Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest corcodelia

Buticul lui bau-bau

Recommended Posts

Guest corcodelia

S>ANUBIS RING

>GAYON SET ->PENDANT

->ARMOR LK +9

->PANTS +7

->BOOTS +7

>HURRICANE ARMOR DSR + DD

>HURRICANE BOOTS LK + HP +13

NEGUSTORUL CUMPARA >THUNDER BOOTS LK + DD +0...+9

>RING + DD

>ARIPI BK LVL 2 (LK/IGN/HP)

>KB LK + EDR / LVL20 / 2% +0...+9

>SET DE BK [ RED DRAGON / BLACK DRAGON / DARK PHOENIX / GREAT DRAGON] LK REF +0...+9 / LK + DD +0...+9

NICK DE CONTACT: bau-bau

!!! ITEMELE HURRICANE POT MERGE SI LA TRADE PE THUNDER BOOTS SI RING DD !!!

Guest corcodelia

' date='16 October 2011 - 23:04' timestamp='1318795488' post='6025142']

' date='16 October 2011 - 22:55' timestamp='1318794927' post='6025125']

inel dd

14 bok +4

60 cu 60

pana acuma asta e cea mai buna oferta

din bok-urile alea pot pica numai tampenii.

mai convenabil e sa iei inca un item anubis pe care poti lua la fel de multe jwls, deci nu mi se pare tentanta oferta aceluia. Eventual sa mai puna stef jwls pe langa anubis helm. Plus ca se cauta in prostie, cineva da 150 150 pe helm ^^ pe server. Einstein parca. Asa ca gandeste-te, deja ai cui vinde helmul :)

mai convenabil e sa iei inca un item anubis pe care poti lua la fel de multe jwls, deci nu mi se pare tentanta oferta aceluia. Eventual sa mai puna stef jwls pe langa anubis helm. Plus ca se cauta in prostie, cineva da 150 150 pe helm ^^ pe server. Einstein parca. Asa ca gandeste-te, deja ai cui vinde helmul :)

#-o

deci ring dd

15 bok +4

80 bless 60 soul

:rofl1: deci mi-au dat lacrimile la cat am ras.

De unde sti u ca din BOK-urile alea nu pica iteme lk dd ref? sti cat costa un bok+4? poate sa le vanda sa ia jwl.

:rofl1: doamneeeeeee mare e gradina domnului

Guest SiR-Roby

' date='17 October 2011 - 13:50' timestamp='1318848644' post='6025645']

De unde sti u ca din BOK-urile alea nu pica iteme lk dd ref? sti cat costa un bok+4? poate sa le vanda sa ia jwl.

:rofl1: doamneeeeeee mare e gradina domnului

e o loterie nu e chiar asa cum crezi ai 14 gata pica iteme lk dd ref aseara am avut 6 bok + 4 si 3 +5 si singurul item bun care mi-a picat a fost gd gloves lk dd mana iar daca tu sugerezi ca 14 bok fac 100 de bles si 100 s eu in 2 zile le strang :) pm -Sir- si facem trade instant

Guest corcodelia

ring anubis las pana diseara licitatia ora 22:30 - 23:00

te intereseaza thunder pants+lk+dd+13?

pants nu caut ms

De unde sti (stii) u (tu) ca din BOK-urile alea nu pica iteme lk dd ref? sti (Stii) cat costa un bok+4? poate sa le vanda sa ia jwl.

:rofl1: doamneeeeeee (virgula) mare e gradina domnului

Pai, chiar e mare. Nu vezi, avem loc si de tine. :)

E pacat. Pana si pe un forum ai inceput sa scuipi cu frustrare. Eu imi vad de treaba mea pana la un punct in care ma simt nevoita sa intervin. Asa poate mai bagi ceva la bibilica aia si incetezi sa te mai porti ca un copil putin trecut de 12 ani.

Daca tot aveai reactia asta rautacioasa, o puteai face pe privat, nu sa incerci sa te dai tu mare scula de fata cu toata lumea. Cred ca asa este mai civilizat. Desi mai bine te-ai tempera. Faci riduri de la un joc... sau poate alta e cauza....

Hai bafta! :)

De unde sti (stii) u (tu) ca din BOK-urile alea nu pica iteme lk dd ref? sti (Stii) cat costa un bok+4? poate sa le vanda sa ia jwl.

:rofl1: doamneeeeeee (virgula) mare e gradina domnului

Pai, chiar e mare. Nu vezi, avem loc si de tine. :)

E pacat. Pana si pe un forum ai inceput sa scuipi cu frustrare. Eu imi vad de treaba mea pana la un punct in care ma simt nevoita sa intervin. Asa poate mai bagi ceva la bibilica aia si incetezi sa te mai porti ca un copil putin trecut de 12 ani.

Daca tot aveai reactia asta rautacioasa, o puteai face pe privat, nu sa incerci sa te dai tu mare scula de fata cu toata lumea. Cred ca asa este mai civilizat. Desi mai bine te-ai tempera. Faci riduri de la un joc... sau poate alta e cauza....

Hai bafta! :)

Clar , se vede cat poti sa fi de idioata din post-ul acesta , urmatorul meu reply pentru tine nu isi are rostul.

Nu incerc sa par mare scula pe bascula pentru ca nu ma cheama Anda.

Nu fac riduri de la un joc, tin sa cred ca u faci.

Ah , nu ma pot abtine... Draga realizezi ca te afli pe un forum si nu in dulapul de cartii prafuite lasate mostenire de bunica? ( am scris asta pentru ca u ai corectat prescurtarile)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...