Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ToTo-Riina

Reevaluare

Recommended Posts

Guest ToTo-Riina
Posted

Va rog sa nu mai faceti conversatie pe topicul asta.

Maine se ia o decizie finala, reducem sau nu si la cate zile.

ce sa reduci ? regulamentu zice clar 20 zile minim

uite ce limbaj are http://i.picoodle.com/637iqlif

acvyla = eagles chiar si in acest topic o recunoaste

Limbajul de acolo s-a soldat cu suspend pe characterul de pe care s-a intamplat.

Impreuna cu colegii am stabilit sa reducem suspendul la 5 zile. Pe viitor nu se va mai accepta ca a fost o gluma. Mai apar probleme de genul asta, suspendul se ia in totalitate.

Eagles - 5 zile

Closed

P.S. Daca se poate, Eagles, numele este Kitte, nu Kitty. Merci

si pe caracterul boddom de ce a luat ss ?? ce bug a exploatat cu caracterul boddom ??

Guest ToTo-Riina
Posted

pai se stia ca acvyla = eagles , dar s-a dat ss pe caracteul acvyla cel de pe care a injurat .

boddom era pe papiciuloo si a exploatat un bug , a luat 99 papiciulo , acum vreau si eu sa vedem de ce a luat boddom 99 , daca se poate .

Posted

Pai Boddom este char mai mare. Culmea...Boddom a intrat si pe HellSpawN si pe barosanu si pe Gunit(daca nu ma insel in aceeasi seara). A trebui sa ne dea la toti permanent :))

Posted

Daca nu va calmati cu toate rahaturile astea toti sfarsiti la fel.Nu am nimic cu boddom,chiar ma intelegeam bine cu el,dar e un joc si daca il jucam,il jucam din placere.Pacat de munca lui :bye2:

P.S: juny here nu ma ascund dupa nick :nanana:

Posted

Ma...daca folosea pe papiciulo sa`si faca rost de spot pentru Boddom...mai ziceam. Cand a dat pk`ul pe spot avea party cu Boddom pe ultimu k6. In fine...stim cu totii ca a propus ija de mai mult de o saptamana ss`ul lui Boddom la AS. Stim ca nu`l scoateti si mai stim ca nici nu are cine sa`l scoata...chiar daca ati vrea :))

Guest ToTo-Riina
Posted

Ma...daca folosea pe papiciulo sa`si faca rost de spot pentru Boddom...mai ziceam. Cand a dat pk`ul pe spot avea party cu Boddom pe ultimu k6. In fine...stim cu totii ca a propus ija de mai mult de o saptamana ss`ul lui Boddom la AS. Stim ca nu`l scoateti si mai stim ca nici nu are cine sa`l scoata...chiar daca ati vrea :))

nu e vorba de un caracter , e vorba magariile care se fac ,

faceti un regulament nu 10 si respectatil

Posted

si de unde stii tu astea? iar exista "scurgeri" de la admin section catre HH ?

deci de asta Boddom isi golise contul cu mult inainte pentru ca voi stiati

sper sa se vor lua masuri vizavi de sifonar

Posted

Va rog sa nu mai faceti conversatie pe topicul asta.

Maine se ia o decizie finala, reducem sau nu si la cate zile.

ce sa reduci ? regulamentu zice clar 20 zile minim

uite ce limbaj are http://i.picoodle.com/637iqlif

acvyla = eagles chiar si in acest topic o recunoaste

Limbajul de acolo s-a soldat cu suspend pe characterul de pe care s-a intamplat.

Impreuna cu colegii am stabilit sa reducem suspendul la 5 zile. Pe viitor nu se va mai accepta ca a fost o gluma. Mai apar probleme de genul asta, suspendul se ia in totalitate.

Eagles - 5 zile

Closed

P.S. Daca se poate, Eagles, numele este Kitte, nu Kitty. Merci

si pe caracterul boddom de ce a luat ss ?? ce bug a exploatat cu caracterul boddom ??

caracterul meu principal e Magnnum si ce legatura am eu cu bodo

Guest ToTo-Riina
Posted

daca nu fac eu reevaluare , face-ti voi pt mine.... Multumesc!

Rog sa se inchida topicu!Nu am nimic de adaugat!

:tiphat:

boddom nu e vb , caractere faci u , nu stai in 15-20 rr , dar moderatorii astia dau suspenduri cum se trezesc ei dimineata .

vrem si noi dovezi , pentru care caracterul boddom a luat ss pt exploatare de bug , vrem si noi sa vedem ce bug a exploatat caracterul boddom .

RASPUNSUL - nu a exploatat nici un bug caracterul boddom , dar voi moderatorii dati ss pe persoane nu pe caractere .

Posted

s-a ajuns de la 1 PK pe spot sa blochezi 2 conturi,va bateti joc de Cs-uri in ultimul hal.prima data magus si echipa,ati dezechilibrat serverul,apoi s-a dezechilibrat iarasi de la vanatoare,cazul ignore/klass .Poti sa-i dai un 5-10 zile eventual ca a dat PK pe spot cu alt char,in fine,nici cu asta nu sunt de acord,dar sa blochezi 2 conturi fara nici o dovada deja e SF domnilor admini.

