Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-=AlexA=-

[KS] Golden

Recommended Posts

dupa cum i-am zis si ei/lui nu am vazut-o pt k nu ataca.imi pare rau k nu am facut un print:|.posibil astepta asha ceva. o mica vanatoare dar nu pot dovedi;;) oricum ar fi am facut ks fac pauza. spor:D

P.S: am vrut sa ofer boku back, dar el/ea pretindea a fi afk(cel putin asha cred eu:D)

dupa cum i-am zis si ei/lui nu am vazut-o pt k nu ataca.imi pare rau k nu am facut un print:|.posibil astepta asha ceva. o mica vanatoare dar nu pot dovedi;;) oricum ar fi am facut ks fac pauza. spor:D

P.S: am vrut sa ofer boku back, dar el/ea pretindea a fi afk(cel putin asha cred eu:D)

E o diferenta in a fi afk si a nu nimeri nick-ul. De atacat am atacat pana ai venit tu sa faci ks si am inceput printurile. Din moment ce ma amenintati (nush care, un looser de la voi, nu-i tin minte pe toti) ca voi avea pk la fiecare invazie, mi se pare normal sa va postez (pe unii nu pe toti, mai sunt si exceptii printre voi).

Sugestie: nu va ambalati ptr 1 suspend.

Roaga un admin sa iti rezolve plangerea mai rpd sa iti iasa ss pana duminica (de aia am si postat azi si nu maine).

Spor.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...