Amarok Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hash Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Ce-o fi asa amuzant intr-un clip cu unu care rade .. Damn ! ... # Felul cum vorbeste,cum gesticuleaza si tema videoclipului ? Oare asta o fi :lol: ? Ti se pare normal ca unu cu dinti de cal sa puna clipuri pe yt in care isi etaleaza rasetele de tren? Probabil ca l-am mai vazut odata , dar nici atunci nu m-a minutat prea mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
2dor Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 gizaz , dantura aia e mai varza ca a mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amarok Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 Ce-o fi asa amuzant intr-un clip cu unu care rade .. Damn ! ... Felul cum vorbeste,cum gesticuleaza si tema videoclipului ? Oare asta o fi :lol: ? Ti se pare normal ca unu cu dinti de cal sa puna clipuri pe yt in care isi etaleaza rasetele de tren? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2dor Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Nu cred ca l-a pus el. Link to comment Share on other sites More sharing options...