asa?din cate am inteles e prima data cand se abordeaza aceasta rezolvare(eu as zice sa fie mai multi admini online si sa verifice comportamentul jucatorilor dar... te minunezi daca gasesti un admin pe server odata la 3 zile...)dar pana la urma cine sunt eu sa va judec?voi v-ati facut-o cu mana sau sa zic mainile voastre ( :)) )

dar de la mine sa nu sperati donatii si va zic ca o sa scada ff mult nr donatilor, este perfect normal,pt ce sa se doneze daca ne tineti ca prostii sa ne uitam la pagina aia?Mai este si varianta cum se foloseste la metin2 si la altele (last chaos ...) daca cineva foloseste limbaj obscen,cuvantul sa se transforme in stelute cam asa ******... dar nu o sa ma asculte nimeni,asta stim toti.

Multumesc

Guest HooLiGaN31
Posted

Incep sa cred ca discutiile astea sunt inutile , gm.ii si moderatorii nu au nici o putere probabil , deciziile se iau de la admini sau de la Ija in sus , deci nesimtirea acolo stagneaza , tineti-o tot asa ca o sa jucati in doi , trei pe server si o sa va pacaliti unul pe altul , alta explicatie nu am , si ca orice alt om trag concluzii cand vad ca dupa tot acest timp nimeni nu-ti da o informatie credibila si logica. FREE GAME pe dracu.

Posted

Ma,cum sa nu aiva nicio putere?Ei ar putea da ban la cei care injura,si alte chesti deastea dar nuuu... ei pe la 3 zile vezi unu on.Ati ajuns de rade si terraria si metin2 de voi,nu mai este linkmania cum era odata,Rusine!!

Mai e si faza cu restartul la server(cand sterge toate conturile) deja au trecut 3-4 luni,peste cateva luni se da rr iarasi si noi nici nu avem cont,iar cei care au apucat sa isi faca,acum probabil au lvl 1-400 cu vro 20-30 restarturi.

Inca ceva!As dori un mesaj de la cel care a facut linkmania sau mu linkmania.

PS:Vad ca pe niciun moderator sau gamemaster nu raspunde....

Guest Interzisa
Posted

Problema nu e la pagina de conturi in caz ca nu ati inteles. Problema este ca nu va puteti juca (majoritatea) corect, astfel pana nu se scripteaza masuri care sa oblige sa jucati cat mai corect, nu se va deschide pagina de conturi.

Buna Tudor, tin sa te contrazic, aici vad ca se aplica toti pentru unu si unu pentru toti, iti ingradeste un drept care se presupune a fii free, in alta ordine de idei, chiar daca s-a inchis pagina de conturi pe acest motiv(a ingradii jucatorii care folosesc speed, elite sau mai stiu eu ce), tot se foloseste, si jucatorii care au jucat de ani de zile, n-au un cont din asa zisa cauza a "hackerilor", ti se pare corect? Ti se pare o decizie corecta? Mie, nu, mai mult o dictatura, acum ne ducem cu gandul ca anumite servere de pe LinkMania care se presupun a fii free, nu sunt free. Raul nu se taie de la varf, raul se taie de la radacina si cu multa girja a nu face victime colaterale. Celor care folosesc hackuri de-o anumita natura de ce nu se cauta solutii pentru ai inlatura? Preferam calea usoara, tot mai mult ajung la concluzia ca decat sa aiba cineva munca in plus mai bine inchidem anumite pagini. Oare pagina de status de ce e inchisa? Acolo ce hack s-a mai folosit ca trebuia inchisa?

Tot aud de la X si de la Y ca se pregateste un guard nou, ca se vor face schimbari majore, daca e asa, de ce nu vine un reprezentat al staff-ului LinkMania sa spuna ca sa stie si "jucatorul de rand", nu ca lasa sa se interpreteze verzi si uscate si lasa sa se faca 1000 de topicuri pe aceasi tema la infinit, le mai inchidem cu un raspuns sec si mai dam si cate-un warn.. ca de aia avem functie, doar pentru a da warn si a vorbi de sus. Revoltator, playerii isi arata interesul pentru Serveru Mu LinkMania si Staff-ul nu.

