Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Kant

zi de descarcare/eliberare de stres :D

Recommended Posts

Din ce am vazut multi se streseaza pentru acest joc si cedeaza cand paharul e plin, propun ca la sfarsitul fiecarei luni sa fie o zi in care limbajul sa fie deschis pe servar, sa se injure fecare intre ei pana se satura sau ii dor degetele sa butoneze, asa scapa si ei de stres si nervi si pot dormi linistiti noaptea ca nu le fura nimeni spotu,bineinteles sa nu se descarce pe admini. Sa se numeasca ziua turbo. :))))) :D

Ce ziceti? ma injurati acuma? un suspend pe forum de la admini pt ca incurajez limbajul vulgar primesc? :D

Din ce am vazut multi se streseaza pentru acest joc si cedeaza cand paharul e plin, propun ca la sfarsitul fiecarei luni sa fie o zi in care limbajul sa fie deschis pe servar, sa se injure fecare intre ei pana se satura sau ii dor degetele sa butoneze, asa scapa si ei de stres si nervi si pot dormi linistiti noaptea ca nu le fura nimeni spotu,bineinteles sa nu se descarce pe admini. Sa se numeasca ziua turbo. :))))) :D

Ce ziceti? ma injurati acuma? un suspend pe forum de la admini pt ca incurajez limbajul vulgar primesc? :D

:crazy:

ps. poate ca ar fi de ajutor unora

eu sunt contra impotriva unei astfel de sugestii, tin minte ca a mai fost pe 97d o astfel de zi, si stateam cu bunnyx in arena pe spotul ala de la intrare in dungeon. toti care veneau acolo ne injurau, mi-am luat in ziua aia la injuraturi cat sa imi ajunga si db asta :))

contra,in loc sa vii cu o sugestie care ar putea reduce vanatoarea s.a.m.d,tu vrei dezlegare la injuraturi?eu ce fac daca nu stiu cate stie ala de injura la mine?

@hdd,si eu mi`am luat ziua aia pentru ceva ani buni.retin ca era un elf,dar nu mai stiu nick`ul de venea arena pe fiecare spot si injura cate 15 min aproape fara sa se repede :crazy:

A existat varianta de zi fara reguli, insa nu a fost primita prea bine. Nu am sa inchid topicul inca, sunt curios cum veti argumenta pe marginea acestui subiect.

ce argumente Redemption, va fi o zi in care toti vor face ks,pk vor injura la greu si la sfarsit o sa fie mare balamuc si mare scandal pe spoturi / tarkuri, care cum are prioritate :))

eu zic ca o astfel de zi nu isi are rostul, si acum o sa vina alti care or sa spuna. "lasa frate, ne mai relaxam si noi, mai scapam de stres" pai daca va simtiti stresati, mai iesit la o cafea, intr-un club cv. si mai scapati de stresul acumulat la scoala/munca..etc.

Da cu ce te simti mai bine daca injuri in game ca nu inteleg? Dca nu stii sa te descarci decat printr-un limbaj vulgar inseamna ca e o problema si nah sunt locuri unde se poate trata acest lucru ^_^ .Sunt multi copii pe srv'u asta si destul invata ei de prin alte locuri tot felu de prostii apoi daca mai vede si pe /post , global ^_^.

contra

1 poate sunt persoane de alte religi la care injuratura ii un pacat mare

2 la mana iesi cu o gagica la un hotel si acolo poti avea momente de descarcare maxime

3 ce rezolvi prin a injura pe X si pe y

4 pentru copilasi care au sub 18 ani ce facem ce ii invatam sa injure decat sa ii inveti un lucrtu bun

5 pentru toti cei care santeti pro cu ideia asta vedeti din nou punctu 2

Guest CeausescuPresedinte

asta mai lipseste , cireasa de pe tort

ai nervi ? pusca un cap de perete dormi 2 ore si revi cu forte proaspete

contra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...