Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest magz0r

salut

Recommended Posts

fara nici 1 tupeu va intreb in numele tututot playerilor fara account daca ne puteti da si noua 1 termen limita pana cand deschideti cererile .va multumesc

fara nici 1 tupeu va intreb in numele tututot playerilor fara account daca ne puteti da si noua 1 termen limita pana cand deschideti cererile .va multumesc

Cu toate ca vorbesc in necunostiinta de cauza, ca sa spun asa, eu presupun ca adminii nu dau drumul la conturi, deoarece stiu ca atunci cand o vor face, toata lumea va face char de dat d/c si alte hackuri si va iesi o harababura totala, asa ca pana nu vor gasi o cale sa combata hackurile astea(poate nu vor reusi deloc db-ul acesta) eu zic sa nu va puneti mari sperante, eu de exemplu am prieteni care abea asteapta sa dea drumul la conturi si joaca corect oamenii, dar in acelasi timp mai stiu si pe altii care abea asteapta doar ca sa mai faca conturi sa aiba de dat d/c.

trebuie gasit un compromis ceva , pe baza de invitatie cu reguli gen daca da d/c cel invitat primesti si tu 60 zile..ceva acolo o idee o sugestie trebuie sa gasita o solutie de mijloc pana se rezolva problema cu adevarat

deja sunt 2 luni fara conturi si ar fi bune niste conturi atat pentru cei care nu au si vor sa joace cat si pentru noi , ca se tot aduna iteme de la invazii si e criza de spatiu

trebuie gasit un compromis ceva , pe baza de invitatie cu reguli gen daca da d/c cel invitat primesti si tu 60 zile..ceva acolo o idee o sugestie trebuie sa gasita o solutie de mijloc pana se rezolva problema cu adevarat

deja sunt 2 luni fara conturi si ar fi bune niste conturi atat pentru cei care nu au si vor sa joace cat si pentru noi , ca se tot aduna iteme de la invazii si e criza de spatiu

Da, sunt si eu de-acord, daca nu reuseasca sa blocheze hackul, atunci macar sa se faca o regula, dar e foarte greu ptr ca mereu vor fi neintelegeri, nimeni nu vrea sa fie complicatii, cat despre invazii, toti isi dau //gt direct pe spawn si cei care joaca corect nu prea au sanse la +5

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...