Jump to content
HighVoltage

Huidu risca 7 ani de inchisoare

Recommended Posts

Serban Huidu risca 7 ani de inchisoare dupa accidentul produs, duminica, pe DN1, in localitatea Timisul de Sus din judetul Brasov.

Serban Huidu ar fi vinovat de decesul a doua persoane si ranirea altor patru, dupa ce a produs un grav accident rutier pe DN1. In consecinta, Huidu ar putea fi acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala si risca 7 ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat.

Huidu a fost transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral. Sotia sa Cristina si cei doi copii au fost transportati si ei la spital pentru a primi ingrijiri medicale, insa micutii au fost externa

Sursa : mondonews.ro

____

haleam si am auzit asta la televizor

Nu mi-e ciudat ca ia doar 7 ani,mi-e ciudat ca altii fac acelasi lucru,tot din greseala,si iau mult mai mult .

Altii nu sunt vedete si nu pot avea parte de ce am spus in postul anterior... Dar am cautat cate ceva si 7 ani e maximul pentru omor din culpa, urcand la 15 ani in cazul consumui de alcool.

Pe toate posturile TV am auzit doar pitzi cu lozinci de genul "HUIDU SUNTEM ALATURI DE TINE ETC," nu am auzit nimic despre familia celor doi morti, nimic. nu mi se pare corect, also nu pot sa imi imaginez cum a riscat sa conduca cu asa viteza avand familia in masina, eu zic ca nu a fost o greseala, daca conducea ca la carte 100% nu se intampla acest accident.

s-a mai deschis odata acest topic..fiti mai atenti :)

@ Oricum merita sa faca puscarie.cum am mentionat si in celalat topic e absolut vinovat..a omorat 2 oameni nevinovati din cauza incostientei de a se angaja in depasire pe linie continua,in localitate si pe niste conditii meteo total aiurea.

@ Oricum merita sa faca puscarie.cum am mentionat si in celalat topic e absolut vinovat..a omorat 2 oameni nevinovati din cauza incostientei de a se angaja in depasire pe linie continua,in localitate si pe niste conditii meteo total aiurea.

Nu se cunoaste motivul pentru care a ajuns pe contrasens cu certitudine.

Nu se cunoaste motivul pentru care a ajuns pe contrasens cu certitudine.

A incercat sa depaseasca un autoturism. Se stie de ieri asta :). Accidentul prostului. Scuza lui a fost "Nu am vazut indicatorul de curba deosebit de periculoasa", dar ignorand asta, oricum a depasit linia continua, nici pe-aia nu o vezi?

Cand esti vedeta intr-o masina de 10 ori mai scumpa decat a celor din jur nu prea mai poti sa faci diferenta intre un pachet gol de chipsuri si niste copii. E si normal ca nu a vazut semnul de circulatie, linia continua sau masina de pe contrasens, nu a avut secretara la indemana sa ii spuna ce sa faca.

Sper sa o arda macar un an in inchisoare, idiot incompetent si inconstient.

inca un topic? lol

Daca eu reprezentam justitia, l-as fi transformat pe Huidu, un marlan plin de el, plin de bani, intr-un exemplu pentru toti retardatii care au impresia ca pot scapa doar ptr ca au bani. I-as fi dat pedeapsa maxima, si lui, si urmatorului idiot care da dovada de manelarism si prostie crancena la volan. Foarte, chiar foarte multe accidente se petrec din cauza atutudinii de "regele soselei" pentru ca masina lor nu-i de 10.000$, e de 50.000$. So? Asta nu-ti da dreptul sa te porti ca un imbecil si sa omori oameni nevinovati.

inca un topic? lol

Daca eu reprezentam justitia, l-as fi transformat pe Huidu, un marlan plin de el, plin de bani, intr-un exemplu pentru toti retardatii care au impresia ca pot scapa doar ptr ca au bani. I-as fi dat pedeapsa maxima, si lui, si urmatorului idiot care da dovada de manelarism si prostie crancena la volan. Foarte, chiar foarte multe accidente se petrec din cauza atutudinii de "regele soselei" pentru ca masina lor nu-i de 10.000$, e de 50.000$. So? Asta nu-ti da dreptul sa te porti ca un imbecil si sa omori oameni nevinovati.

Nu, la noi accidentele de pe sosele se datoreaza inconstientei. Toti putzoii (nu am alt termen pentru cei care se sparg ca sunt "regi pe sosea") isi iau BMW-uri si o ard in fitze si Need for Speed spre a fi aplaudati de alti maimutoi ca ei. Pentru ca problema aceasta sa fie rezolvata (sau macar aplanata, nu dispare niciodata) e nevoie in primul rand de un sistem judiciar eficient. Eu personal as fi de acord cu legea conform careia, daca ai fost prins depasind viteza legala cu peste 50 km/h sa ti se CONFISTE automobilul, indiferent de marca, valoare sau propietarul acestuia. Dupa care automobilul sa fie scos la vanzare... banii merg la stat si uite cum avem toti de castigati. Papitzoii se cumintesc si noi mergem mai linistiti.

• Downvote 2

A incercat sa depaseasca un autoturism. Se stie de ieri asta :). Accidentul prostului. Scuza lui a fost "Nu am vazut indicatorul de curba deosebit de periculoasa", dar ignorand asta, oricum a depasit linia continua, nici pe-aia nu o vezi?
Si eu stiu tot de ieri ca la nivel de politie nu se cunosc motivele pentru care masina lui Huidu si condusa de acesta a ajuns pe contrasens. Raportul ofiterilor de la fata locului sustin ca ar fii vorba de o neadaptare la conditia de drum. Asta nu ridica insa vina de pe umerii lui Serban Huidu.

# Viteza este doar unul dintre factorii care pot produce un accident. Dupa parerea mea, nu e principalul factor care ar trebui stopat pentru a reduce numarul accidentelor.

Va mai amintiti sconcsul ala care l-a omorat pe Teo Peter? Ei bine, imi poate spune cineva motivul pentru care nu a patit nimic? - si aici nu ma refer la aberatiile spuse de ei!

Si mie mi se pare incredibil de cretin faptul ca ai restrictie la viteza. Ar fi normal sa mergi cu absolut orice viteza vrei tu, dar sa si raspunzi drastic in caz de accident. Pentru mine a spune ca viteza ucide e similar cu a spune ca pistolul ucide.. adica bine, ucide ucide, dar daca este manevrat de cineva in maniera sa faca asa ceva. In orice caz, problema nu vine de la viteza sau de la anumite caracteristici ale masinii, ci de la faptul ca soferul nu-si recunoaste limitele. Plus de asta, eu consider ca n-ar trebui sa aiba toata lumea carnet, iar examenul de sofat sa fie unul destul de serios - avand in vedere ce responsabilitate cari cand "esti sofer". Dar nah, te astepti vreau multe de la un examinator capabil sa formeze o propozitie doar cu verbe la gerunziu..

pana la urma huidu a omorat 3 oameni (a murit si cel care era in coma), si la cat de mediatizat a fast cazul asta, si la cat de revoltati au fost multi, nu cred ca huidu are vreo sansa sa scape usor (bine. asta intr-o lume normala, civilizata)

le: lol, a cerut 3 ambulante pentru a fi transportat la un spital din Bucuresti. Trei ambulante una ptr fiecare (el, nevasta si bona), iar ei nu au absolut nimic, huidu are o simpla zgarietura la cap.

le2: a zis un cretinoid din politie ca huidu a derapat si a ajuns pe contrasens (nu ca a depasit el ca boul), deci deja incep sa-l scoata.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...