Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Rullze

Nu pot accesa contul.

Recommended Posts

Salut. Am un cont facut din anul 2007. Am avut o lunga perioada in care am stopat joaca deoarece nu mi permitea timpul sa mai petrec ore bune in fatza calculatorului. Acum am iarasi ceva timp disponibil sa l dedic unui joc si doresc sa l petrec tot pe mu. Numele contului este Ruller. Am chiar si mailul primit in 2007 cu activarea contului. Pot sa dovedesc asta daca este nevoie. Va multumesc anticipat. Seara buna!

Salut. Am un cont facut din anul 2007. Am avut o lunga perioada in care am stopat joaca deoarece nu mi permitea timpul sa mai petrec ore bune in fatza calculatorului. Acum am iarasi ceva timp disponibil sa l dedic unui joc si doresc sa l petrec tot pe mu. Numele contului este Ruller. Am chiar si mailul primit in 2007 cu activarea contului. Pot sa dovedesc asta daca este nevoie. Va multumesc anticipat. Seara buna!

Din 2007 pana acum, s-a dat de 2 ori restart la Data Base, trebuie sa-ti faci cont iarasi, dar din pacate pagina de conturi este indisponibila momentan, cand se v-a da drumu o sa poti sa-ti faci cont.

Ma gandeam ca exista o metoda de recuperare cont din moment ce am petrecut foarte mult pe acest server. Am vazut ca pagina este indisponibila...:(

Ma gandeam ca exista o metoda de recuperare cont din moment ce am petrecut foarte mult pe acest server. Am vazut ca pagina este indisponibila...:(

Sunt multi in situatia ta, jucatori vechi care nu au apucat sa-si faca cont, si acum stau zile intregi pe forum sa vada daca s-a dat drumu la pagina de creare a conturilor.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...