Chesster* Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Numele meu în joc: Chesster Numele EXACT celui pe care îl reclam: GangXploR3 Screenshot-uri: http://tinypic.com/r/ngydjd/7 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Erau si 2 dnb in masina aia care sau dat jos din masina si el a ramas si tot tragea fara sofer. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):- Martori:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangXploR3 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Numele meu în joc: Chesster Numele EXACT celui pe care îl reclam: GangXploR3 Screenshot-uri: http://tinypic.com/r/ngydjd/7 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Erau si 2 dnb in masina aia care sau dat jos din masina si el a ramas si tot tragea fara sofer. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):- Martori:- Uite cat esti de vanator .. pai normal ca nu am observat ca au coborat hummer si revolver si tot trageam si pana la urma m-am coborat , chiar trebuie sa postezi orice aiureala ? Arata-mi si mie poza cand te-am omorat , m-ai prins singur in masina si rpd f8 , stai chill ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revolver Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 OMG mari vanatori mai sunteti .... Intradevar am coborat din masina iar la scurt timp a coborat si gang. Da tu ai prins doar cand facea db,aiurea.... Postez ca martor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chesster* Posted October 10, 2011 Author Share Posted October 10, 2011 Normal ca postezi ca martor ca sunteti alitati, si nu teai dat jos din masina pana nu mau omorat ei si tu tot ai continuat sa ma omori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangXploR3 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Normal ca postezi ca martor ca sunteti alitati, si nu teai dat jos din masina pana nu mau omorat ei si tu tot ai continuat sa ma omori. arata`mi si mie poza cand te`au omorat si eu continuam sa fiu in masina chiar te rog :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chesster* Posted October 12, 2011 Author Share Posted October 12, 2011 Poi trebuie sa arat ca ma omori, se vede clar in screen ca tragi in mine prind db fara sofer... ce dovezi trebuie sa mai am cand trage in mine fara sofer... Link to comment Share on other sites More sharing options...