Andu Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Caz incredibil într-un ora? din Marea Britanie. Un câine î?i înso?e?te pretutindeni prietenul orb, un Dog German care ?i-a pierdut vederea în urm? cu câ?iva ani. Povestea lui Lily ?i a lui Maddison a impresionat o lume întreag?. Cele dou? sunt prietene de câ?iva ani ?i locuiesc într-un adapost apar?inând Dogs Trust, potrivit Daily Mail. Lily, în vârst? de 6 ani, a orbit pe când avea doar un an ?i jum?tate. I-au crescut genele în ochi, o boal? misterioas?, care i-a furat vederea definitiv. Pentru ca nu poate s? se orienteze în spa?iu, Lily este înso?it? ?i ghidat?, de cinci ani, de cea mai buna prieten? a sa, Maddison, o c??elu?? din aceea?i ras?. Cele dou? sunt de nedesp?r?it, Maddison având grij? de Lily în fiecare moment ?i fiind foarte atent? ca buna ei amic? s? nu p??easc? ceva. Lily si Maddison sunt prietene foarte bune. Dac? sunt afar?, Maddison preia conducerea ?i Lily st? aproape ?i o atinge, pentru a ?ti pe unde s? mearg?. Este emotionant s? vezi acest lucru", a spus Louise Campbell, managerul ad?postului. Cele dou? patrupede au ajuns la centrul de animale dup? ce st?pânul lor nu le-a mai putut ?ine. Sursa 1 Link to comment
2dor Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 De ce nu este si un om in locul lui Maddison ? Trista lumea asta. Link to comment
Girard Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 uneori poti invata ceva chiar de la un animal,foarte impresionanta stirea.. Link to comment
musLi Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 De ce nu este si un om in locul lui Maddison ? Trista lumea asta. Uneori animalele sunt mai "oameni" decat oamenii in adevaratul sens al cuvantului. 1 Link to comment
tasedano Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 De ce nu este si un om in locul lui Maddison ? Trista lumea asta. Uneori animalele sunt mai "oameni" decat oamenii in adevaratul sens al cuvantului. Subscriu. Altfel spus,jignesti un caine ca Maddison atunci cand ii spui unuia 'animalule'. 1 1 Link to comment
Alfredo Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 chiar ca impresionanta....am ramas uimit cand am citit. ps: urma-ti exemplele cainilor Link to comment
LapTEEE Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Impresionant,chiar foarte impresionant. Intradevar e emotionant si foarte placut sa vezi un asemenea lucru. In randul oamenilor daca unu are o problema asa mare,celalalt te fura in loc sa te ajute.. Unii ar trebui sa urmeze exemplele cainilor. Link to comment
daimon Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Greu mai vezi asa ceva in lumea asta. Link to comment
TheodorescuS Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Uneori animalele au mai mult suflet decat oamenii - vezi cazul cu fetita de 3 ani din China. Link to comment
Mihai Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Am ramas masca :) Cand am citit aceasta stire ma gandeam la vre'un roman care fura banii unui orb Link to comment