Silviu. Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ... Am cam primit amenintarile astea si mam gandit ca e bne sa postez inainte sa fie prea tarziu <_< http://imageshack.us/photo/my-images/840/screen102101280055.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/42/screen102101290059.jpg/ :tiphat:
Sigmann Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Generalu asta....cine o fi....merita un 99 pe tot contu....pentru amenintari...se da fost gm....etc Silviu parca te vad maine fara cont :))
Silviu. Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 este Razer .. si am inteles ca a fost sau este nu stiu sigur admin Obi-wan cred ceva in genu
Knightly Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 este Razer .. si am inteles ca a fost sau este nu stiu sigur admin Obi-wan cred ceva in genu nu e silviule, fii serios, chiar de era moderator/admin Razer nu-ti dadea pm cu amenintarile astea :) nu se va intampla niciodata asa ceva pentru un cont stai chill
Guest ghynesku Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 dupa ce ca mi.a luat contu, mi.a furat tot, mi.a dat ss isi mai face si caracter de pe contu meu si face panarama... ? BKnight se numeste vanatoare ce ai facut ! Ca sa stie toata lume ce s.a intamplat eram la party stabil cu BKnight am ramas fara net a zis ca imi tine el contu pentru o seara- am specificat clar sa nui foloseasca elite sau alte porcarii iar el ce a facut: 1. mi.a furat tot de pe cont 2. s.a dus si a dat in lot cu move to pick =>>> ss pe Razer 60 zile pt elite 3. A recunoscut ca vaneaza pe toti din HH pentru ca a luat el nu stiu ce ss din cauza unui membru HH 4. acum isi mai face si caractere sa faca panarama cu ele de pe contul meu Greseala mea asta e ca m-am increzut in el sa tina contu dar intreb un admin se paote verifica in loguri ca a fost el pe contu meu ieri noapte inclusiv azi ? Se poate considera vanatoare ce a facut ? Se poate face reevaluare in cazul Razer ? In caz ca nu... tin sa atentionez toti userii Likmania sa fie atenti cu acest player! Stai la permanent cu ei, vorbesti la telefon, iti dai mesaje stai on cu randu... si ei datorita orgolilor personale cand le lasi contu iti fura tot si iti mai dau si ss. Daia am ajuns de rasu europei! Daia suntem spaima europei datorita unor oameni cu asemenea caracter. prietene eu eram in top pentru ca am muncit, si aveam iteme bune pentru ca am muncit pentru ele. Acum tu o sa fi un smecher fals pe acest server. o sa iti faci un super set cu itemele mele dar o sa fi un fals! Prefer sa ma retrag in glorie dupa 2 luni de munca decat sa continui ca tine pretinzandu-ma ceva ce de fapt nu sunt! In atentia adminilor: se poate verifica: eu locuiesc in anglia am IP de anglia el e din Romania. Multumesc, Razer PS: mai dadeai si pe post ca ai iteme bune de sm si cauti iteme bune de bk ... e bine ca esti mandru de ce ai facut! Si nu sunt OBi-Wan si nici nu stiu despre ce vorbesti ....
Guest Magnnum Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Razer iesim la niste foster ?:) sunt in londra
D3@7h Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Si cand v-am zis ca voi sunteti nebuni sa-i dati lu asta o sansa in ally a-ti zis ca sunt eu dus. :cool2: Urmatorul pe lista lui e TheBestBK :photo:
Guest ghynesku Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Razer iesim la niste foster ?:) sunt in londra Eu in Derby. Vin la londra weekendul viitor stau 3 zile ( sambata - luni ) cred ca e 28 sau 29 sambata daca nu ma insel. Iesim la un cidru mai bine ca nu prea le am cu berea. da.mi un pm cu id de mess si ne starngem :) daca tot m.a pus pe bara nenea BKnight macar sa bem de suparare ... :)
Silviu. Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 ... 1 la mana nu am facut eu acel character sau pana mea ce naiba este chiar daca se poate sa se verifice log-urile si sa se vada cine a facut asta ...2 la mana nu stiu de ce spui ca este vanatoare ... 3 la mana u nu ai stat cu mine la party stabil ai stat 1 zi la pt ca holder.. nik mai mult nu tiam spus eu ca e stabil sau al ceva ... 4 la mana ... nu e vina adminilor sau alt cuiva ca u dai contul la cineva pe care nu cunosti ... si chiar sal cunosti nu trebuie sal dai(sa iti fie invatatura de minte) ... 5 nu am spus eu ca vanez hh-u :)) nu am nimic cu nimeni atat timp cat nu sunt deranjat ... 6 toti "userii" linkmania stiu cine sunt si ce cum sunt .. mai ales prietenii care mi iam facut pe link ... 7 .. cat despre romania si europa .. nus eu de vina :)) ca romania e vazuta prost... daca ar fi macar 10% ca mine din romania ar fi mai bine .. ca ar avea grija de prosti ....8 nu am dat pe post ca dau iteme bune de sm pe iteme bune de bk ci pe kundun :)) ... 9 cat despre admin\obi wan nici eu nu stiam mia spus mag :D ...10 nu sunt un "smecher" nici atat fals... ci stiu sa joc mu si sa citesc regulamentul bine cat sa stiu ce am de facut :tiphat: Spor :tiphat:
