Guest [SirDrago] Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Fara o baza fundamentala la afirmatiile aduse sunt inutile ptr ca na vanatorii astia ce nar da sa iau 99 Insusi odyzeus a spus acest lucru .
Windmaster Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 mm.. Ca sa putem lua filmul in considerare..iti lipseste ceva printul facut in timpul filmarii O fi sau nu o fi facut pe LM..dar nu ne putem increde pe cuvinte... So? Se vede in filmulet pe post cine vorbeste e facut pe link clar si are hack si eu l-am vazut sincer :) joaca corect prietene ca asa nu rezolvam nimic tu esti smecher si noi prosti ;)
Mudjahid Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ma scuzati ca ma bag si eu ca musca unde ne trebuie.Dupa vaga mea cunostinta, 1HH e cand tragi cu click dreapta in mobi si ii omori, ce are el nu e foarte diferit. Autokill, simpla observatie nu prea vad iteme pe jos din mobi si uni mai picara fara sa fie atinsi. PS: Norocul lui ca filmarea nu corespunde regulamentului, cu printul. "doh"
Guest TATA_BANIL0R Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ma scuzati ca ma bag si eu ca musca unde ne trebuie.Dupa vaga mea cunostinta, 1HH e cand tragi cu click dreapta in mobi si ii omori, ce are el nu e foarte diferit. Autokill, simpla observatie nu prea vad iteme pe jos din mobi si uni mai picara fara sa fie atinsi. PS: Norocul lui ca filmarea nu corespunde regulamentului, cu printul. "doh" ba tu nici n-ar trebuie sa postezi aci nu ti-ai primit filtru ip si pe forum ma ratatule? cel mai mare noob cu hackuri de cand exista linku dati foc apropo de unde tot ai tu conturi ma spartule ca vad ca iarai ti-ai facut caracter eu ti las bana automat
Mudjahid Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 daca ai ceva sa imi spui trimitem pm ca oricum dau delete fara sa citesc, nu ma pun la mintea fiecarui cocalar
MOSU_UK Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 deci cum nu sa dat ss domnului -iTi- ca nu avea print,si acolo se vazuse clar macro......nici aici nu o sa se dea!!
vandsicumpar Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 mm.. Ca sa putem lua filmul in considerare..iti lipseste ceva printul facut in timpul filmarii O fi sau nu o fi facut pe LM..dar nu ne putem increde pe cuvinte... So? Lancelot am vrut si eu aseara sa ma pun in tark de bk , am un bk de 6 rr amarat , dar cand am vazut cum bate SirDrago m-am cam speriat si am fugit ! :) N-am facut printuri sau altceva deoarece credeam ca chiar poate bate asa stiind de ce e in stare DL-u , dar daca toti zic ca nu are mai mult de 3-4 rr atunci e groasa... :tiphat:
Guest [SirDrago] Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ce de profesori aici ala zice ca am 1 rr altu 2 :))0 tre sa strig la voi cand dau rr sau cum. Nush ce tot editati voi peakolo dar nu cred ca va datorez vreo explicatie mi-am exprimat parerea destul de clar referiotor la acest subiect am adus si dovezi concludente in acest caz . E usor sa scri pe ally ba sariti cu gura in ajutorul meu asa cum face huskar vanatorul de recompense. Celor neimplicati in problema cer sa li se dea ss pe forum
Lord Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 treaba cu -iti- ... macro/bot nu se poate verifica din loguri ;) dar acesta da======>>> cont block !! hai p@ SIR !! cu hackurile tale :P
Guest [SirDrago] Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Desi esti tov cu hukar am mentionat mai sus accept orice test ptr ca stiu ca sunt curat. asa ca e orkum fake plus nu sunt probe solide ptr a ma invinui pe mn de ceva asemanator.
Guest Rahann Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ' date='14 October 2011 - 05:51' timestamp='1318564299' post='6020185'] Desi esti tov cu hukar am mentionat mai sus accept orice test ptr ca stiu ca sunt curat. asa ca e orkum fake plus nu sunt probe solide ptr a ma invinui pe mn de ceva asemanator. esti asa de curat ca ai golit tot de pe cont:))))
Guest klass_01 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Aici nici nu trebuie sa se verifice log,se vede clar ca are hack......
Lancelot Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ok Plangerea nu este corecta.Deci o inchid. Pe de alta parte in urma sesizarii s-au verificat logurile si acordam suspend permanent dl-ului cu pricina pentru hacking ( conform logurilor nu plangerii ) :D