Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdrlaN

auto pick

Recommended Posts

Posted

:) ole

de cand astept momentul sa ma filmeze cineva, stiam ca trebuie sa vina!

m-a mai filmat banderas in party cu mine pentru speed si normal ca nu s-a dat vanatoare dupa ce s-a constata ca nu am speed, nu s-a dat nici nefondata, e normal ca cineva sa intre in party cu tine sa te filmeze si dupa sa plece, nici urma de vanatoare!

cer si aici vanatoare, magus ma doreste de mult pe lista cu suspend, off, si nu ii voi face aceasta satisfactie (a luat 60 pentru limbaj extrem de civilizat la adresa unui admin, iar acum cauta razbunare)

daca nu stiati, poti aranja itemele in inventory un rand da, unul nu (pe orizontala) sau ca tabla de sah, una da, una nu, special pentru a lua kalime, zen, jwl, boxuri, si da azi eram on pentru ca in Franta cand dupa weekend sau inainte de el este o sarbatoare, o zi libera cu o zi lucratoare intre ele, se face un "pontone" adica nu se lucreaza patru zile, deci nu am altceva de facut decat sa ma joc! Iar ca iau zenul de jos e inlegal? asta e dovada? Nu scrie in regulament ca nu ai voie sa folosesti space!, iar daca vreti un plus de lamuriri nu merge elite, e decalata fereastra de setari, nu pot sa-l setez, iar avanta ma scoate din joc direct!

respect!

Posted

m-a mai filmat banderas in party cu mine pentru speed si normal ca nu s-a dat vanatoare dupa ce s-a constata ca nu am speed, nu s-a dat nici nefondata, e normal ca cineva sa intre in party cu tine sa te filmeze si dupa sa plece, nici urma de vanatoare!

cer si aici vanatoare, magus ma doreste de mult pe lista cu suspend, off, si nu ii voi face aceasta satisfactie (a luat 60 pentru limbaj extrem de civilizat la adresa unui admin, iar acum cauta razbunare)

daca nu stiati, poti aranja itemele in inventory un rand da, unul nu (pe orizontala) sau ca tabla de sah, una da, una nu, special pentru a lua kalime, zen, jwl, boxuri, si da azi eram on pentru ca in Franta cand dupa weekend sau inainte de el este o sarbatoare, o zi libera cu o zi lucratoare intre ele, se face un "pontone" adica nu se lucreaza patru zile, deci nu am altceva de facut decat sa ma joc! Iar ca iau zenul de jos e inlegal? asta e dovada? Nu scrie in regulament ca nu ai voie sa folosesti space!, iar daca vreti un plus de lamuriri nu merge elite, e decalata fereastra de setari, nu pot sa-l setez, iar avanta ma scoate din joc direct!

respect!

-ija- verifica te rog frumos in inventary lui cum avea casutele asezate la ora respectiva ca deja baiatu a inceput sa-si mute itemele stie ca a folosit elite ( oricum se vede clar cum ia zenu automat de pe jos elite-ul )

P.S : WARN LA AVOCATI

O zi buna

Posted

respect!

-ija- verifica te rog frumos in inventary lui cum avea casutele asezate la ora respectiva ca deja baiatu a inceput sa-si mute itemele stie ca a folosit elite

O zi buna

e aia chiar nu are cum sa o verifice =)) =)) . adica are dar cre ca sta 1 zi doar pt asta.

PS: il aprob pe bastia. toti care au facut astfel de filme merita banati pentru vanatoare. Asta numai este elite, numai este move to pick, este direct nesimtire

Posted

:D ai informatori buni, alti vanatori ca si tine, incercau ei ceva dar nu le-a iesit, sa ma faca sa zic ca am folosit elite, iar daca nu stiai nu sunt deloc placut in staff, pentru ca nu stiu sa tac iar atunci cand am demonstrat ca doat eu in 11 zile am luat nefondata iar alte vreo 10 plangeri similare nu au luat nimic, am deranjat, atunci cand am zis ca nu exista impartialitate, am deranjat, cand s-a dat nefondata de 3 zile (nu exista in regulament asa ceva)..., deci in mare daca am spus ca regulamentul este doar de fatada, e normal sa deranjeze, doar atat timp cat nu am incalcat acel regulament, nu vad un motiv sa imi iau ss (desi nu m-ar mira o decizie rapida, iar dupa la reevaluari se raspunde greu, deci da sunt precaut), sa-mi ziceti ce program utilizati pentru filmat, sa vedeti ce bine poti aduna cu locomotiva (clicker legal) in timp ce te joci.

oricum am vazut ca mai sunt si alti postati pentru zen :)), va iesi un macel aici, cum va vedea cineva ca ai luat ceva de pe jos te va filma si hai pe forum, iar acei vanatori frustrati, nu vor lua vanatoare sau ceva de genul

unii abia asteapta sa ma las sa donez un gs +13 lk dd si dd hp, cu ringuri, wings, tot :)

da -ija- te rog sa verific, sa se vada clar daca se poate ca asa erau aranjate :)

Posted

E o prostie ce ai postat,atata timp cat nu se controleaza eroul singur adica sa vorbeasca sau sa se miste...Oricum baiatu acuzat vad ca are dreptate ca esti prea ofticat si deaia recurgi la vanatoare gen asta... :))

Posted

E o prostie ce ai postat,atata timp cat nu se controleaza eroul singur adica sa vorbeasca sau sa se miste...Oricum baiatu acuzat vad ca are dreptate ca esti prea ofticat si deaia recurgi la vanatoare gen asta... :))

+1

Guest Iubaretul
Posted

normal ca recurge la vanatoare...ce dracu il intereseaza pe el ce face unu si altu pe spoturi??

in loc sa fim uniti si sa nu param la admini..mai ales pentru elite..care sunt sigur ca il foloseste si el...el se pune sa filmeze domne...daca nu ai ce face cu timpul liber..iti dau eu o solutie ma ratatu dracu...DA-TI FOC si fa o filmare...copil esuat ce esti

din cauza ta se strica jocul asta...si apar discutii..si se pierd caractere si multe multe alte chestii...din cauza prostilor ca tine...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...