Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest O-C-B

REEVALUARE x 2

Recommended Posts

Posted

Uite Kitte cum ar trebui sa arate rezolvarea ta,din pc. meu de vedere :

TOPBK- 5 zile insulte

[Magus] - avertisment

Si la cealanta plangere de spooK asa

FaneDL - 5 zile pauza ( in cel mai rau caz ,dar avand in vedere ca numai am antecedente era ok un avertisment )

e greu sa fi modelator,stiu ,la toti ne e greu ,e urat sa iei decizi repede sis a iti dai seama ca ai gresit (macar recunoaste si fi explicita in afirmati )

In Fine poate ma lamuresti si pe mine ca daca TOPBK a luat 5 zile ss-ul meu :FaneDL ar trebui sa fie de 7 zile,nici gand 12 :) Spor sa ai :*

Posted

TOPBK- 5 zile insulte

[Magus] - avertisment

FaneDL - 2 zile pauza ( in cel mai rau caz ,dar avand in vedere ca numai am antecedente era ok un avertisment )

e greu sa fi modelator,stiu ,la toti ne e greu ,e urat sa iei decizi repede sis a iti dai seama ca ai gresit (macar recunoaste si fi explicita in afirmati )

In Fine poate ma lamuresti si pe mine ca daca TOPBK a luat 5 zile ss-ul meu :FaneDL ar trebui sa fie de 7 zile,nici gand 12 :) Spor sa ai :*

Dle. Kitte,ma lamuresti ? :hello:

Posted

TOPBK- 5 zile insulte

[Magus] - avertisment

FaneDL - 2 zile pauza ( in cel mai rau caz ,dar avand in vedere ca numai am antecedente era ok un avertisment )

Dle. Kitte,ma lamuresti ? :hello:

pai ss-ul il meriti.eu nu il merit......

Posted

Am postat la reevaluarea lui TOPBK.

Suspendul de nefondata a fost revocat. A ramas insulte la tine si insulte la el. Eu am considerat ca amandoi ati sarit calul si ca provocarea nu scuza orice.

Fiind vorba de o singura plangere, colegul moderator va raspunde pe topicul acela.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...