Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Interzisa

D/c cu autor necunoscut!

Recommended Posts

Guest Interzisa

Buna seara, am facut acest topic de cateva zile http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=424394 la categoria "diverse" fiindca n-aveam nick-ul celui ce a dat d/c. Ce va rog eu frumos (apelez la bunavointa dumneavoastra) sa verificati pe timp si data cine era apropiat de coordonata mea si a dat d/c-ul, nu il lasati sa scape nepedepsit fiindca nu e singura data cand imi da d/c si nu numai mie. Am o banuiala, dar nu pot face o plangere pe o banuiala. As vrea foarte mult sa stiu cine este in spatele acestor d/c-uri din orgoliu. Multumesc anticipat. si astept o verificare in log si pedepsirea individului care se ocupa cu asa ceva.

Noapte buna. Cu stima AnaMaria.

Cei care posteaza doar ca sa se afle in treaba si dau dovada de nestiinta, rog sa se abtina.

Guest Interzisa

Am eu sursele mele cand spun Knavish. :readthis:

Buna.

Hai sa nu acuzam fara un temei si un fond de drept, daca a dat acel player d/c, va plati. Eu n-am avut nimic niciodata cu acel player si d/c-urile n-au fost pentru un spot, eu eram cea vizata. Motivele, nu as putea spune doar ca eu sunt mai directa si spun in fata ce ma doare, nu conteaza cine e. Acesta n-ar fii un motiv sa dai d/c si sa iti risti caracterul doar din orgoliu/invidie sau ce o fii.

S-a ajuns in stadiul in care jucatorul (haker) isi permite sa isi bata joc de o comunitate intreaga si sfideaza pe toata lumea doar ca el are un "programel de d/c" presupun ca asa isi arata "desteptaciunea", pe mine nu ma doare un d/c, un pk, s.am.d. Ma doare faptul ca totdeauna se cauta bresa in a fraierii sistemul, joaca corect Mu daca esti jucator adevarat de Mu, daca nu lasa-te.

Eu nu invinovatesc staff-ul Mu linkmania ca tin pagina de conturi inchisa, atat timp cat nu pot preveni si pedepsi acesti playeri care se folosesc de hack pentru asi insusi anumite actiuni in favoarea lor.

P.s Si eu pot spune ca X sau Y mi-a dat d/c, cu ce dovezi fac aceste acuzati? Daca eu n-am vazut nick, la mine dovezile vorbesc, nu stiu la voi. Vorbe goale oricine poate spune, eu merg pe prezumtia de nevinovatia pana la proba contrarie.

O zi buna.

o fi fost moartea :-?

Posibil, multumim de informatie. Poate iti rasplatesc moderatorii informatia adusa. Bye bye.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...