Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dinamovist4Ever

Limbaj

Recommended Posts

Posted

unde e limbajul aici?

dc nu pui printul precedent cand ai jignit-o pe ana? pune-l pe ala sa vedem atunci limbaj si ss.

esti patetic si infantil.

nu sunt neimplicata pentru ca, klingon, a dat replica la modul la care mi te-ai adresat tu mie.

"spuse lu tovarasa " vai :)) grupa mica #-o

Guest Interzisa
Posted

Buna ziua, pacat ca nu am printuri si ca nu ma asteptam ca acesta persoana sa posteze. Totul s-a petrecut ceva de genul: glumeam eu cu dan pe global si la un momendat s-a bagat Closed in seama "mai taci fa ca ma doare capu" de unde si replica lu`laura "e globalul tau?"

Cum se poate dupa ce provoci si te bagi in seama fara motiv sa mai si postezi? Tinand cont ca "Tata tau" nu e spus intr-o conotatie negativa sau jignitoare si tinand cont ca acest individ a provocat inainte, eu v-as ruga daca este cu putinta sa ii cereti printuri suplimentare. Ma repet, nu stiam ca se va ajunge la asa ceva ca sa salvez discutia.

O nefondata cred ca ar fii binevenita in acest topic.

Poate "tata tau" imi este adresat mie, cum demonstrezi ca iti este adresat tie? Cerem printuri suplimentare.

P.S Domnisorule, dupa ce ca te bagi in seama ca bikini la dorsala, mai si postezi a victima, sa iti fie rusine!

Posted

N'avem nevoie de avocati , in special de pupincuristi ca tine ano , daca vrei mod fa cerere .

Limbajul ? eu n-am nimic cu parintii vostrii asa ca nici voi sa nu aveti cu ai mei

ce ti-a spus de parinti? poate se referea la faptul ca are inca o data varsta ta ( mai mult ca sigur)...

nu vad cu ce te-a jignit, cred ca tu ai cauta-o cu lumanrea cand te-i bagat in discutiile noastre...

in fine.... repet nu vad referire la parinti

Guest PitBuLLnebun
Posted

Nu sti tu la ce se referea , dar nu trebuie sa-l bage pe tatal meu . Asteapta decizia unui moderator.

wa esti nebun ce repede se irita unii warn no problem nu ma supar da esti noob frate hai cu nefondata

am editat sa nu fac spam

deci ia zi reclama asta nu te deranjaza posteazai si pe astia :)) _ editat _

Guest PitBuLLnebun
Posted

Treaca si cu mearga se plimbau.

LASATI PARINTII LA LOCUL LOR !

#-o adminii dati un raspuns la nefondata asta ca aduna mai multe vizualizari ca regulamentu :))

Guest PitBuLLnebun
Posted

Prea multi HamsterZ pe metru patrat.

Puneti prea mult pathos in joc, lasa-ti parintii ca nu ei joaca.

HamsterZ:)) buna asta taci vrabiutza nu te mai agita aiurea

Posted

Nu dau nefondata pentru ca sustin faptul ca acest tip de conversatii aberante trebuie tinut pe privat. Nu pe toata lumea intereseaza si nu este nici globalul vostru.

Dar nu am motive de suspend pentru limbaj.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...