Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest MARIUS2012

PICK UP /MACRO BOT

Recommended Posts

Posted

Cred ca are filmul o problema, cel putin in primele secunde.

Celelalte filme uploadate le-am putut vedea fara probleme, asa ca inclin sa cred ca s-a produs o eroare la uploadare.

Daca am dreptate, te rog sa repui filmul. Daca doar la mine e prolema, asteptati alt moderator.

Guest MARIUS2012
Posted

Cred ca are filmul o problema, cel putin in primele secunde.

Celelalte filme uploadate le-am putut vedea fara probleme, asa ca inclin sa cred ca s-a produs o eroare la uploadare.

Daca am dreptate, te rog sa repui filmul. Daca doar la mine e prolema, asteptati alt moderator.

voi uploada din nou a fost o eroare la youtube revin nu da-ti close va rog

POftim Kitte am repus filmuletul pe youtube din nou se pare ca a fost o eroare de uploadere acu se vede clar :

http://img341.images...10715290007.jpg

http://img683.images...10715290008.jpg

http://img585.images...10715290009.jpg

http://img406.images...10715300010.jpg

http://img507.images...10715300011.jpg

REZOLUTIE MAXIMA

Guest MARIUS2012
Posted

poze din film sunt si la inceput dadui copy paste la al doilea reply si nu sau pus bine :

Posted

Din cate imi amintesc eram on ,si dadeam space .arata ca era afk si ca nu dadea space ..eram si eu in party si apasam space sa ti iau jwl urile ...

Guest MARIUS2012
Posted

Din cate imi amintesc eram on ,si dadeam space .arata ca era afk si ca nu dadea space ..eram si eu in party si apasam space sa ti iau jwl urile ...

Alta vrajeala mai ai ? peste jw-uluri pica si satani si cheos si ingeri tu aia nui luai de unde rezulta auto pick clar un admin se uita si pe aci ?

Posted

apasa space in replay se vede :

Regrete obtained Rena :tiphat: + o groaza de jwl sub satani si impi si unila nu sunt culese asa ca e irelevant ce ai postat tu aici :tiphat:

Guest MARIUS2012
Posted

as dori warn la toti nemplicati ca si Winmaster asta prea multi care isi baga nasu in dos la fiecare minut asteptam adminu oricum se vede clar in video ca are auto pick

Posted

as dori warn la toti nemplicati ca si Winmaster asta prea multi care isi baga nasu in dos la fiecare minut asteptam adminu oricum se vede clar in video ca are auto pick

Soulmaster nu te lasi :tiphat: dati warn up asta e daca am spus ceva deplasat . eu mi-am spus parerea cel implicat este ally mi se pare normal sai mi sustin opinia

Posted

cum ne demonstrezi noua ca acolo nu era on om pe clar era on a stie tot srv ca prostu de crecan e soulmaster de vaneaza si cere iteme in schimb [11/7/2011 2:31:30 PM] cr3can: ce faci

[11/7/2011 2:31:31 PM] cr3can: ?:)

[11/7/2011 2:35:08 PM] cr3can: dc nu vorbesti cu mine ma

[11/7/2011 2:35:09 PM] cr3can: ?:)

[11/7/2011 3:35:36 PM] cr3can: ma

[11/7/2011 3:35:39 PM] cr3can: intra in conferinta

[11/7/2011 3:35:40 PM] cr3can: :)

[11/7/2011 3:36:02 PM] cr3can: am sati zic ceva important

[11/7/2011 3:36:03 PM] cr3can: :D

[11/7/2011 3:37:51 PM] cr3can: ba

[11/7/2011 3:38:02 PM] cr3can: zimi cand vii sati zic

[11/7/2011 3:38:05 PM] cr3can: ceva important

[11/7/2011 3:38:06 PM] cr3can: :)

[11/7/2011 4:43:00 PM] cr3can: ma

[11/7/2011 5:06:46 PM] cr3can: ba nene raspundemi sati zic ceva important

[11/7/2011 5:06:46 PM] cr3can: ..

[11/7/2011 5:13:38 PM] cr3can: cand vii sunama sa vorbim ca lam prins pe scandurica+regrete cu pick up :) poate dai si tu ceva sa ne intelegem :>

[11/7/2011 5:14:03 PM] cr3can: 0764265446

asta numai e elfu meu demult :)) esti mai prost decat prevede legea si stie ceti dadeam sincer?:)) o muie =))

aduna si rena se vede ca e on deci irelevant.

No warn scz de limbaj merita...

Guest MARIUS2012
Posted

daten-n *********de lesinat tu vb care te**************** ptr 15 lei lesinatule

sunati aici ptr senzatii tari la numaru lu Ign0re :*********************

si eu pot sa scriu textele alea intr-un notepad si sa le pun daca ai dovezi din joc adule pana atunci ss placut si lasa elite-ul mai jaoca si fara sau nu sti ?

Posted

ba termina cu prostiile :) eu nici nu am id-ul tau de mess sau cei ala nu mai manca .... degeaba

E o facatura ce a scris ignore in replyu lui.. are pica pe mine si incearca sa imi sape groapa dar degeaba

O seara placuta :tiphat:

Posted

te'ai simtit vinovat gata ?id tau de skype :) fac si print ai la status mu:) daca nu stai in banca ta traspir putin si dau pm la admin exact cum ai facut,si iti iei 60 pentru vanatoare si pe sm. :tiphat:

si dc ma injuri cu celalant cont u sau adrian? rog un admin sa se uite si pe la guild la Hustle multumesc

Apropo sa stie lumea pe db trecut zisu Cr3CaN a loat ban tot pentru vanatoare 99 aici vei loa la fel pentru ca u nu sti sa joci corect profiti de bunatatea adminilor ma bucur ca ai loat pe bk 80 vei loa si pe asta cand te vei potoli si vrei sa joci corect tot respectu meu il ai. (acum au facut si anturaj cu Adrian-BK amn2 santajeaza,vaneaza cer iteme numai pe mu acm e skype,mess ) dar in joc primesti itemele + conversatile dupa mess te ard fraere. pentru ok u gandesti ca ceasu ala care nu are baterie.

exista si log pacat ca nu ti'ai gasit nasu inca dar daca vrei asa tare sa trag sa iei ban o fac.

Posted

ba u fa print cu ce vrei tu,imi fac si eu un id aiurea si iti scriu de pe el si zic ca tu miai zis nu mai veni cu aberatii dinastea aiurea ... cat despre injurat nu am eu treaba cu tine,nu ma pun cu prostii ca au mintea odihnita ;) Nare rost sa stau sa ma cert cu tine aiurea ca tot ala ramai :-j

Posted

Daca dadeai Space, garantat culegeai cel putin un item de langa tine. Ai cules instant jwls, dar restul itemelor sunt nemiscate.

Intamplator am experienta la culesul cu Space. Scuza nu tine.

Nu este relevant daca erai afk sau on, nu ai dat space si nu le-ai fi cules atat de rapid cu mouse-ul.

Regrete - 60 de zile - macro/bot

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...