Colinzink Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Sambata,in data de 12-10-2011 ora 21.00, va avea loc o sedinta pentru a ne cunoaste mai bine ,sa punem la punct cele mai inportante criteri care vor sta la baza acestui club.Locatia sedintei va fi clubul Alhambra din LS.Va astept in numar cat mai mare,cine nu poate veni este rugat sa posteze aici.Multumesc. 12.10.2011 ?:)) 12.11.2011 Gresisem.
Emma Johnson Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Am sedinta la FBI , nu cred ca pot ajunge
Ina Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 * Nick: Dessire * Level: 20 * Factiune: SMURD * De ce doriti sa va alaturati acestui club ?: For fun. xD * Experienta in acest domeniu (incepator, mediu, avansat): Mediu.
StPierre Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 * Nick: StPierre * Level:8 * Factiune: Ballas * De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Distractie, Bani * Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Mediu.
Colinzink Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Ma retrag din acest club. :bye: Demis Voi acceptati.
sidelol Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 * Nick: Sidelol * Level:19 * Factiune: Sidelol * De ce doriti sa va alaturati acestui club?: for fun :) * Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Mediu.
Colinzink Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 * Nick: Sidelol * Level:19 * Factiune: Sidelol * De ce doriti sa va alaturati acestui club?: for fun :) * Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Mediu. Acceptat. Demis.
Fonz Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ma retrag din acest club...nu am timp bibeLOW here!!
Colinzink Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Ma retrag din acest club...nu am timp bibeLOW here!! Demis.
Devil. Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Salutare! Bai colin , nu prea am timp de samp si nu sunt foarte activ, las postul de co-lider altcuiva ;). Cand voi avea timp am sa revin, sper ca intelegi. Pwp :wub:
Guest CrazyWinn Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Se mai ocupa cineva de acest club ?
Pustullyk Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Postez pentru Colinzink,are Suspend. Sedinta,pe data de 26.11.2011 la ora 12.00 ,sedinta va avea loc la Alhambra in LS.Vor fi multe surprize,prezenta obligatorie,cine nu vine si nici nu anunta esti DEMIS.
Spark Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 As ruga actualul organizator al acestui event sa poseze daca doreste sa se mai ocupe de acest event, in caz contrar eventul va fi licitat sau inchis.
Mytu1999 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 * Nick: Mytu * Level: 6 * Factiune: none * De ce doriti sa va alaturati acestui club?: sa ma distrez sami fac prieteni noi * Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu
Mihnea Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Din lipsa de activitate acest club va fi scos la licitatie in curand. Nu mai postati
Zachary Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 PygmalionDance Descriere: Este un club dedicat persoanelor care iubesc dansul si muzica,vom organiza in fiecare saptamana un antrenament/sedinta.Incercam sa realizam diferite clipuri cu dansurile noastre pe care le vom posta aici. Regulament: -La sedinte/antrenament nu se lasa AFK. -Sa aveti un limbaj decent,atat in cadrul clubului,cat si in afara lui. -Daca aveti ban mai mult de 14 zile sunteti demisi. -Respectati-va colegii,pentru ca la randul vostru sa fiti respectati. -Daca nu sunteti prezenti la 3 sedinte/antrenamente consecutiv,fara sa anuntati sunteti demisi. -Daca sunteti rivali si va atacati in timpul sedintelor sunteti demisi instant. -La 3 avertismente sunteti demisi. Veti castiga: Bani,prieteni noi si multa distractie. Model de aplicatie * Nick: * Level: * Factiune: * De ce doriti sa va alaturati acestui club?: * Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Lista membrilor * Colinzink - Leader Pygmalion Dance recruteaza !
GangXploR3 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 * Nick: GangXploR3 * Level: 33 * Factiune: NG * De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Distractie si din cate vad e o idee cam diferita sa zicem fata de alte cluburi. Sper ca se va ocupa cineva cu adevarat de acest club, eu imi incerc norocul ca membru. * Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Nu-s nici incepator dar nici avansat nu ma consider asa ca sa fie mediu.
Zachary Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Lista Membrilor Strict - lider 1. GangXplor3 - Membru Clubul Pygmalion Dance recruteaza, asteptam aplicatiile voastre ! Invitatii : RobyRap TheOne D3v1l sHifT_ Teddy Vanessa Dessire Ares Piti.xD
Mihnea Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 De cand ai preluat clubul nu am vazut nici o sedinta . Clubul este in "stand by " de 7 zile , conform regulamentului trebuie scos la licitatie . Te rog frumos sa faci ceva daca vrei sa iti pastrezi clubul .
Zachary Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Eu as vrea sa fac ceva frumos din acest club dar daca nimeni nu aplica, n`am ce face, nu`i pot obliga sa aplice . Il poti inchide / scoate la licitatie .
Mihnea Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Daca este vreun doritor pentru a prelua acest club , va rog folositi PM-ul. Club inchis.