shoby75 Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/580/screen101718590000.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/256/screen101718590001.jpg/ daca nu faceai gesturi nu te postam "daca nu tai radacina , nu se usca tot copacu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmindnl1 Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Sincer sa fiu habar nu am care este problema. Nu ai cum sa pui un pret mai mare de 99.999.999. Cred ca este bug al jocului si nu este vina mea pentru aceasta eroare. Deasemeni s-au plans mai multi ca nu pot sa imi acceseze STORE, fara sa imi dau seama ce are. Rog un admin sa ia o decizie in privinta asta si sa inchida. PS. Nu stiu despre ce gesturi e vorba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest corcodelia Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 traiasca elite Link to comment Share on other sites More sharing options...
alabala Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Sustin parerea lu Cos :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
$efu_MG Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Probabil exista acest bug... ar fi bine daca ar testa cineva . Stiu ca de la elite poti face asta dar fara probabil se poate .. :dontknow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmindnl1 Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Oare cine ar pune un pret de 400 mil la store pentru acea arma.......eu unul, nu as pune un asemenea pret chiar dc ar exista vreo modalitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidelu4u Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 omu saracu nici nu stie ce-i face clickeru si tu-l postezi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoby75 Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 bla bla bla bla ... tu ori esti prost ori esti prost #-o Defapt poate merge si vrajeala asta ieftina ... am vazut prea multe pe link si chiar nu m-ar mira sa nu iti dea ban :error: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmindnl1 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 bla bla bla bla ... tu ori esti prost ori esti prost #-o Defapt poate merge si vrajeala asta ieftina ... am vazut prea multe pe link si chiar nu m-ar mira sa nu iti dea ban :error: NO COMMENT Limbaj de intelectual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
turion Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 aice nu e problema ta cos e problema adminului deoarece lasa orice player sa posteze orce pmpalau sta la vanatoare si da ss la 15 caractere pe zii dar admini nu observa treaba asta tot ne spune nu mai folositi elite...pai creati un clikere de sm elf bk dl mg sau ce vreti sa stau on 24/24 cu degetul pe clik sa ttrag cu dl pe spot sau faceti spoturile punctiforme si atunci e cu totul si cu totul altcumva dar farra cliker cum vreti sa creasca playery....cliker de sm mg este si bk dar cliker de elf inafara de elite care este avanta si ala culege de pe jos tote sunt buguite. Atata am avut de comentat scz ca mam bagat la accest topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmindnl1 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 aice nu e problema ta cos e problema adminului deoarece lasa orice player sa posteze orce pmpalau sta la vanatoare si da ss la 15 caractere pe zii dar admini nu observa treaba asta tot ne spune nu mai folositi elite...pai creati un clikere de sm elf bk dl mg sau ce vreti sa stau on 24/24 cu degetul pe clik sa ttrag cu dl pe spot sau faceti spoturile punctiforme si atunci e cu totul si cu totul altcumva dar farra cliker cum vreti sa creasca playery....cliker de sm mg este si bk dar cliker de elf inafara de elite care este avanta si ala culege de pe jos tote sunt buguite. Atata am avut de comentat scz ca mam bagat la accest topic Rog un ADMIN sa ia o decizie. Si sa inchida acest subiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redemption Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 cos_SM 60 de zile pt bot. Link to comment Share on other sites More sharing options...