Guest ghynesku Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 ...10 nu sunt un "smecher" nici atat fals... ci stiu sa joc mu si sa citesc regulamentul bine cat sa stiu ce am de facut :tiphat: Spor :tiphat: A CIORDI DE LA ALTII INSEAMNA CA STII SA JOCI BINE ??? A JUCA CU HACKURI INSEAMNA CA STII SA JOCI BINE ??? prietene esti un mare FALS . . . daca eu am o dacie muncita si tu un ferrari ciordit nu inseamna ca esti mai smecher ca mine ... in lumea in care ma invart eu esti un nimic ... in lumea mea se pune pret pe caracter ... ;)
Silviu. Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Razer aici gresesti mult :)) u iti pui in balanta viata ta reala cu jocul... credema ca daca ai o masina misto si scumpa nu prea ii pasa nimanui cum ai obtinuto :) ci cum sa se plimbe cu ea sau sa tio fure la randu lor :P :tiphat: oricum asteas chestii de viata particulara....... Jocul e JOC nu e Realitatea din jurul tau :tiphat: Eu vam lasat sa va certati aici ... Ne mai auzim :tiphat:
Guest ghynesku Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Razer aici gresesti mult :)) u iti pui in balanta viata ta reala cu jocul... credema ca daca ai o masina misto si scumpa nu prea ii pasa nimanui cum ai obtinuto :) ci cum sa se plimbe cu ea sau sa tio fure la randu lor :P :tiphat: oricum asteas chestii de viata particulara....... Jocul e JOC nu e Realitatea din jurul tau :tiphat: Eu vam lasat sa va certati aici ... Ne mai auzim :tiphat: Joc / Viata virtuala ce ai facut tu tot furt/cioarda se numeste ;) Oamenii ca tine se gandesc cum sa ti.o fure . . . oamenii ca mine se gandesc sa munceasca sa isi ia si ei una ;)
D3@7h Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 razer eu in locu tau recuperam parola pe mail si intram cu speed sa-i banez toate conurile lu silviu :))
Obi-Wan Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 este Razer .. si am inteles ca a fost sau este nu stiu sigur admin Obi-wan cred ceva in genu Acum ca te-ai lamurit si tu cine e Razer, o sa ii rog pe colegii mei moderatori sa te sanctioneze conform regulamentului pentru acuzatii nefondate GM. Poate data viitoare o sa te interesezi mai bine si nu o sa arunci pe forum cu toate prostiile pe care le auzi de la unii / altii. :tiphat:
Encoded! Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 ghynesku , imi pare rau pentru tine .. iar tu BKnight esti un mare , mare nesimtit :)
Silviu. Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 obi eu nu stiam ca nu esti tu cel de pe pm a spus ca a fost admin,iar Eagles mia spus ca stie ca tu esti obi wan... de aceea am spus.. nu am vrut sa te lezez :| imi cer scuze ... oricum acuzatia e facuta impotriva celui care ma amenintat cu delet acount .. :bye2:
Obi-Wan Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 obi eu nu stiam ca nu esti tu cel de pe pm a spus ca a fost admin,iar Eagles mia spus ca stie ca tu esti obi wan... de aceea am spus.. nu am vrut sa te lezez :| imi cer scuze ... oricum acuzatia e facuta impotriva celui care ma amenintat cu delet acount .. :bye2: Cel de pe PM a spus ca a fost admin. Eu inca sunt. De asemenea, nu spune nicaieri ca ar fi Obi-Wan. Data viitoare nu te mai lua dupa toate prostiile auzite pe la altii. E OK de data asta, dar te rog sa ai grija pe viitor. Multumesc :tiphat:
Guest ghynesku Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 obi eu nu stiam ca nu esti tu cel de pe pm a spus ca a fost admin,iar Eagles mia spus ca stie ca tu esti obi wan... de aceea am spus.. nu am vrut sa te lezez :| imi cer scuze ... oricum acuzatia e facuta impotriva celui care ma amenintat cu delet acount .. :bye2: Cel de pe PM a spus ca a fost admin. Eu inca sunt. De asemenea, nu spune nicaieri ca ar fi Obi-Wan. Data viitoare nu te mai lua dupa toate prostiile auzite pe la altii. E OK de data asta, dar te rog sa ai grija pe viitor. Multumesc :tiphat: Cum sa fie Ok ma ? Imi raspunde si mie un admin daca se poate face ceva in cazul asta ? In conditile in care BKnight era pe cont rezulta ca joaca cu elite =>>> Ban Si de asemenea daca se considera vanatoare in conditile in care s-a dat prieten inca de la inceput cu scopu de a ma face sa ii dau contu ca sa ma vaneze ( fiind HH ) Multumesc, Razer
Kitte Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 ... Am cam primit amenintarile astea si mam gandit ca e bne sa postez inainte sa fie prea tarziu <_< http://imageshack.us/photo/my-images/840/screen102101280055.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/42/screen102101290059.jpg/ :tiphat: este Razer .. si am inteles ca a fost sau este nu stiu sigur admin Obi-wan cred ceva in genu Silviu - ai grija ce spui inainte de a o face. 15 zile pe forum pentru acuzati nefondate la adresa unui admin. Cu certitudine cel postat NU este Obi-Wan. Generalu - Cunostinge Admin/GM + amenintari + stergere character de pe care a produs aceste fapte- 50 de zile cum si-a sters caracterul, se va identifica contul si se va da pe charul principal.