Kant Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Din ce am vazut multi se streseaza pentru acest joc si cedeaza cand paharul e plin, propun ca la sfarsitul fiecarei luni sa fie o zi in care limbajul sa fie deschis pe servar, sa se injure fecare intre ei pana se satura sau ii dor degetele sa butoneze, asa scapa si ei de stres si nervi si pot dormi linistiti noaptea ca nu le fura nimeni spotu,bineinteles sa nu se descarce pe admini. Sa se numeasca ziua turbo. :))))) :D Ce ziceti? ma injurati acuma? un suspend pe forum de la admini pt ca incurajez limbajul vulgar primesc? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaroSica Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Pun pariu ca ai mai putin de 20 de ani. :) Sunt foarte multi playeri care joaca si au 40+ de ani. AIa sa nu intre in ziua respectiva? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sexezSTAR Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Eu cred ca e o sugestie buna , multi nu au mai vazut lumina de afara de ceva vreme , o astfel de zi ar face multe :)) ps : o sugestie ar fi acceptarea din sugestii pt ca nu stiu din cate sute de sugestii daca s-a acceptat 1 maxim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArmyBoy Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Din ce am vazut multi se streseaza pentru acest joc si cedeaza cand paharul e plin, propun ca la sfarsitul fiecarei luni sa fie o zi in care limbajul sa fie deschis pe servar, sa se injure fecare intre ei pana se satura sau ii dor degetele sa butoneze, asa scapa si ei de stres si nervi si pot dormi linistiti noaptea ca nu le fura nimeni spotu,bineinteles sa nu se descarce pe admini. Sa se numeasca ziua turbo. :))))) :D Ce ziceti? ma injurati acuma? un suspend pe forum de la admini pt ca incurajez limbajul vulgar primesc? :D :crazy: ps. poate ca ar fi de ajutor unora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konvict Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 eu sunt contra impotriva unei astfel de sugestii, tin minte ca a mai fost pe 97d o astfel de zi, si stateam cu bunnyx in arena pe spotul ala de la intrare in dungeon. toti care veneau acolo ne injurau, mi-am luat in ziua aia la injuraturi cat sa imi ajunga si db asta :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaserz Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 contra,in loc sa vii cu o sugestie care ar putea reduce vanatoarea s.a.m.d,tu vrei dezlegare la injuraturi?eu ce fac daca nu stiu cate stie ala de injura la mine? @hdd,si eu mi`am luat ziua aia pentru ceva ani buni.retin ca era un elf,dar nu mai stiu nick`ul de venea arena pe fiecare spot si injura cate 15 min aproape fara sa se repede :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigmann Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 o idee proasta.....foarte proasta....in loc sa-i potolim tu vrei sa le dam 1 zi sa se dezlantuie????? :crazy: CONTRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redemption Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 A existat varianta de zi fara reguli, insa nu a fost primita prea bine. Nu am sa inchid topicul inca, sunt curios cum veti argumenta pe marginea acestui subiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konvict Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 A existat varianta de zi fara reguli, insa nu a fost primita prea bine. Nu am sa inchid topicul inca, sunt curios cum veti argumenta pe marginea acestui subiect. ce argumente Redemption, va fi o zi in care toti vor face ks,pk vor injura la greu si la sfarsit o sa fie mare balamuc si mare scandal pe spoturi / tarkuri, care cum are prioritate :)) eu zic ca o astfel de zi nu isi are rostul, si acum o sa vina alti care or sa spuna. "lasa frate, ne mai relaxam si noi, mai scapam de stres" pai daca va simtiti stresati, mai iesit la o cafea, intr-un club cv. si mai scapati de stresul acumulat la scoala/munca..etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-GUNIT- Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 intrati pe alt srv si descarcati`va acolo :) exemplu: addictedMu :-" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK_BITE Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Va puteti descarca si altfel...iesiti afara la aer ,parc ,terasa ..un suc o plimbare ...un film,teatru,spectacol nu consider ca o zi sa faci anarhie injurat,pk si alte prostii se poate considera o descarcare ! CONTRA 150%... :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Silphy Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Din ce am vazut multi se streseaza pentru acest joc si cedeaza cand paharul e plin, propun ca la sfarsitul fiecarei luni sa fie o zi in care limbajul sa fie deschis pe servar, sa se injure fecare intre ei pana se satura sau ii dor degetele sa butoneze, asa scapa si ei de stres si nervi si pot dormi linistiti noaptea ca nu le fura nimeni spotu,bineinteles sa nu se descarce pe admini. Sa se numeasca ziua turbo. :))))) :D Ce ziceti? ma injurati acuma? un suspend pe forum de la admini pt ca incurajez limbajul vulgar primesc? :D Da cu ce te simti mai bine daca injuri in game ca nu inteleg? Dca nu stii sa te descarci decat printr-un limbaj vulgar inseamna ca e o problema si nah sunt locuri unde se poate trata acest lucru ^_^ .Sunt multi copii pe srv'u asta si destul invata ei de prin alte locuri tot felu de prostii apoi daca mai vede si pe /post , global ^_^. contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETRUT998 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 o astfel de sugestie a mai fost la sfarsitul de db trecut daca nu a fost acceptata atunci sunt foarte sigur ca acum nu are nici o sansa acum Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
paky Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 1 poate sunt persoane de alte religi la care injuratura ii un pacat mare 2 la mana iesi cu o gagica la un hotel si acolo poti avea momente de descarcare maxime 3 ce rezolvi prin a injura pe X si pe y 4 pentru copilasi care au sub 18 ani ce facem ce ii invatam sa injure decat sa ii inveti un lucrtu bun 5 pentru toti cei care santeti pro cu ideia asta vedeti din nou punctu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~abi~ Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Totusi, serverul de MU Linkmania nu e pentru a isi revarsa oamenii frustrarile pe global. Vreti sa injurati, injurati cat de tare puteti in fata PCului si va descarcati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CeausescuPresedinte Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 asta mai lipseste , cireasa de pe tort ai nervi ? pusca un cap de perete dormi 2 ore si revi cu forte proaspete contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redemption Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 :closed: Link to comment Share on other sites More sharing options...