dorele1234 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 print in timpul filmarii cum scrie in regulament ? ca asa l-ati scapat pe -iTi-
MOSU_UK Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ala se numeste auto kill,de la elite"press f5 for autokill on/off" si se opreste din dat cand esti in raza lui de actiune. totusi nu ai print in timpul filmarii... deci cum zice Redemtion(irelevant) no warn pls!! :tiphat:
AdrlaN Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 print in timpul filmarii cum scrie in regulament ? ca asa l-ati scapat pe -iTi- oricum daca e il poate verifica -ija- in loguri si acolo i va arata ca a folosit si -iTi- a scapat prea usor
[p1mp] Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Adminii nu cred ca au nevoie sa mai faca print. RIP baghero #-o PS:mai dai gt la invazii ?
Guest BagheruTZa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 1 HH? esti nebun??? am 2 rr si 350 lvl si mobii nu mor dintr-un hit din cate se vede. dupa cum spune si Odyzzeus un print in timpul filmuletului ai facut? nu cred ca are vreo importanta daca esti admin sau nu, cred ca acel print ar trebui sa existe alaturi de filmulet. Vazand discutiile purtate pe forum precum si unele dificultati in solutionarea plangerilor continand filmulete, regulile de postare pentru aceste filmulete se completeaza dupa cum urmeaza: - atunci cand filmati un anumit eveniment in joc sunteti obligati sa faceti cel putin un print in timpul filmarii, iar acest lucru sa se vada si in filmulet; - sunteti obligati ca, alaturi de filmulet, sa postati in plangere si printul pe care l-ati facut in timpul filmuletului.
Guest 1MoTaN1 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Sincer eu nu intzeleg cei asa spectaculos in filmuletz..adik e un bk pe un spot care e on dupa cum se vede bine si ataca..si are 2 rr ...cei asa interesant?:)) Si dupa cum zic si restu chiar am dori si prinut ca sa nu zica lumea iar ca scapati lumea din hh...ca doar na..asa e regula nu? Si ce exemplu atzi da daca voi cei care leatzi facut nu le respectati?
BlueAndy Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nu e 1 hh, e functia de autokill a elite-ului...tasta F5...ataca cate un mob pana moare, fara ca tu sa ataci mobul respectiv. Damage-ul pe care il da e mic, dar il da de parca ai avea pe putin 10-15k agyl. http://www.youtube.com/watch?v=pmpkoe_LO04
coclender_roz Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 adminii fac ce vor ei filmulet fara print ,daca nici adminii nu respecta asta atunci cine? si iar si iar aduce lumea cazul -iTi- in discutie ca sa nu mai zic ca se pun contoare pe forum dupa o luna conturi NU status NU zici ca e serverul nimanui :violent:
Eagles Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 nu ati inteles regulamentul un admin nu are nevoie de poza sa dovedeasca ca un film e facut pe linkmania pe cand un jucator da am facut srv linkmania la mine pc e usor sa postez pe oricine
Knightly Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nu cred ca e nici un 1hh , mobii din kanturu1 mor foarte repede, sunt foarte slabi [
PapiMG Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 voi faceti confuzie intre Autokill si 1 Hit Kill. Ce foloseste Baghera este Autokill. Se vede in filmulet ca Baghera in timp ce da cu skill ataca in acelasi timp si mobii cu atac normal. Incercati sa dati cu ragefull blow si sa atacati normal in acelasi timp sa vedeti daca puteti.
Guest BagheruTZa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 1 HH? esti nebun??? am 2 rr si 350 lvl si mobii nu mor dintr-un hit din cate se vede. dupa cum spune si Odyzzeus un print in timpul filmuletului ai facut? nu cred ca are vreo importanta daca esti admin sau nu, cred ca acel print ar trebui sa existe alaturi de filmulet. Vazand discutiile purtate pe forum precum si unele dificultati in solutionarea plangerilor continand filmulete, regulile de postare pentru aceste filmulete se completeaza dupa cum urmeaza: - atunci cand filmati un anumit eveniment in joc sunteti obligati sa faceti cel putin un print in timpul filmarii, iar acest lucru sa se vada si in filmulet; - sunteti obligati ca, alaturi de filmulet, sa postati in plangere si printul pe care l-ati facut in timpul filmuletului. In cazul -iTi- mai aceasta a fost decizia. no print, no ss. Eu am postat regula la 10 dimineata iar plangerea a fost facuta aproape de 10 seara, deci cred ca a existat suficient timp sa se informeze cu privire la modificarea regulii. Daca ar fi fost vorba de o diferenta mica de timp, eu stiu, de ordinul minutelor, as fi inteles poate ca nu ai apucat sa citesti modificarea. Imi pare rau, dar regula era in vigoare deja fie ca o stiati, fie ca nu si nu pot sa fac acum abstractie de ea pentru ca va trebui sa fac abstractie si pe viitor la astfel de plangeri, ceea ce nu doresc. Vreau ca la astfel de filmulete sa cunosc cand au fost facute, pe ce server, cine le-a facut etc, iar informatiile astea nu le obtin decat respectand acea regula. astept raspunsul adminilor, va rog frumos chiar nu mai am nev de parerile voastre. scurt, am fost postat de admin mi-am zis parerea acum astept decizia lor.