Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shoby75

pret store

Recommended Posts

Sincer sa fiu habar nu am care este problema. Nu ai cum sa pui un pret mai mare de 99.999.999. Cred ca este bug al jocului si nu este vina mea pentru aceasta eroare. Deasemeni s-au plans mai multi ca nu pot sa imi acceseze STORE, fara sa imi dau seama ce are.

Rog un admin sa ia o decizie in privinta asta si sa inchida.

PS. Nu stiu despre ce gesturi e vorba.

aice nu e problema ta cos e problema adminului deoarece lasa orice player sa posteze orce pmpalau sta la vanatoare si da ss la 15 caractere pe zii dar admini nu observa treaba asta tot ne spune nu mai folositi elite...pai creati un clikere de sm elf bk dl mg sau ce vreti sa stau on 24/24 cu degetul pe clik sa ttrag cu dl pe spot sau faceti spoturile punctiforme si atunci e cu totul si cu totul altcumva dar farra cliker cum vreti sa creasca playery....cliker de sm mg este si bk dar cliker de elf inafara de elite care este avanta si ala culege de pe jos tote sunt buguite.

Atata am avut de comentat scz ca mam bagat la accest topic

aice nu e problema ta cos e problema adminului deoarece lasa orice player sa posteze orce pmpalau sta la vanatoare si da ss la 15 caractere pe zii dar admini nu observa treaba asta tot ne spune nu mai folositi elite...pai creati un clikere de sm elf bk dl mg sau ce vreti sa stau on 24/24 cu degetul pe clik sa ttrag cu dl pe spot sau faceti spoturile punctiforme si atunci e cu totul si cu totul altcumva dar farra cliker cum vreti sa creasca playery....cliker de sm mg este si bk dar cliker de elf inafara de elite care este avanta si ala culege de pe jos tote sunt buguite.

Atata am avut de comentat scz ca mam bagat la accest topic

Rog un ADMIN sa ia o decizie. Si sa inchida acest subiect.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...