O zi buna.

Posted

Buna Tudor, tin sa te contrazic, aici vad ca se aplica toti pentru unu si unu pentru toti, iti ingradeste un drept care se presupune a fii free, in alta ordine de idei, chiar daca s-a inchis pagina de conturi pe acest motiv(a ingradii jucatorii care folosesc speed, elite sau mai stiu eu ce), tot se foloseste, si jucatorii care au jucat de ani de zile, n-au un cont din asa zisa cauza a "hackerilor", ti se pare corect? Ti se pare o decizie corecta? Mie, nu, mai mult o dictatura, acum ne ducem cu gandul ca anumite servere de pe LinkMania care se presupun a fii free, nu sunt free. Raul nu se taie de la varf, raul se taie de la radacina si cu multa girja a nu face victime colaterale. Celor care folosesc hackuri de-o anumita natura de ce nu se cauta solutii pentru ai inlatura? Preferam calea usoara, tot mai mult ajung la concluzia ca decat sa aiba cineva munca in plus mai bine inchidem anumite pagini. Oare pagina de status de ce e inchisa? Acolo ce hack s-a mai folosit ca trebuia inchisa?

Tot aud de la X si de la Y ca se pregateste un guard nou, ca se vor face schimbari majore, daca e asa, de ce nu vine un reprezentat al staff-ului LinkMania sa spuna ca sa stie si "jucatorul de rand", nu ca lasa sa se interpreteze verzi si uscate si lasa sa se faca 1000 de topicuri pe aceasi tema la infinit, le mai inchidem cu un raspuns sec si mai dam si cate-un warn.. ca de aia avem functie, doar pentru a da warn si a vorbi de sus. Revoltator, playerii isi arata interesul pentru Serveru Mu LinkMania si Staff-ul nu.

O zi buna.

ideea a fost buna pentru inceput pana faceau un script de detectat hack dar din pacate se pare ca sunt incompetenti..

prb a fost cu d/c. acum daca dai d/c iei 99 si de unde faci alt cont? asa ia linistit pe baieti si lumea poate juca linistita din pacate doar o parte din serv :))

ideea a fost ca odata ce securitatea serv va fi gata vor da drumul dar cred ca pur si simplu baietii nu se pricep si no sa poate sa faca nimic niciodata.Amin.Ma intrb ce fac dupa rr db iar deschid pagina 10 min cateva saptamani de d/c si dupa ramanem cu jucatori care ramanem? o da Linkmania =))

Posted

vine Craciunul si conturi pauza

"in curand" = la rr db :)))

Posted

As vrea sa va dau orice veste, dar nu am ce vesti sa dau. Nu stiu cand se va rezolva si cum. Nimeni dintre noi nu stie.

Vreau sa realizati niste diferente.

Stafful inseamna in esenta 3 categorii

1 Game Masterii - fac razii, eventuri, raspund la intrebari si solicitari in joc, dau discoonect caracterelor cu suspend.

2 Moderatorii - rezolva plangeri, dau suspenduri in joc si pe forum, inchid topicuri, raspund la solicitari pe forum

3 Adminii - oamenii cu acces la server, la pagina de conturi, la mu guard etc.

Puteti arunca cu rosii oricat, Game Masterii si Moderatorii NU au acces la server, nu pot sa rezolve problemele serverului, problemele cu hackurile sau sa deschida pagina de conturi.

Stiu cu certitudine ca cineva se ocupa de server si de problemele lui. Nu as putea raspunde la intrebari de genul "cat timp aloca", "la ce lucreaza". De ce sa va mint? Si noi asteptam exact ca si voi. Noi doar dam dovata de ceva mai multa rabdare.

Nu mai deschideti topicuri pe tema asta.

Daca stim ceva, va garantez ca o sa anuntam in toate modurile posibile.

Nu am nimic nou de adaugat.

Cititi si raspunsul moderatorului inainte sa postati.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...