Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Interzisa

D/c sau nu?

Recommended Posts

Guest Interzisa

Rog frumos sa se verifice cine mi-a dat d/c prin flood. Eram pe google si cand am dat pe Mu sa verific vezusem ca am luat d/c si am facut cateva printuri ca sa verificati sa vedeti cine si cum s-a jucat cu "programele" prin arena. Mai jos pun printuri.

k386ww6upsig2q2r2vs.jpg

8rzftwdh2ohgbojutdry.jpg

dqgi1ogksb40gx90ejk0.jpg

Va rog daca nu cer prea mult sa verificati in log fiindca n-am apucat sa fac print celui ce mi-a dat d/c, nici macar n-am vazut cine era, eu navigam pe google (deci fara probleme cu netu) si cand am dat pe joc, am vazut d/c.

Nu stiam unde sa fac sesizarea, deaceea am facut-o aici, ori e bug ori m-a floodat careva. :)

Multumesc anticipat. Cu stima AnaMaria.

eu nu stiu de ce ai postat 3 poze facute la interval de cateva secunde. dar, ma rog....

cel mai bine ar fi sa trimiti un pm la ija si ody. ori asta, ori posteaza la plangeri, nu cred ca asta e un subiect tocmai adecvat pentru rubrica "diverse" :)

Guest Interzisa

Faza interesanta e ca doar eu am luat d/c din tot party-ul, dubios mi-a fost cum ziceam mai sus ...navighez pe net toate bune, si dintro data cand dau pe Mu d/c. Mai dubios mi-a fost scrisul ala (care numai mie mi-a aparut) am intrebat colegii de party si la nici unu nu le-a aparut scrisu ala (eu eram cea vizata:)) ). N-am putut face plangere la plangeri ca n-am vazut nickname, impotriva cui sa fac plangere?

Zicea cineva mai sus ca de s-ar postat toate d/c-urile si ca iar acesta e topic inutil, etc, etc. Tin sa il anunt ca: Un pk pe spot mai trec cu vederea, un elite mai trec cu vederea, un gt mai trec cu vederea (fiindca nu ii treaba mea cum isi scresc altii caracterele, eu joc doar MU) dar cand deja se ajunge la d/c, asta n-o mai trec cu vederea.

Sunt sigura ca n-alergau dupa spot,

P.s Trebuie sa invat japonezo/cinezo/malaieza sau ce mama dracului limba e aia :)))

:blink: omu ti-a facut preluare. nu voia sa il prinda afk tools

ps: =)) =)) =)) =))

Asta e preluarea de aia epic fail, a? :)) =))

eu nu stiu de ce ai postat 3 poze facute la interval de cateva secunde. dar, ma rog....

cel mai bine ar fi sa trimiti un pm la ija si ody. ori asta, ori posteaza la plangeri, nu cred ca asta e un subiect tocmai adecvat pentru rubrica "diverse" :)

Fiindca am dat f4, de aia.

. N-am putut face plangere la plangeri ca n-am vazut nickname, impotriva cui sa fac plangere?

Uite aici: http://img854.imageshack.us/img854/5425/screen100822360003.jpg Acelasi scris ciudat, apoi d/c. Cred ca e un fel de flood, ca la mine n-a reusit din prima, la a 3-a oara cand a venit am luat d/c.

Guest Interzisa

Deci se poate o verificare aici? Sau cer prea mult? Facem crima azi si o executam peste 10 ani?

Am mai luat d/c tot asa de vreo doua ori, este posibil asa ceva? Sa se dea d/c din orgoliu? Si sa nu plateasca nimeni pentru acesta fapta?

Sunt foarte curioasa cine se joaca cu nervi mei si nu numai.

Multumesc.

Guest Interzisa

Interzisa, atata timp cat nu ai un print cu numele celui care ti-a dat d/c, este foarte greu de verificat.

E greu este adevarat, dar o data ce am adus dovezi ca cineva a folosit un program interzis, datoria adminilor e sa se sesizeze si sa verifice, nu? Doar admini sunt aici ca sa aplice "regulamentu si legea". :)

Interzisa, atata timp cat nu ai un print cu numele celui care ti-a dat d/c, este foarte greu de verificat.

E greu este adevarat, dar o data ce am adus dovezi ca cineva a folosit un program interzis, datoria adminilor e sa se sesizeze si sa verifice, nu? Doar admini sunt aici ca sa aplice "regulamentu si legea". :)

Datoria lor este sa verifice, insa in topicul tau nu au pe cine. Se apuca sa verifice tot servarul? Nu cred ca o vor face vreodata

' date='17 October 2011 - 19:17' timestamp='1318868279' post='6026202']

Datoria lor este sa verifice, insa in topicul tau nu au pe cine. Se apuca sa verifice tot servarul? Nu cred ca o vor face vreodata

Are print cu ora si coordonatele, se poate verifica.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...