Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zaicooo

KS + Starionare

Recommended Posts

Posted

hai sa privim altfel problema, noi ce vrem sa demonstram cand facem o preluare? ca cel de pe spot este afk, corect? corect.. si daca pe Cutarescu il intreb "c.utarescu afk?".. chiar atat de greu e sa isi dea seama ca, despre el e vorba?

in alta ordine de idei.. daca nu era programul asta minunat de anti afk.. toate astea nu mai erau necesare, dar in circumstantele in care acest program este folosit de 90% din server, cum va asteptati voi sa mai faca cineva vreo preluare ? daca nu prin artificii de genul asta? Si asta in cel mai bun caz cand cel caruia ii faci preluare are /filter on

lamureste-ma -iTi- ...

Posted

nu este treaba mea sa te lamuresc.. intreaba admini ce fac in legatura cu problema asta.. eu l-am intrebat pe ija sa stiu cum sa fac preluare pe viitor. Cum ma chinui eu cu preluarile cu nick-ul normal asa trebuie sa se chinuie si altii... nu se aplica regulile decat la unii.

Posted

as dorii totusi ca un moderator sa clarifice situatia sa se stie pe viitor. o zii buna zaicooo

am primit un raspuns in sfarsit dupa cateva zile, am inteles ca nu se accepta intrebari de genul asta. de ce, habar nu am.

o zi bun si tie iti

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...