Huskarica Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Cum poti da la cateva rr 1 hit in tark bk mare? Sau ai facut full si nu stim noi>:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [SirDrago] Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 OK nici cea mai mika problema verificatimi logurile si tot ce e si expuneti aici ce a rezultat ca sa stie si tov nostru huskar :) O zi placuta in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskarica Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 Ce te agiti atata?:)) 99 oricum iei daca nu 1 hit hack ai sigur..sau uitasi ca te rugai sa dai kb sa retrag?:)) cat de destept esti;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssstefannn Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Ce te agiti atata?:)) 99 oricum iei daca nu 1 hit hack ai sigur..sau uitasi ca te rugai sa dai kb sa retrag?:)) cat de destept esti;) esti chiar panda! :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [SirDrago] Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Vazand discutiile purtate pe forum precum si unele dificultati in solutionarea plangerilor continand filmulete, regulile de postare pentru aceste filmulete se completeaza dupa cum urmeaza: - atunci cand filmati un anumit eveniment in joc sunteti obligati sa faceti cel putin un print in timpul filmarii, iar acest lucru sa se vada si in filmulet; - sunteti obligati ca, alaturi de filmulet, sa postati in plangere si printul pe care l-ati facut in timpul filmuletului. bati campii baiatule uitate la status , daca tu ai ramas in urma asta nu inseamana ca si eu. have a nice day hai cu nefondata :tiphat: @!cum dovedesti ca acest filmulet a fost facut pe linkmania? :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest satanz Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 ' date='13 October 2011 - 16:51' timestamp='1318513877' post='6018974'] Ce am facut ma? :))) Lasa hai cu Scanu si cu Nefondata lu baietzashu :)) Huskarika fara frica Zici Caracal traji apa :))) De curiozitate cat dureaza sa imi dea un scan nu de alta da tov nostru Huskar face lvl in timp ce sia castigat dreptu la SS? FACETI UN SCAN CEL MAI CORECT :readthis: Vorba aia nu stii ca : " la caracal sa rastuurnat caruta cu prosti " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskarica Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 dar unde sa fie facut ?:)) mai inaptule se va vedea in logouri daca ai sau nu dar ai 30 de rr ca dai 1 hit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TATA_BANIL0R Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 ' date='13 October 2011 - 16:51' timestamp='1318513877' post='6018974'] Ce am facut ma? :))) Lasa hai cu Scanu si cu Nefondata lu baietzashu :)) Huskarika fara frica Zici Caracal traji apa :))) De curiozitate cat dureaza sa imi dea un scan nu de alta da tov nostru Huskar face lvl in timp ce sia castigat dreptu la SS? FACETI UN SCAN CEL MAI CORECT :readthis: Vorba aia nu stii ca : " la caracal sa rastuurnat caruta cu prosti " de la Caracal e si Ign0re cam multi prosti prin zona aia :)) sau caruta e mare ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskarica Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 Am uitat sa fac print in timpul filmuletului uitand ca regulamentu sa schimbat dar se vede clar ca ai hack se va vedea in logouri.eu poate imi iau 5 zile dar si tu vei lu-a 99;)Rog un Moderator/Admin sa rezolve cazu cat mai repede si sa inchida Topicu.MS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [SirDrago] Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 1. Dovedeste-mi tu in primul rand ca acest filmuletz a fost facut pe linkmania. Dovedestemi. 2.Cu totii stim ca ma vanezi din cauza invidiiei si din cauza ceea ce scrie la aliantza [HHunterZ] cei 5 magnifici :)) 3.Nam nimic ptr verificarea logourilor stiu ca sunt curat si punct. Are you undestanding my frend? :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskarica Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 1 Cred ca esti prost Printu arata ca e facut pe linkmania?nu stiu ce o mai lungesc cu un fraier ca tine astept decizia mai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [SirDrago] Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 1. Vezi ca deja ma jigneti si limbajul tau lasa de dorit dar simplu my frend nu vad nicaieri brandul linkmania . daia te intreb mosule. Cer a ii se acorde Suspend ptr limbaj plus nefondata :> Huskar akolo la Caracal asa va invatza sa comunicatzi cand iqul nu va ajuta aruncati vorbe cu caracter jugnitor ca sa compenseze lipsa de inteligentza gen Fratiiori tai manelisti unii dintre ei Tu si Fernando zici ca sunteti 2 fratiori gemeni . O zi buna va doresc domnilor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knightly Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 E clar ca ai 1 hit hack , problema este ca nu a facut huskar macar 1 print, dar se vede clar...nici la 10 rr nu dadeai asa stai chill :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskarica Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 dar dc golosi contu sir te simti vinovat da nu am facut print dar nu cred ca sunt vinovat ca am postat un hack si ca vreau ca toti sa fim corecti!! Se uita cineva si aici sa inchidem cazu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [SirDrago] Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Nam golit domnu meu contu continui in continuare sa ma joc pentru ca nu ma simt sub nici o forma vinovat de nimic dinpotriva iti dovedesc ca i cu set lether pe mn nu mor :) sunt prea bun ptr tn nush ce editezi peakolo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskarica Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 ia dute tark bk si trage si dupa posteaza filmu si arata ca nu am avut dreptate si imi dau eu 99 singur :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [SirDrago] Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Regulamentul prevede urmatoarele : un printscreen in momentul filmarii ptr a dovedii ca acel filmuletz este facut pe linkmania si nu pe alte servere . Tu nu ai nici un print screen pentru a-mi dovedii mie ca nu ma vinezi . Nu ai vreo dovada care sa ma incrimineze pe mn sunt deacord sa mi se verifice logurile. Probabil cursurile de regizor la protv au fost de low bugget ptr tine anul acesta ce sa faci esti un pic cam emotiv ! In concluzie si totodata si prin urmare la finalul acestei conversatii purate cu tine Te salut respectuos cu mesajul "Meri la gara " ! Have a good night my frend astept decizia Domnilor admini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskarica Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 Asa ma gandeam lasa vrajala cu printu da nu am facut ca am uitat dar 99 tot iei pt ca sa vede clar ..daca tot ziceai ca nu ai hack faceai un film dar in fine lasam admini sa hotarasca;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [SirDrago] Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 asa ziceam si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GanjaBoy Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Te-am vazut si eu in tarc de bk azi, dar ma grabeam si nu am mai facut print ca m-am gandit ca nu aveam de ce, nu postez de fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [SirDrago] Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Te-am vazut si eu in tarc de bk azi, dar ma grabeam si nu am mai facut print ca m-am gandit ca nu am de ce. poi noh i ti se pare ok ce zice huskar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskarica Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 Se uita si cineva aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GanjaBoy Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 ' date='13 October 2011 - 21:21' timestamp='1318533686' post='6019868'] poi noh i ti se pare ok ce zice huskar? Da :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 mm.. Ca sa putem lua filmul in considerare..iti lipseste ceva printul facut in timpul filmarii O fi sau nu o fi facut pe LM..dar nu ne putem increde pe cuvinte... So? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty69 Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 hmm se vede clar si o stii bine ca este facut pe link:) (caractere care vb in chat sunt de pe linkmania) sigur are hack,nu putea omora in halul la 2-3rr poate ca ii lipseste printul,dar ptr hack ar trebui 99 Link to comment Share on other sites More sharing options...