Posted

s-a ajuns de la 1 PK pe spot sa blochezi 2 conturi,va bateti joc de Cs-uri in ultimul hal.prima data magus si echipa,ati dezechilibrat serverul,apoi s-a dezechilibrat iarasi de la vanatoare,cazul ignore/klass .Poti sa-i dai un 5-10 zile eventual ca a dat PK pe spot cu alt char,in fine,nici cu asta nu sunt de acord,dar sa blochezi 2 conturi fara nici o dovada deja e SF domnilor admini.

chil , ca orcum nu se rezolva nimic , trage un och pe aici sa vezi decizi in ultimul timp :) din varza sa ajuns la varza murata :))

si mie mi se par penibile ultimele decizi , dar :adminpower:

Posted

bun pretenashule :D si zi`mi acuma ce tehnician ar vrea sa faca parte din echipa asta de cacat ? sa ajute la crearea unui server ca mai apoi arlechinii astia sa`si bata joc de el ...

P.S. cine poate nu face , cine nu poate face saptamanal cate o parodie d`asta :)

P.P.S. pacat de papi care nu merita 99 ... sa verificat , sa dat suspend vinovatului si el a picat de pacalici ... la pachet ... trist

Posted

P.P.S. pacat de papi care nu merita 99 ... sa verificat , sa dat suspend vinovatului si el a picat de pacalici ... la pachet ... trist

si eu am luat 99 pe db trecut desi nu am fost eu pe cont,vinovatul nu a patit nimic,asta e,asa e cand dai contu cui nu trebuie :)

Posted

Sa fim seriosi...Boddom a luat 99 si pentru antecedentele lui.

app...nu a mai luat ss de vreo 4 ani pe nici un char care a avut.Si nici pe la plangeri nu prea l`ati vazut.

Sa nu mai fac diferenta intre cazurile Prutus(old DB)/Boddom... ca iar adminii au un MARE MINUS

Guest ToTo-Riina
Posted

Sa fim seriosi...Boddom a luat 99 si pentru antecedentele lui.

app...nu a mai luat ss de vreo 4 ani pe nici un char care a avut.Si nici pe la plangeri nu prea l`ati vazut.

Sa nu mai fac diferenta intre cazurile Prutus(old DB)/Boddom... ca iar adminii au un MARE MINUS

nici un admin nu are nimic de spus ???

e topic la sectia Banati , nu la Diverse :tiphat:

Posted

SF-ul este domeniul lor , al adminilor , iar "force is with them" nici in filme SF nu vezi ce vezi aici , asta este; admini isi fac de cap din cauza noastra ca i-am tolerat si mai mult ,multi ii tzuca in dos , un suspend degeaba pe langa multe altele ,doar ei fac legea si oare ei o respecta , un regulamet degeaba si mereu au ceva de adaugat ca sa poata da ss dupa cum vor ei nu dupa cum trebuie sau dupa dovezii. :crazy: Ce sa spun blocati conturile ca maine facem altele si asa maine este marti dupa luni .....de zile :crazy: normal si acolo lucrati asa cum ati lucrat si la dovezile de aici ,NIMIC .

Posted

si eu am luat 99 pe db trecut desi nu am fost eu pe cont,vinovatul nu a patit nimic,asta e,asa e cand dai contu cui nu trebuie :)

nu a zis nimeni ca ss-ul tau a fost acordat corect si asta nu , daca un individ a folosit exploit , a fost verificat si gasit vinovat sa plateasca doar cu munca lui , fazele astea cu ss-urile la pachet sunt exact ca filtru pe clasa de ip , din cauza unuia sufera altii ... decizii de genu` asta se iau cand nu se mai gasesc solutii , aici nu e cazul .

P.S. in fine fazele astea cu duel pe spot si pk clear , etc nu sunt nici bug-uri nici exploituri(defapt bug cu exploit bug e acelash lucru dar in fine , important e sa traim bine =)) ) , sunt niste optiuni din joc care sub anumite circumstante contracareaza regulamentul , optiuni care pot fi modificate in 2 minute , dar parca e cu mai mult suspans asa jocul ... :)) pentru moderatori binenteles ...

P.P.S. normal 99/cont blocat se da doar pentru hack-uri maiales acum ca pagina de conturi e inchisa ...

Posted

so Boddom nu vrea reevaluare

Cred ca stie el ce stie

Cat despre contul celuilalt..cel de pe care s-a actionat..a cui e vina ca nu aveti grija de ele? Tot a noastra?Mai ales ca voi stiti ca nu se pot face conturi..cel putin in perioada asta

Nu va intereseaza..da e vina noastra ca va stoarceti creierii sa mai gasiti ceva..sa nu jucati corect

da mai asa e....:))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...