Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest (darkblade)

vanzari nelegitime

Recommended Posts

Guest (darkblade)
Posted

http://i.picoodle.com/534iqi1a

:tiphat:

22. Vanzari nelegitime de item-uri si conturi

Sunt interzise vanzarile de items care contin in licitatia lor altceva decat itemele disponibile in jocul Mu Online LinkMania.

Orice incercare de a solicita bunuri sau foloase cu valoare materiala va fi sanctionata.

De asemenea, orice incercare de a oferi bunuri sau foloase cu valoare materiala in schimbul itemelor va fi sanctionata.

Vanzarea conturilor este interzisa in orice conditii.

Nerespectarea regulii de mai sus se sanctioneaza astfel:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Posted

rog cine are print sa le puna, era un misto facut de barosanul de mine, ca are niste printuri ca i-am zis bonus pe orange pentru jwl cand m-am lasat (da m-am reapucat pt atat au putut unii sa insiste sa dispar, cat numai in contra le fac), pentru ca deja era lista de spam la mine cu milogi cu pls pls pls dupa ce am dat tot ce a picat in 43 bok +4, plus alte iteme ce le-am avut, incat am zis bonus pentru ca nu mai scapam de milogi, iar barosanul nu s-a prins (i-am explicat eu ca sunt in franta si credit pe orange ma ajuta ca si undita in desert, dar e roman, il inteleg ca se prinde mai greu), s-a mai si enervat; iar eagles a continuat mistoul, se intelege clar din discutie, eu nu am printurile!

imediat vin vanatorii cu print, print, degetul pe print sa nu rateze ceva, doua minute urca poza, o si posteaza...

Posted

nu este pusa toata discutia....Eagles a aruncat un misto si ia ss degeaba....se vede pe primul rand o frantura din discutia lui Baro....

cine are print la toata discutia sa posteze....asta chiar e vanatoare....

Posted

macar de ii am :)) 3 euro pe tel sunt in uk folosesc lire scuze :))) cine are discutia so puna

pana acuma dadeam pk in arena la hh dar se pare ca ei nu merita tocmai ca oameni ca butul asta nu luati cs sau esti pro hh

unul care sa urasca hh mai tare ca mine nu cred ca gaseai acuma devin pro sa aveti pt de cs dupa oameni care ii aveti acolo

Guest (darkblade)
Posted

da ma :)) , defapt era o gluma nu ? :coffee:

cand iti dai seama de gravitatea lucrurilor ce le-ai spus acu ce era sa zici :D ca glumesti nu? hai ca esti penibil , regulamentul nu e facut in gluma , ori respectam regulamentul ori nu-l mai respectam

asa si eu iti complectez frigideru si dupa 5 posturi (globaluri) zic sti era o gluma :))

lasati moderatorii sa decida nu mai faceti spam

le: nu ti-a cerut nimeni nici un fel de ajutor , nu sunt pro hh si ei stiu asta si cu atat ma putin pro eagles

exista un regulament acolo daca nu sunteti capabili sa-l respectati va priveste

nu mai fa chat , asteapta decizia moderatorilor

Posted

cand iti dai seama de gravitatea lucrurilor ce le-ai spus acu ce era sa zici :D ca glumesti nu? hai ca esti penibil , regulamentul nu e facut in gluma , ori respectam regulamentul ori nu-l mai respectam

asa si eu iti complectez frigideru si dupa 5 posturi (globaluri) zic sti era o gluma :))

le: nu ti-a cerut nimeni nici un fel de ajutor , nu sunt pro hh si ei stiu asta si cu atat ma putin pro eagles

Tine minte ma acuza lumea ca nus eu de db trecut iau ss pe dl devin..

liquidlove tine minte eu noaptea nu dorm asta o fac de 2 ani de zile sa vedem unde cresc ai tai aveam pt singura mea bucurie era cate un pk la hh vreti cs sa vedem pe ce spoturi veti creste

de acuma singurele mele preluari vor fii din alianta ta nu imi trebuie sa devin full sau cs dar vedem voi cu ambitie si cum veti dormii cu scoala si munca

Guest (darkblade)
Posted

Tine minte ma acuza lumea ca nus eu de db trecut iau ss pe dl devin..

liquidlove tine minte eu noaptea nu dorm asta o fac de 2 ani de zile sa vedem unde cresc ai tai aveam pt singura mea bucurie era cate un pk la hh vreti cs sa vedem pe ce spoturi veti creste

nu ma stii dar vb noi dupa ss meu daca erai corect nici nu postai

atuncea nu mai sta aici sa pierzi timpul punete pe treaba

app eu nici nu stiu cine esti sau cine erai , sincer sa fiu nici nu prea ma intereseaza . nu mai face chat aici , apucate de ce ai spus mai sus

ai vazut spotu unde sunt , de acolo sa incepi te rog

moderatorii decizia plz

Guest (darkblade)
Posted

okey fan hh ma apuc

fan hh :)) nu ma cunosti deloc

da bice urcate-n dragon

Posted

nici tu pe mine imi trebuia un dusman de maine de la ora 1 pana la 5 fac preluari numai in hustle tine minte seara de seara din lore pana in kalime

seara ma refer

Guest (darkblade)
Posted

nici tu pe mine imi trebuia un dusman de maine de la ora 1 pana la 5 fac preluari numai in hustle tine minte seara de seara din lore pana in kalime

seara ma refer

am spot lot , dnd

Guest UseU'reBrain
Posted

seara ma refer

am spot lot , dnd

ce ai? :blink:

Posted

de ce sa-l postezi de asa ceva din moment ce el locuieste in Anglia?ce se faca el cu Euro pe telefon in Anglia, cand acolo se folosesc lire???

voi chiar stati toata ziua cu mana pe print deabia asteptand sa puteti face topic la plangeri....este inuman unde a ajuns linkmania.

Daca eu as zice pe global ca vand set 380 pe yeni in reteaua lor de telefonie mobila, stiind ca sunt din Romania, s-ar mai putea da suspend? nu este evident ca este caterinca?

Guest UseU'reBrain
Posted

GG liquid =)) =)) =))

Posted

seara ma refer

am spot lot , dnd

are lot omul doar e in hh

Posted

Sunt interzise vanzarile de items care contin in licitatia lor altceva decat itemele disponibile in jocul Mu Online LinkMania.

Orice incercare de a solicita bunuri sau foloase cu valoare materiala va fi sanctionata.

De asemenea, orice incercare de a oferi bunuri sau foloase cu valoare materiala in schimbul itemelor va fi sanctionata.

nu ai ce manca de le vinzi pe bani ma ?

Posted

http://i.picoodle.com/534iqi1a

:tiphat:

Ma lichid, lichidea-teashh , daca ma duc la ai tai si te adopt si apoi te vand pe un cont ce zici? sau vrei sa te vand pentru organe? alege but

Posted

Eagles - 20 de zile

Vanzari nelegitime de item-uri si conturi

Poate 1-2-4-10 oameni au priceput "gluma" ta, dar restul serverului nu era la curent cu glumitele voastre interne.

Cand stii ca asa de multi " fani" dornici sa te posteze, nu faci afirmatii de astea pe global.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...