Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -Teen-

pk pe spot

Recommended Posts

Guest remus27

unde e spotul si unde ai gasit elfa ... se ducea la spotul urmator , suntem acolo de la restart server

no warn , implicat

Guest remus27

ce spam ma esti copt? daca era intr-adevar complice nu mai statea pe acolo la 3 minute dupa pk

oricum si voi ati dat pk pe primul asa ca s-a facut dreptate :bananadance2:

Razvy e character de dat pk pe spot , a mai luat 25 zile de la mine , am patit tot asa fiind bufuit de un elf...elful ala nu-i intamplator acolo

altfel nu avea cum sa dea pk...iar daca domnul Greplis sau cum ai nick zice ca era cu el la pt pe spot2 , explica-mi te rog ce cauta acolo elfa? si cu dl pe deasupra sa inteleg ca s-a mutat spotul 2 din kanturu3?nu statea..se pregatea de un nou PK ...explica ce cauta acolo phono atunci?

Guest remus27

Degeaba sunteti in party cu Einstein, ca nu va ajuta cu nimic.

1. Elfa e phono pe spotul al doilea de cand s-a dat restart la server si ar trebui sa stiti si de ce din moment ce primul spot l-ati luat cu pk tot pe unul din membrii guildei noastre. Sau trebuia sa asteptam, noi cei cu pt-ul de pe al doilea spot sa veniti sa il luati si pe ala

2. De unde stii cu cine era elfa in party? De cand s-a dat drumul la server a avut acelasi pt si se poate verifica.

Drept urmare te-ar linistit o nefondata, ca data viitoare sa nu mai faci acuzatii aiurea. Ne dadea si noua tarcoale, asa ca e normal sa ma uit sa nu cumva sa imi omoare colegii de pe spot.

elfa nu era pe niciun spoT!!!!asa ca gata cu vrajeala ca ati tinut-o phono sa bla bla!!!!hai cu verdictul

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...