BeEmolai Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 print golden : http://www.imagebam.com/image/2a74e6156515593 print cum a venit imediat sa ia bok-> a facut ks-ul din stanga monitorului sa nu il pot vedea: http://www.imagebam.com/image/c6077b156515604 print cum mi-a luat bok-ul : http://www.imagebam.com/image/c7e1e9156515617 print cum a si fugit: http://www.imagebam.com/image/e25125156515630 se vede si in a 2-a poza cum am luat numai 2k xp de la ks-ul lui. merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
alabala Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Din pozele tale ks-ul putea fi facut si de sm-ul celalalt, nu cred ca o sa fie un verdict in favoarea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeEmolai Posted October 30, 2011 Author Share Posted October 30, 2011 adica asa ar putea toti sm-ii sa faca ks, ca nu le poti face poza daca is in stanga jos al monitorului si sa scape nepedepsiti? imi fac si eu sm daca asa e treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1MoTaN1 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Sincer eu nuu vad nimic in poze.. care sa arate ca fac ks :| in cazu asta se da nefondata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alabala Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Sincer eu nuu vad nimic in poze.. care sa arate ca fac ks :| in cazu asta se da nefondata? Doar daca ceri :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1MoTaN1 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Pai fapt ca eu cautam golden si dupa ce am trecut pe acolo ma acuzat ca ma posteaza si dupa un min cand ma vazut ca ma plimbam dupa goldeni mia dat pk sincer da as dori sa ia nefondata :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuckNorris Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 mno e bine de stiut:) eu am sm mare gata d-acu prind cate 2 golde pe inv:X Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeEmolai Posted October 30, 2011 Author Share Posted October 30, 2011 ti-am dat pk doar pentru ca mi-ai facut ks la golden si mi-ai luat bok. daca e asa cer sa verifice logurile sa vada ks-ul exact cum a atacat Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeEmolai Posted October 30, 2011 Author Share Posted October 30, 2011 iar celalalt sm nu avea cum sa imi faca ks fara sa vad deoarece a venit de sus si aveam cum sa vad de casta vreo magie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1MoTaN1 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Eu nu fac chat cu tine aici las un admin sa decida si daca sunt nevinovat vreau sa i se dea nefondata:) multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBestBK Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Sincer eu nuu vad nimic in poze.. care sa arate ca fac ks :| in cazu asta se da nefondata? se vede clar ca ia 2k xp pe golden si se poate cere verificare logurilor sa vada unde e boku pe care dintre sm-ii aia 2 e clar ca unu din ei a facut ks;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinamovist4Ever Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Daca si pt ks golden cereti verificarea logurilor..... ce sa mai spunem de speed , //gt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBestBK Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 pai dc sa nu ceara fiindca e evident ks-ul doar ca nu s-a vazut care din ei nu ai cum sa iei xp 2300 pe un golden +5 orice lvl ai avea si in +de asta se vede in prima poza clar ca e singur cu goldenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
favoritisme Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Sincer eu nuu vad nimic in poze.. care sa arate ca fac ks :| in cazu asta se da nefondata? se vede clar ca ia 2k xp pe golden si se poate cere verificare logurilor sa vada unde e boku pe care dintre sm-ii aia 2 e clar ca unu din ei a facut ks;) Daca incepeti verificare de logouri doar pt atat sunteti jalnicci..dc nu s`a mutat un pic mai jos sa faca print cu ks spor la nefondata Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeEmolai Posted October 30, 2011 Author Share Posted October 30, 2011 nu m-am mutat pentru ca nu se vedea ca da cu ice sau decay, nu stiu din ce cauza... speed probabil ? si atunci automat ca n-ai cum sa stai sa te plimbi langa golden ca sa faci poza cu ks-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1MoTaN1 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 nu m-am mutat pentru ca nu se vedea ca da cu ice sau decay, nu stiu din ce cauza... speed probabil ? si atunci automat ca n-ai cum sa stai sa te plimbi langa golden ca sa faci poza cu ks-ul Deci dupa ce ca ma postezi pt ks si nici mkr nu apar in poza sa trag in golden sau ce zici u acolo ma mai acuzi si de speed..sincer esti jalnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandsicumpar Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 nu m-am mutat pentru ca nu se vedea ca da cu ice sau decay, nu stiu din ce cauza... speed probabil ? si atunci automat ca n-ai cum sa stai sa te plimbi langa golden ca sa faci poza cu ks-ul cum poti zice speed cand el are 8k+ agi ?:) esti jalnic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeEmolai Posted October 31, 2011 Author Share Posted October 31, 2011 iar cand are 8+ agi si dai cu decay sau ice, nu se vede nici o urma de la ele ? si la 28k agi tot se vede cate putin din ice iar aici pana n-a cazut jos nu am vazut nik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redemption Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Irelevant. :closed: Link to comment Share on other sites More sharing options...