Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Huskarica

HACK/1 HIT

Recommended Posts

Guest [SirDrago]

OK nici cea mai mika problema verificatimi logurile si tot ce e si expuneti aici ce a rezultat ca sa stie si tov nostru

huskar :)

O zi placuta in continuare.

Guest [SirDrago]

Vazand discutiile purtate pe forum precum si unele dificultati in solutionarea plangerilor continand filmulete, regulile de postare pentru aceste filmulete se completeaza dupa cum urmeaza:

- atunci cand filmati un anumit eveniment in joc sunteti obligati sa faceti cel putin un print in timpul filmarii, iar acest lucru sa se vada si in filmulet;

- sunteti obligati ca, alaturi de filmulet, sa postati in plangere si printul pe care l-ati facut in timpul filmuletului.

bati campii baiatule uitate la status , daca tu ai ramas in urma asta nu inseamana ca si eu.

have a nice day

hai cu nefondata

:tiphat:

@!cum dovedesti ca acest filmulet a fost facut pe linkmania? :crazy:

' date='13 October 2011 - 16:51' timestamp='1318513877' post='6018974']

Ce am facut ma? :))) Lasa hai cu Scanu si cu Nefondata lu baietzashu :)) Huskarika fara frica Zici Caracal traji apa :)))

De curiozitate cat dureaza sa imi dea un scan nu de alta da tov nostru Huskar face lvl in timp ce sia castigat dreptu la SS?

FACETI UN SCAN CEL MAI CORECT :readthis:

Vorba aia nu stii ca : " la caracal sa rastuurnat caruta cu prosti "

Guest TATA_BANIL0R

' date='13 October 2011 - 16:51' timestamp='1318513877' post='6018974']

Ce am facut ma? :))) Lasa hai cu Scanu si cu Nefondata lu baietzashu :)) Huskarika fara frica Zici Caracal traji apa :)))

De curiozitate cat dureaza sa imi dea un scan nu de alta da tov nostru Huskar face lvl in timp ce sia castigat dreptu la SS?

FACETI UN SCAN CEL MAI CORECT :readthis:

Vorba aia nu stii ca : " la caracal sa rastuurnat caruta cu prosti "

de la Caracal e si Ign0re cam multi prosti prin zona aia :)) sau caruta e mare ?

Am uitat sa fac print in timpul filmuletului uitand ca regulamentu sa schimbat dar se vede clar ca ai hack se va vedea in logouri.eu poate imi iau 5 zile dar si tu vei lu-a 99;)

Rog un Moderator/Admin sa rezolve cazu cat mai repede si sa inchida Topicu.MS!

Guest [SirDrago]

1. Dovedeste-mi tu in primul rand ca acest filmuletz a fost facut pe linkmania. Dovedestemi.

2.Cu totii stim ca ma vanezi din cauza invidiiei si din cauza ceea ce scrie la aliantza [HHunterZ] cei 5 magnifici :))

3.Nam nimic ptr verificarea logourilor stiu ca sunt curat si punct.

Are you undestanding my frend? :beer:

Guest [SirDrago]

1. Vezi ca deja ma jigneti si limbajul tau lasa de dorit dar simplu my frend nu vad nicaieri brandul linkmania . daia te intreb mosule.

Cer a ii se acorde Suspend ptr limbaj plus nefondata :>

Huskar akolo la Caracal asa va invatza sa comunicatzi cand iqul nu va ajuta aruncati vorbe cu caracter jugnitor ca sa compenseze lipsa de inteligentza gen Fratiiori tai manelisti unii dintre ei Tu si Fernando zici ca sunteti 2 fratiori gemeni . O zi buna va doresc domnilor !

Guest [SirDrago]

Nam golit domnu meu contu continui in continuare sa ma joc pentru ca nu ma simt sub nici o forma vinovat de nimic

dinpotriva iti dovedesc ca i cu set lether pe mn nu mor :) sunt prea bun ptr tn nush ce editezi peakolo :)

Guest [SirDrago]

Regulamentul prevede urmatoarele : un printscreen in momentul filmarii ptr a dovedii ca acel filmuletz este facut pe linkmania si nu pe alte servere .

Tu nu ai nici un print screen pentru a-mi dovedii mie ca nu ma vinezi .

Nu ai vreo dovada care sa ma incrimineze pe mn sunt deacord sa mi se verifice logurile.

Probabil cursurile de regizor la protv au fost de low bugget ptr tine anul acesta ce sa faci esti un pic cam emotiv !

In concluzie si totodata si prin urmare la finalul acestei conversatii purate cu tine Te salut respectuos cu mesajul "Meri la gara " !

Have a good night my frend astept decizia Domnilor admini

Guest [SirDrago]

Te-am vazut si eu in tarc de bk azi, dar ma grabeam si nu am mai facut print ca m-am gandit ca nu am de ce. :happy1:

poi noh i ti se pare ok ce zice huskar?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...