Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ovidelu4u

probleme mu

Recommended Posts

am o problema cu miscatu in poze...am laptopu destul de bun zik eu pt un joc gen MU (4 gg ddr3 2.9 fuctionali din cauza la wind ... placa video nvidia 1ggb procesor i3 si 350 gb hard ).... dar tot face poze si nu inteleg de ce...daca sunt singur si nu mai sunt cu altcineva in pt se misca normal nu ingreuneaza nimic(doar in kalima sa zik ca se misca un pic mai greu da nu e o diferenta care sa deranjeje) da daca sunt in pt cu 5 deja e foarte vizibila schimbarea se observa la cum atac si cum se misca caracteru si inca un exemplu daca deschid inventoryu sau apas pe M deja se misca foarte greu...jocu il joc in windows mode nu stiu daca asta e problema....daca are cineva o solutie sa setez ceva la laptop sa nu mai mearga asa rog sa posteze....laptopu este un asus poate ajuta si asta la ceva

cand dau direct update imi spune ca driveru pe care il am instalat este deja cel mai bun...am scos driveru de pe siteu-l de la nvidia ultimul pt placa mea nvidia geforce 310 m si imi spune "nvidia installer cannot continue.This graphics driver could not find compatible graphics hardware." am cauta pe toate forumurile si majoritatea au probleme cu placa asta grafica da nu ii pot da de cap un raspuns concludent nu am gasit sau un driver direct de unde sa iau

am rezolvat problema dupa multe cautari ... problema era ca placa video nu era detectata nu aparea in divice manager...cu o setare in bios am reusit sa o fac sa apara si driveru a mers instalat...multumesc mult de ajutor celor care au raspuns....puteti inchide

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...