Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

FALLEN

[Rezolvat] Alin_Catalin - Non FP

Recommended Posts

Numele meu în joc: The StaR

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Alin_Catalin

Screenshot-uri: 2BhIJ.jpg

L9zIi.jpg

LQ1CS.jpg

1kznL.jpg

Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Faceam cu Lloyd controale, am dat de Alin_Catalin pe la banca, am vrut sa-i facem control, a dat /enter de pe motor, a intrat in banca, apoi a dat /q.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): moses, RuLLeR

Martori: Lloyd

dar de unde sti tu ca eu am dat /q?

daca eram sa dau /q nu intram peste 1 min inapoi pe samp? In ultimile saptamani renovez prin casa si am skimbat instalatia electrica si nu este inca bine pusa la punc inca.Asa am patit si cu cativa rivali faceam dueluri si dintr-o data se stingea pc

In fine no daca tu crezi ca am gresit si am dat /q asa sa fie , care ma intelege bn care nu asta e.

Alin_Catalin te inteleg perfect; mai departe...

The StaR te rog frumos sa urmaresti putin regulamentul. Cum a spus si dansul el a intrat in urmatorul minut inapoi, tu Ii putea da wanted pentru somatie la revenirea in joc. Aveai tot dreptul cat si dovezi. Iar mai apoi daca avea wanted si dadea /q il puteai reclama in sectiunea speciala acestui incident http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=411564&st=225 . Nu va grabiti sa postati pe forum cand sunt alternative.

Alin_Catalin nu primeste nimic.

Topic Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...