Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PureSoul

Jignire

Recommended Posts

Guest BursucJr
Posted

:)) CER NEFONDATA ! !

:closed:

Posted

Ce urat mai.. sa.-ti zic copil nu stiu daca esti ..dar la cum te comporti. dai dovada:) Cum sa ma faci baba.. in fine sper sa iei ss poate iti piere rasu:) :tiphat:

Guest BursucJr
Posted

DL.spooK, da asta e print de ss,dar daca este repetat,citeste regulamentu`,e necesar :)

P.S. Primul print,nu inteleg care e jignirea,..(vacar e o munca,nu e o jignire,cum Gigica becali e un oier asa esti tu un vacar,nu tre` sa iti fie rusine sau sa te simti complexat de munca ,pasiunea ta catre vaci sau babe,fioecare cu fetishurile lui :)) )

Al doilea print,da este de suspend ,doar daca jignirea este repetata,asa ca draga spooK sau GuessWho,incearca sa nu postezi fara sa te consulti cu un cunoscator sau chiar cu regulamentu` (asta daca il intelegi,ca la cum vb. pari sa fi inapt in citire,scris,vorbit,etc.)

:tiphat:

Posted

Ce atat spam fratilor,e doar o plangere ca oricare alta,face multe view degeaba,..Incetati cu spam`ul asta de nimic,vedeti-va de jocu vostru,ai postat > go la joc,nu trimite colegi de guild/ ally / prieteni,aici e treaba de 3 persoane : TU ,EU si MODELATORU !

Posted

Ce atat spam fratilor,e doar o plangere ca oricare alta,face multe view degeaba,..Incetati cu spam`ul asta de nimic,vedeti-va de jocu vostru,ai postat > go la joc,nu trimite colegi de guild/ ally / prieteni,aici e treaba de 3 persoane : TU ,EU si MODELATORU !

moderator*

tu vezi cand a fost facuta plangerea, domnule?

Guest MORT_DE_BEAT
Posted

dupa ce ca esti ratat mai si semnalizezi =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...