FALLEN Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Numele meu în joc: The StaR Numele EXACT celui pe care îl reclam: Alin_Catalin Screenshot-uri: Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Faceam cu Lloyd controale, am dat de Alin_Catalin pe la banca, am vrut sa-i facem control, a dat /enter de pe motor, a intrat in banca, apoi a dat /q. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): moses, RuLLeR Martori: Lloyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALLEN Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Raspunde cineva ? // warn up pt bump respectiv +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_alin_hd04 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 dar de unde sti tu ca eu am dat /q? daca eram sa dau /q nu intram peste 1 min inapoi pe samp? In ultimile saptamani renovez prin casa si am skimbat instalatia electrica si nu este inca bine pusa la punc inca.Asa am patit si cu cativa rivali faceam dueluri si dintr-o data se stingea pc In fine no daca tu crezi ca am gresit si am dat /q asa sa fie , care ma intelege bn care nu asta e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAdu Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Alin_Catalin te inteleg perfect; mai departe... The StaR te rog frumos sa urmaresti putin regulamentul. Cum a spus si dansul el a intrat in urmatorul minut inapoi, tu Ii putea da wanted pentru somatie la revenirea in joc. Aveai tot dreptul cat si dovezi. Iar mai apoi daca avea wanted si dadea /q il puteai reclama in sectiunea speciala acestui incident http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=411564&st=225 . Nu va grabiti sa postati pe forum cand sunt alternative. Alin_Catalin nu primeste nimic. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...