Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Eagles

reevaluare Eagles

Recommended Posts

Posted

Cum sa dati 20 de zile pentru asa ceva voi nu sunteti normali?voi nu intelegi ca nu se pot transfera euro in orange in Anglia?

Ati ajuns sa dati 20 de zile pentru glume??

doamne unde a ajuns serveru asta...

Posted

sper sa aiba unul print cu discutia de pe global ca mia sa dat ban aiurea eu sunt in uk nu mere transferul de credit din ro spre uk

in uk lire romania euro :)))) nici nu am jwl aia sa ii vand

Posted

sper sa aiba unul print cu discutia de pe global ca mia sa dat ban aiurea eu sunt in uk nu mere transferul de credit din ro spre uk

am eu print dar NU il pun .

PS: nu trebuie neaparat transfer, reincarcare poti sa faci de pe site-uri care se ocupa cu asa ceva, si daca faci plata prin card, nu conteaza ca ai lei pe card, se face automat schimbul valutar din RON in GBP .

Data viitoare evita astfel de glume.

PS: te astept la spot sa ma vanezi :))) sper ca ai multe Kalime

Posted

daca te uiti si in printul postat de butul ala se vede cand intreaba ce vrea barosanul pe jwl atunci am zis sub forma de gluma ca vand jwl pe tel

Posted

PS: nu trebuie neaparat transfer, reincarcare poti sa faci de pe site-uri care se ocupa cu asa ceva, si daca faci plata prin card, nu conteaza ca ai lei pe card, se face automat schimbul valutar din RON in GBP .

nu te teme daca nu mi se scoate banul numai joc ce rost sa joc pe srv cand te baneaza pentru o gluma

Posted

si eu am luat nefondata, deoarece am considerat ca preluarea nu a fost corecta si nu am raspuns si uite ca nu mam lasat.

inca nu a luat G 99 sa ma las :))))

Guest (darkblade)
Posted

nu te teme daca nu mi se scoate banul numai joc ce rost sa joc pe srv cand te baneaza pentru o gluma

dupa cum am zis , regulamentul nu e facut in gluma , nu stiu dc sfidati atat regulamentul

nu stiu ce treaba are lira cu euro , nu cred ca ai depus nici un cv cand tiai facut cont , si nu cred ca exista nici o intrebare legat de tara de un joci , cand faci unele afirmati le faci pe o baza serioasa cu argumente , cel putin asta e parerea mea. sti cand arunci niste vorbe prima data te gandesti ba oare e bine ce zic nu sa apara acel TRING dupa ce fapta e consumata , e ca si cum te-ai duce pe strada l-ai lua pe unu si lai implanta cu capul in zid si dupa ce el moare sa zici a sti defapt era o gluma,prea tarziu cred eu , nu am nimic cu tine ,cum tiam spus nici nu stiu cine esti nu am avut tangente in joc pana ieri , cand ai si inceput sa ma ameninti dupa ce te-am postat(cel putin asta reiese din chatu de la plangerea cu pricina), infine sper ca ai inteles ceva din asta

spor

Posted

mag ...kitte nu era on ca sa stie ca a fost o gluma...ea a solutionat pe ce a vazut...

1. dupa cum vedeti in apararea lui Eagles au sarit playeri din mai multe guilde cu care el nu este tocmai in relatii bune (ex. Papi din HH etc.) suntem mai multi care eram on si am vazut ca a zis in spirit de gluma...pacat ca nu am facut print....nu stiam ca tb sa facem print la orice gluma...

2. afirmatia lui panduru dovedeste ca totul nu a fost decat o gluma ... are printul dar nu vrea sa-l puna....

3. ar tb sa va dea de gandit ca cel care a postat a asteptat sa dispara randurile de mai sus care aratau discutia dintre bastia si Baro si a postat doar ce a spus Eagles...pe primul rand se mai vede o frantura din discutie....de asemenea bastia mai explicase ca oferta de credit tel contra juw e o gluma si pe alte topicuri

4. Eagles e in Anglia...stie tot serv...nu are ce face cu credit la tel...

5. daca nu se poate scoate de tot acest ss macar reduceti-l la 5 zile...e deajuns ca alta data eagles sa stie ca nu poti face glume cu oricine...

:tiphat:

Posted

dupa cum am zis , regulamentul nu e facut in gluma , nu stiu dc sfidati atat regulamentul

nu stiu ce treaba are lira cu euro , nu cred ca ai depus nici un cv cand tiai facut cont , si nu cred ca exista nici o intrebare legat de tara de un joci , cand faci unele afirmati le faci pe o baza serioasa cu argumente , cel putin asta e parerea mea. sti cand arunci niste vorbe prima data te gandesti ba oare e bine ce zic nu sa apara acel TRING dupa ce fapta e consumata , e ca si cum te-ai duce pe strada l-ai lua pe unu si lai implanta cu capul in zid si dupa ce el moare sa zici a sti defapt era o gluma,prea tarziu cred eu , nu am nimic cu tine ,cum tiam spus nici nu stiu cine esti nu am avut tangente in joc pana ieri , cand ai si inceput sa ma ameninti dupa ce te-am postat(cel putin asta reiese din chatu de la plangerea cu pricina), infine sper ca ai inteles ceva din asta

spor

ai spus ca nu am avut tangenta eu zic ca da ti-am dat un pk si de asta mai postat am printul cu pk

Guest (darkblade)
Posted

spor

ai spus ca nu am avut tangenta eu zic ca da ti-am dat un pk si de asta mai postat am printul cu pk

sincer nu-mi amintesc de tine , daca vrei sa-mi spui ceva fao pe pm ... ca sa nu iasa aici un terchea berchea

Posted

Posted Today, 10:57

Eagles - 20 de zile

Vanzari nelegitime de item-uri si conturi

Sunt interzise vanzarile de items care contin in licitatia lor altceva decat itemele disponibile in jocul Mu Online LinkMania.

