Silviu. Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Buna seara domnilor admini... imi cer scuze ca fac eu aceasta reevaluar dar din cauza lui bilionx a luat ss WhiteBK!... el a luat aceste filmari si poze de acum mult timp acuma nu a postat el .. ci bilionx in speranta ca voi lua ss,vrand sa se razbune pe mine ca a luat ss ptr inconstienta lui ... Va rog frumos scoateti banu ptr ca el nu are nici o vina,ci bilionx .. el ar trebui sa isi ia <_< :tiphat: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=425078
Sigmann Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 mda...urat... sa postezi ceva ce nu-ti apartine si unde stiai sigur ca se va lua nefondata....asta se numeste NESIMTIRE....cred ca ai merita vreo 10/20 de zile biilionx :tiphat:
D3@7h Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 whitebk numai joaca. Numai vorbiti aiurea ca faceti curent.sa-ti dea tie o nefondata ca plangi ca muierea pt oameni care nu ii cunosti
Guest Silphy Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 VOi avocati lui peste care esteti ... 10/20 numa? pff merit 100.... White bk nu mai joaca .Era clar ca folosesti ce folosesti plus de asta ija nu vrea sa te verifice pentru 1hh ma intreb de ce... :)
Sigmann Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 VOi avocati lui peste care esteti ... 10/20 numa? pff merit 100.... White bk nu mai joaca .Era clar ca folosesti ce folosesti plus de asta ija nu vrea sa te verifice pentru 1hh ma intreb de ce... :) ti se pare normal ca un char care nu-ti apartine sa ia ss doar pentru ca ai vrut tu sa-ti arati muschii? poate acum WhiteBK nu mai joaca, dar poate va reveni...este normal domnilor admini sa sufere cineva nevinovat pentru ca biilinox a vrut sa faca cuiva rau? biilinox a fost cel care a postat nerespectand regulamentul ...deci nefondata tb sa mearga la el :readthis: