Kiidu Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 again the iluminati crap? nu uita ca aici e romania daca cineva vroia ca huidu sa o pateasca pur si simplu ii arunca in aer casa ca nimeni nu intreba nimic.
Mihai Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 De ce am vaga senzatie ca nu o sa se aleaga decat cu o amenda Huidu?
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 De ce am vaga senzatie ca nu o sa se aleaga decat cu o amenda Huidu? Ameda?Pentru ce?Eu zic ca o sa se 'inchida ochii' si-atat.
Mihai Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Amarok ... in cazul asta el a omorat 3 oameni si se stie ce trecut a avut... Parca vre'o 7 accidente daca nu mai multe :D Sper sa nu fiu informat gresit , dar am auzit asta pe la televizor
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Iti mai aduci aminte de tiganul ala borat Bercea Mondialu?Care avea 49 de dosare penale si nu i-au facut nimic pana acum un an cand l-au bagat la puscarie pt tentativa de omor?!Cred ca asa se va intampla si cu Huidulinu al nostru. Ori ii da cu suspendare ori nu ii mai da deloc.
Soap Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ma doare-n varfu cromului din pix la cativa centimetri distanta de mana stanga.
Hidden Angel Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Pana la urma au musamalizat cazul , de nu se mai aude nimic de Huidu ?!
xtest Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Dar voi vreti sa scrie non stop despre acelasi lucru? Lumea se plictiseste cand tot aude de acelasi subiect, mai trebuie sa si schimbe. Nu tin partea lui Huidu, dar nu mai blamati atat omu', indiferent de circumstantele accidentului, doar puneti-va in locul lui, cei care au permis de conducere si sofeaza zi de zi ... nu-mi ziceti ca voi mergeti ca "la legislatie".
Mehico Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 De ce am vaga senzatie ca nu o sa se aleaga decat cu o amenda Huidu? Pentru c? nu exist? pedeapsa asta (la ucidere din culp?). Eu tind tot mai mult s? cred c? va primi maxim 3 ani cu suspendare. 1
Dani Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 De ce am vaga senzatie ca nu o sa se aleaga decat cu o amenda Huidu? Nici un om simplu n-a primit puscarie pentru "ucidere din culpa". Se ia permisul, se primeste o amenda grosolana si se dau despagubiri familiei. Nu inteleg de ce se vorbeste atata de Huidu. Inteleg ca e persoana publica, dar e si el om. In acea zi au fost inca vreo 3, 4 accidente grave si de vreo 2 nici nu s-a scris nimic. Stati linistit ca Huidu va avea grija ca acelei familii sa nu-i lipseasca nimic. A gresit, dar nu a facut-o intentionat. Trebuie sa trecem peste.
Razvan Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Stati linistit ca Huidu va avea grija ca acelei familii sa nu-i lipseasca nimic. A gresit, dar nu a facut-o intentionat. Trebuie sa trecem peste. As fi vrut sa-ti explic altfel, dar imi pare rau - pentru tine nu exista alternativa, asa ca am sa expun ideea in mod grosolan - pe intelesul tau: Sa presupunem ca un om cu o situatie financiara buna ar da cu masina peste sotia ta, si eventual ar face-o conserva. Ei bine, tu ai sta linistit ca acel om "ar avea grija sa nu va lipseasca nimic" -tie si familiei tale ? Si apoi cu "greselile" astea te rog mai scuteste-ma. Atata timp cat ti-ai asumat un risc nu ai cum sa dai inapoi! Daca ar fi lumea ca tine, fiecare incompetent ar putea fi arhitect si nu ar pati nimic pentru "simplu fapt" ca a gresit o ecuatie si eventual a omorat un numar de oameni. Si se vorbeste asa de mult de huidu si de becali si de toti astia pentru ca oamenii sunt prosti. Ce e asa de greu? Daca pe fiecare l-ar interesa viata lui, si s-ar rupe de toate mizeriile de la tv si de "fotbal" si asa mai departe, lucrurile ar fi diferite. 2
Dani Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Stati linistit ca Huidu va avea grija ca acelei familii sa nu-i lipseasca nimic. A gresit, dar nu a facut-o intentionat. Trebuie sa trecem peste. As fi vrut sa-ti explic altfel, dar imi pare rau - pentru tine nu exista alternativa, asa ca am sa expun ideea in mod grosolan - pe intelesul tau: Sa presupunem ca un om cu o situatie financiara buna ar da cu masina peste sotia ta, si eventual ar face-o conserva. Ei bine, tu ai sta linistit ca acel om "ar avea grija sa nu va lipseasca nimic" -tie si familiei tale ? Si apoi cu "greselile" astea te rog mai scuteste-ma. Atata timp cat ti-ai asumat un risc nu ai cum sa dai inapoi! Daca ar fi lumea ca tine, fiecare incompetent ar putea fi arhitect si nu ar pati nimic pentru "simplu fapt" ca a gresit o ecuatie si eventual a omorat un numar de oameni. Si se vorbeste asa de mult de huidu si de becali si de toti astia pentru ca oamenii sunt prosti. Ce e asa de greu? Daca pe fiecare l-ar interesa viata lui, si s-ar rupe de toate mizeriile de la tv si de "fotbal" si asa mai departe, lucrurile ar fi diferite. Nu inteleg de ce va plangeti atata. Vreti legi drastice? Vreti legi care sa se aplice? Pai atunci nu va mai plangeti, hai sa ne unim si sa facem ceva in tara asta. Pana atunci degeaba comentam pe subiect ca n-o sa se schimbe nimic. N-a zis nimeni ca Huidu nu e vinovat, dar daca asa sunt legile atunci asa sunt. Daca vrei sa fie altfel pune osul la treaba. La ultima fraza iti dau dreptate. Ne pasa mai mult de gradina altora decat de noi insine. Cat despre modul tau de a spune, eu zic sa-ti schimbi atitudinea si sa te concentrezi pe lucruri mai importante. Eu am spus-o asa cum e, nu cum ar trebui sa fie. As putea sa spun si eu acelasi lucru despre tine, dar n-o fac pentru ca nu ma concentrez pe lucruri negative.
blk Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Cat despre modul tau de a spune, eu zic sa-ti schimbi atitudinea si sa te concentrezi pe lucruri mai importante. Eu am spus-o asa cum e, nu cum ar trebui sa fie. Nu, tu ai spus sa trecem peste si sa-l iertam ca n-a facut-o intentionat si ca o sa le dea celor care au scapat de incompetenta lui niste bani. Sa fim seriosi, maimutoiul asta patetic are bani? Sunt prafari de televiziune, cati bani poate sa ii dea unei familii? Pfff.. auzi la el, "n-o sa le lipseasca nimic". Un apartament e 100k, daca nu cumva le da vreo 500k cel putin, nu vad cum poti sa zici ca nu le va lipsi nimic. Sau te referi ca le cumpara el cosciugul? Cum a zis si SilenR, foarte curios daca ai avea aceeasi atitudine milostiva daca ti-ar reteza tie cativa membri din familie.
Dani Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Cat despre modul tau de a spune, eu zic sa-ti schimbi atitudinea si sa te concentrezi pe lucruri mai importante. Eu am spus-o asa cum e, nu cum ar trebui sa fie. Nu, tu ai spus sa trecem peste si sa-l iertam ca n-a facut-o intentionat si ca o sa le dea celor care au scapat de incompetenta lui niste bani. Sa fim seriosi, maimutoiul asta patetic are bani? Sunt prafari de televiziune, cati bani poate sa ii dea unei familii? Pfff.. auzi la el, "n-o sa le lipseasca nimic". Un apartament e 100k, daca nu cumva le da vreo 500k cel putin, nu vad cum poti sa zici ca nu le va lipsi nimic. Sau te referi ca le cumpara el cosciugul? Cum a zis si SilenR, foarte curios daca ai avea aceeasi atitudine milostiva daca ti-ar reteza tie cativa membrii din familie. Eu am spus de atitudinea lui fata de mine nu fata de Huidu. Binenteles ca nu as avea aceeasi atitudine, dar daca astea sunt legile n-avem ce sa facem pe moment. E vina noastra si doar a noastra ca sunt asa. Vreti sa schimbam ceva? Puneti osul la treaba. Concentrati-va la viitor nu la trecut.