Orice incercare de a solicita bunuri sau foloase cu valoare materiala va fi sanctionata.

De asemenea, orice incercare de a oferi bunuri sau foloase cu valoare materiala in schimbul itemelor va fi sanctionata.

Vanzarea conturilor este interzisa in orice conditii.

Nerespectarea regulii de mai sus se sanctioneaza astfel:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Poate 1-2-4-10 oameni au priceput "gluma" ta, dar restul serverului nu era la curent cu glumitele voastre interne.

Cand stii ca asa de multi " fani" dornici sa te posteze, nu faci afirmatii de astea pe global.

Toata lumea stie cum Mag, mai face glume, toata lumea stie cum mag, mai greseste in limba lui sa puncteze sau sa pune accentul pe gluma..... dar tot toata luma stie ca printre noi sunt si oameni care urmaresc sa dea ss pt asa ceva. Chiar nu mi se pare fair play. Cred ca suntem mai multi prieten cu Mag decat suntem cu Expeditoru!

No warn pls. dar este parerea mea si poate ajuta

Posted

cum nimeni nu pune poza ori nu au ori nu vreau ar fii bine sa se inchida topicul ca oricum nu mi se va scoate banul.

Iar cum banul ramane salut pe toti care ma stiu si ne vedem db viitor cand poate pentru glume nu se va da ban

Guest UseU'reBrain
Posted

(ex. Papi din HH etc.)

:blink:

:dance: asa sa faci

Guest ToTo-Riina
Posted

Buna seara ,

Am vazut multi cum il faceti prost / dobitoc s.a.m.d pe liquid .... intrebarea mea este pentru voi desteptii .

CUM SA ISI DEA SEAMA CA NU MERGE EURO PE TELEFON IN ANGLIA , CE IN ROMANIA, NOI MERGEM LA CUMPARATURI CU EURO ?? DESI PE TELEFON AVEM CREDIT IN EURO .

SAU ACUM 10 ANI MERGEAM LA CUMPARATURI CU DOLARI ?? SI PE TELEFON ERA CREDITUL IN DOLARI .

Posted

Buna ziua.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar mi se pare absurd verdictele unor plangeri.

Deci Magnum a fost vanat si pe db-ul trecut si pe db-ul acesta, am vazut discutia pe global, din pacate nu am facut print. Fiindca nu mi s-a parut important sa fac print cu gluma lui, da a fost o gluma, pentru c*r spus pe global, nu se da suspend dar pentru o gluma ce din punctul meu de vedere a fost vanatoare, se da. Aiurea..chiar aiurea.

Cel putin scadetii suspendul, 20 de zile?? pentru ce 20 de zile? Cand altii injura si fac panarama pe global si nu iau decat 5/10 zille.

Cand 10 spun ca a fost o gluma, inseamna ca a fost gluma in defavorea celui ce a postat care e doar 1.

P.s Magnume, altadata sa nu ai gura sloboda, gandeste uneori cand scrii chiar si in gluma, fiindca din cauza actiunilor tale din trecut si din prezent esti vanat.

O zi buna.

Posted

Nu pot sa te cred pe cuvant ca era o gluma, pune ceva print, al oricui.

Daca pentr 5-10-15 oameni era evident ca e o gluma, ca esti plecat etc, restul au vazut pe global vanzare ilegala.

M-am gandit ce sa fac, dar fara printuri care sa iti sustina gluma, nu prea am ce sa fac.

Posted

kitty doar unul a vazut asta se stie ca nus in relatii bune cu hh ma postau ei daca era ceva de postat .

nici nu am crezut ca ma posteaza careva cine sa fac print la ceva ce nu era de postat

niciodata de cand joc nu am vandut ceva am dat gratis jwl iteme nici nu am jwl aia in stats

iar in uk am abonament nu pot incarca credit de tel pur si simplu a fost o discutie care a generat

si crezand ca fac un bine lui bastia sal apar am facut gluma aia in fine nu cred ca merit 20 de zile pe o gluma

iar cine ma postat i-am dat un pk acuma cateva zile se pare ca la durut daca cineva isi ea pentru vanatoare 15 20 de zile

si el merita pacat ca nu am printuri cu ce sa discutat pe global luau mai multi ss dar am cazut eu

si sunt dezamagit total 20 de zile pentru nimic

Posted

iar kitty cine a postat aici multi nus prietenii sunt in hh dusmanii mei de moarte :))

eu tineam cu hustle si tocmai unul din royal ma postat doamne ce oameni

ma duceam seara de seara si dadeam pk la hh in arena

Posted

iar kitty cine a postat aici multi nus prietenii sunt in hh dusmanii mei de moarte :))

eu tineam cu hustle si tocmai unul din royal ma postat doamne ce oameni

ma duceam seara de seara si dadeam pk la hh in arena

OMG:. deci no Coment:|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...