SidoX Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Singura solutie ar fi sa facem un gather si sa jucam real-life la o bere in vreo 7-8 oameni ^_^ Suntem imprastiati rau prin toate colturile tarii ...pana ne-am aduna noi :) . Daca am fi mai mult si toti din aceiasi zona , ar fi super :D. Si eu as vrea.. iar pe langa faptul ca n-am jucat niciodata, nici nu folosesc mes?nger, scaip, piem... plm chestii din astea de care ziceti voi ca sunt interzise in joc ^ uite unul 'sincer ' :lol: Ce-ti mai place sa vb cu alt cont de-al tau Cine mai organizeaza acum ?
UltimulDac Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Si eu as vrea.. iar pe langa faptul ca n-am jucat niciodata, nici nu folosesc mes?nger, scaip, piem... plm chestii din astea de care ziceti voi ca sunt interzise in joc ^ uite unul 'sincer ' :lol: Ce-ti mai place sa vb cu alt cont de-al tau Eu? Nu il cunosc pe omul ala
dievdash Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ceva ciudat se intampla aici :kar: Dar ce? ..
dievdash Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 K.. Deci organizeaza Hammerel-MG sau reorganizeaza Edy? Anyway I`m in! (poate prind si eu un rol bun acuma) ps: Acum va rog, nu mai discutati in afara jocului - eu imi dau cuvantul ca n-am sa o fac tura asta :D le: Si Andix.. poate ne vedem la vara, la o bere, undeva la munte. Plm, daca se face eu vin!
Guest Azwraith Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 count me in :D :D ps: glumesc, count me in doar cu hotncold xD xD xD
Edy Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 count me in :D :D ps: glumesc, count me in doar cu hotncold xD xD xD ai si contul asta? :D daca se inscrie lucas ma inscriu si eu/organizez nu cred ca o sa se intample asta
blk Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Cel care organizeaza sa faca alt topic de inscrieri si discutii.