Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -Teen-

ptr adminii e corecta preluarea asa?

Recommended Posts

Modalitate preluare spot:

Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute.

Eu is de parere ca nu ar fi corecta... Pe vremuri era nevoie nume scris corect.

Acuma nu stiu daca s-a schimbat asta..

nici nu`mi inteleg nick`ul acolo..laso incolo..oricum comanda /FILTER s-a interzis..si care sta cu afk tools sta fara filtru+ sa mai adaugat la pk printul ala Safe ...eu zic ca ar trebuii sa se ia masuri si sa se faca preluarile cum tre nu cu A$f$k ca asa nici nu inteleg ce scrie

daca iei PK si te uiti la tv,iti canta calculatorul si imd faci poza in safe.sa fim seriosi,aia a stopat doar PK-ul daca esti plecat de acasa,nu ai ce face,dar fiind acasa printul in safe il faci oricum

:tiphat:

k..orc eu vreau sa stiu daca e corecta sau nu..sa stiu daca mai raspund la intrebari de genu

daca iei PK si te uiti la tv,iti canta calculatorul si imd faci poza in safe.sa fim seriosi,aia a stopat doar PK-ul daca esti plecat de acasa,nu ai ce face,dar fiind acasa printul in safe il faci oricum

k..orc eu vreau sa stiu daca e corecta sau nu..sa stiu daca mai raspund la intrebari de genu

eu te sfatuiesc sa raspunzi, cred ca este destul de clar cui ii se adreseaza in acea preluare.

Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute.

regula ar trebui respectata 100%, daca acolo scrie EXPLICIT atunci ar trebui sa scrie numele corect, se intselege numele sji daca e cu caractere mari dar nu conteaza, atata vreme cat se deviaza de la 100% , fiecare o sa interpreteze cum vrea regulile ...

eu zic ca nu e buna preluarea .

regula ar trebui respectata 100%, daca acolo scrie EXPLICIT atunci ar trebui sa scrie numele corect, se intselege numele sji daca e cu caractere mari dar nu conteaza, atata vreme cat se deviaza de la 100% , fiecare o sa interpreteze cum vrea regulile ...

Tu zici ca nu este buna preluarea pentru ca folostesti afk tools? Sa fim seriosi...daca esti on nu te dor degetele sa`i raspunzi.

Pedejaba foloseste afk tools . el pune daca vrea la filter pe " ? / Nume / NuMe/ Num / Nu / Me si suna si daca scri N'uMe :dontknow: p[oate pune filter pe 2 litere doar nu e neaparat pe tot numele. si acuma ar fi exagerat sa intrebi N/u/m/e! afk? :naughty: De afk tools nu se poate scapa decat cu un script care sa nu permita conectarea la server in timp ce ruleaza si mu tools deodata cu launcheru si atuncea cand ai activa mu tools ai lua direct disconnect sau ti-ar iesi din joc , sau daca il deschizi dinainte nu se connecteaza la joc.. :readthis: :tiphat:

Tu zici ca nu este buna preluarea pentru ca folostesti afk tools? Sa fim seriosi...daca esti on nu te dor degetele sa`i raspunzi.

Ce vreau sa zic e ca regula trebuie respectata, daca in regulament scrie explicit atunci preluarea trebuie facuta dupa regulament. Ca sa nu mai fie probleme ar trebui sa schimbe adminii regula de preluare in care sa permita o preluare de genu. Nici eu nu agreez jocul cu eafk tools pt ca asja nu i`asj putea face preluare, dar din pacate daca ne abatem de la reguli n`are sa iasa ceva bun.

iar daca tu esjti de acord cu "BarOSicA a[F]k?" atunci or sa apara sji preluari cu "auz Baros, esjti away from keyboard?" amandoua deviaza de la regula

Ce vreau sa zic e ca regula trebuie respectata, daca in regulament scrie explicit atunci preluarea trebuie facuta dupa regulament. Ca sa nu mai fie probleme ar trebui sa schimbe adminii regula de preluare in care sa permita o preluare de genu. Nici eu nu agreez jocul cu eafk tools pt ca asja nu i`asj putea face preluare, dar din pacate daca ne abatem de la reguli n`are sa iasa ceva bun.

iar daca tu esjti de acord cu "BarOSicA a[F]k?" atunci or sa apara sji preluari cu "auz Baros, esjti away from keyboard?" amandoua deviaza de la regula

Daca ma intreaba cineva de afk...o sa`i raspund. Nu conteaza cum ma intreaba, nu conteaza daca isi schimba sau nu coordonatele. Doar nu o sa stau sa fac printuri si dupaia sa`l postez.

is curios daca e corect scris asa si se considera preluarea buna

Daca va indeplini si celelalte cerinte: timp, cursor, coord, printuri ok, preluarea va fi considerata ok si cu o astfel de adresare.

pai atunci modificatsi regulamentu` ...