HighVoltage Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Cat despre modul tau de a spune, eu zic sa-ti schimbi atitudinea si sa te concentrezi pe lucruri mai importante. Eu am spus-o asa cum e, nu cum ar trebui sa fie. Nu, tu ai spus sa trecem peste si sa-l iertam ca n-a facut-o intentionat si ca o sa le dea celor care au scapat de incompetenta lui niste bani. Sa fim seriosi, maimutoiul asta patetic are bani? Sunt prafari de televiziune, cati bani poate sa ii dea unei familii? Pfff.. auzi la el, "n-o sa le lipseasca nimic". Un apartament e 100k, daca nu cumva le da vreo 500k cel putin, nu vad cum poti sa zici ca nu le va lipsi nimic. Sau te referi ca le cumpara el cosciugul? Cum a zis si SilenR, foarte curios daca ai avea aceeasi atitudine milostiva daca ti-ar reteza tie cativa membrii din familie. Eu am spus de atitudinea lui fata de mine nu fata de Huidu. Binenteles ca nu as avea aceeasi atitudine, dar daca astea sunt legile n-avem ce sa facem pe moment. E vina noastra si doar a noastra ca sunt asa. Vreti sa schimbam ceva? Puneti osul la treaba. Concentrati-va la viitor nu la trecut. Si cum rahat putem schimba noi legea?
Edy Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 In cacat, familiile celor morti nu zic nimic de huidu si voi va plangeti sa-l bage la inchisoare, chiar asa de invidioasa e lumea asta? daca n-ar fi avut huidu bani, ati fi spus : " n-are nimic, n-a facut-o intentionat "
Denzel_Lsd Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Si cum rahat putem schimba noi legea? ^ Privind , ca si pana acum ... Sunt destui care pun osul la treaba , Dani uite-te in jur ...in prezentul prost construit de altii care s-au concentrat prea mult la viitor.
Guest *Mihai_Razvan* Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ar trebui sa il trateze ca pe orice civil, sa isi asume rensposabilitatea pentru ce a facut, deci merita puscarie.
SWAt2000 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Dar voi vreti sa scrie non stop despre acelasi lucru? Lumea se plictiseste cand tot aude de acelasi subiect, mai trebuie sa si schimbe. Nu tin partea lui Huidu, dar nu mai blamati atat omu', indiferent de circumstantele accidentului, doar puneti-va in locul lui, cei care au permis de conducere si sofeaza zi de zi ... nu-mi ziceti ca voi mergeti ca "la legislatie". crezi tu ca de asta nu se mai scrie si nu se mai da la TV despre serban huidu :) read here > http://www.ziare.com/serban-huidu/stiri-serban-huidu-stiri/
mAr1uS Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Am vazut la tv stirea legata de tanarul acela care a omorat 1 fata si un baiat, cu fata care doar ce se urcase in taxi. Ala va lua puscarie pentru ca era beat. Huidu cu siguranta va avea circumstante atenuante si datorita problemelor pe care le-a avut :) Va rog, sa nu mai aruncam cu noroi in stanga si in dreapta ca oricum nu intereseaza pe nimeni ca ne "certam" noi pe aici
Fabian Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Am vazut si eu stirea la TV ,vad ca din ce am ascultat pe acolo ,el ar fi de vina ,ca nu a adaptat viteza la conditiile carosabilului Dar acum sa vede,judecatorii decid