Judge4 Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Numele meu în joc: Judge Numele EXACT celui pe care îl reclam: SotraX Screenshot-uri: http://tinypic.com/view.php?pic=552jgo&s=7 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Sotrax si inca un grove au trecut prin spawnu meu si dupa i-am urmarit ....s-au oprit si eu mam suit pe masina lor .... soferul a coborad din masina si a inceput sa traga......Sotrax continua cu db si m-a omorat Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
biNN Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Numele meu în joc: Judge Numele EXACT celui pe care îl reclam: SotraX Screenshot-uri: http://tinypic.com/view.php?pic=552jgo&s=7 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Sotrax si inca un grove au trecut prin spawnu meu si dupa i-am urmarit ....s-au oprit si eu mam suit pe masina lor .... soferul a coborad din masina si a inceput sa traga......Sotrax continua cu db si m-a omorat Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: - Eram alt+tab si 2 la mana Pityc era in masina si el tot alt + tab era ! deci lasa vanatoarea ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge4 Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 ne te supara de ne stim de undeva???.....si daca e in legatura cu scrisu ala taiat era o discutie privata care nu vreau sa o vada tot sv ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
biNN Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 ne te supara de ne stim de undeva???.....si daca e in legatura cu scrisu ala taiat era o discutie privata care nu vreau sa o vada tot sv ;) Nu te mai crede nevinovat akm, astfel de poze nu se posteaza ! Asteapta decizia unui moderator . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge4 Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 ba da tu cine esti frate ........ dc te bagi in plangerea mea sa vb SotraX nu tu ...nici macar nu erai on cand a facut sotrax db fara sofer asteptam decizia unui admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Pui poza intreaga (needitata) si vorbim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge4 Posted October 16, 2011 Author Share Posted October 16, 2011 acolo unde am taiat mia dat Chesster pm si mai zis id unei fete , nu am vrut sa vada toata lumea convorbirele mele private.......in poza se vede clar SotraX face db fara sofer si ma omoara .... ce am vb eu cu chesster nu are nici o legatura cu postu......astept decizia unui admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Nu se accepta pozele editate. Trimite-mi PM cu poza needitata si promit ca nu ii dau add daca e minora. Link to comment Share on other sites More sharing options...