Daca va indeplini si celelalte cerinte: timp, cursor, coord, printuri ok, preluarea va fi considerata ok si cu o astfel de adresare.

Nu se pune problema de modificat regulamentul ! Colegul meu s-a referit ca daca preluarea indeplineste toate conditiile mai putin ca-i este pocit nick-ul unuia iar la urmatorul set de intrebari se repara greseala este Ok, sau sa fie pocit la tot setul de intrebari doar o litera care nu se prea distinge.

Este omeneste sa mai gresiti la o preluare si din graba sa gresiti nick-ul unuia (asta nu inseamna sa pociti numele tuturor - in mod voit - care sunt pe spotul respectiv).

Ex: in loc de l (linkmania) sa fie nick-ul scris cu | (bara verticala) sau in loc de V (victorie) sa fie nick-ul format din \ / (bari in diagonala).

Sper ca v-am lamurit. :tiphat:

Nu se pune problema de modificat regulamentul ! Colegul meu s-a referit ca daca preluarea indeplineste toate conditiile mai putin ca-i este pocit nick-ul unuia iar la urmatorul set de intrebari se repara greseala este Ok, sau sa fie pocit la tot setul de intrebari doar o litera care nu se prea distinge.

Este omeneste sa mai gresiti la o preluare si din graba sa gresiti nick-ul unuia (asta nu inseamna sa pociti numele tuturor - in mod voit - care sunt pe spotul respectiv).

Ex: in loc de l (linkmania) sa fie nick-ul scris cu | (bara verticala) sau in loc de V (victorie) sa fie nick-ul format din \ / (bari in diagonala).

pe mine nu m-ai lamurit.atata timp cat s-a acceptat preluare cu [a][f][k] si tot la fel pe la nume,ce inseamna asta?depinde de moderator?sau?daca e parerea ta personala,nu ca membru al stafului foloseste un alt user,altfel,discutati si da-mi un raspuns pe care ma pot baza

lA fEL CuM zICe toVaRAsuL "chaserz" , nICi eU nU mAI IntElEg, In rEGulAmEnt sCRie "EXPLICIT" dAR dIn paCAte pRelUArEa nU a fOsT dUpA reGulAmEnt ....

in fine, daca nu modificatsi regulamentul ca sa facetsi legala preluarea de genu` atunci lasatsi loc de dubii, ma trezesc ca din gresjeala pun o litera in + sji hop, nu mai e buna preluarea ...

:)) bun..un MODERATOR cu un raspuns final? se accepta sau nu astfel de preluari?

ti-a raspuns mai sus ca se accepta, daca vine unu cu preluare la tine ce conteaza ca scrie Teen, TeEn sau tEEn.. etc.. nu iti dai seama ca despre tine este vorba?

normal n`ar trebui acceptata preluarea asta pt. ca se abate de la regula, dar ... intotdeauna adminul are ultimul cuv., deci el cam poate devia de la regula.

cum sa se abata de la regula? pentru tine, dau un exemplu, armyboy, ArMyBoy si alte combinatii de genul asta.. nu e destul de explicit? nu pricepi ca e vorba de tine?

Guest corcodelia

scuze inutile pt cel preluat ce sa mai.... daca imi fac nick $%&%*&^* iti ia 10 min sa scri de 3 ori numele meu si probabil ca il gresesti de 2 ori

sjtitsi care e problema, de fiecare data cand se deviaza de la reguli apar probleme. de ce? pt ca in momentul in care este acceptat sa se devieze, oamenii or sa`sji permita tot mai multe, sji gata scandalu cand unuia nu`i va fi acceptata "preluarea" ... nu`s batut in cap, intseleg sji vad ce a scris omul, dar atata vreme cat sunt reguli, ele au trebui facute pe intselesul tuturor sji respectate, in felul acesta nu prea au cum sa apara probleme ...

sjtitsi care e problema, de fiecare data cand se deviaza de la reguli apar probleme. de ce? pt ca in momentul in care este acceptat sa se devieze, oamenii or sa`sji permita tot mai multe, sji gata scandalu cand unuia nu`i va fi acceptata "preluarea" ... nu`s batut in cap, intseleg sji vad ce a scris omul, dar atata vreme cat sunt reguli, ele au trebui facute pe intselesul tuturor sji respectate, in felul acesta nu prea au cum sa apara probleme ...

ba du-te invata sa scrii .. cum sa scrii in halul asta :blink:

"The one who invented a new language, the one and only ArmyBoy" =))) WTF?! are you retarded?

@corcodelia cand faci o preluare e deajuns sa scrii o singura data numele si apoi folosesti sageata in sus, in felul asta nu te chinui atat de mult sa scrii un nume mai complicat.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...