Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

poopup1

deconectare imediata

Recommended Posts

Ajutati-ma si pe mine, va rog.Eu, de fiecare data cand ma loghez (pe joc) imi trimite mesajul ,,you are disconected from the server " (stiu ce inseamna) ce se intampla?

daca ajuta cu ceva,un priten de-al meu care si-a facut contul cu 1 sapt dupa ce l-am facut eu pe-al meu primeste acelasi mesaj.Pls ajutor

ati activat conturile?ai primit email de activare dupa ce l-ai facut?

doamne, aveam lvl 190 si pr meu 120

pe topicul acela e cu totul alta problema

eu bag acolo cont,pass si dupa imi zice direct chestia aia si nu am schimbat cu nik netu si asa mai departe.... e vro problema daca am un program hamachi?

sau conexiunile tre sa le pun in o anumita ordine?

Tu cand descarci patch3 se salveaza asa: patch3-LM-Season2.zip. Il dezarhivezi, apoi in patch3 intri in folder pana se vad acele fisiere multe .dll, main.exe etc.

Aici apesi CTR+A(adica select all), apoi CTRL+X( adica CUT) si te duci unde ai jocul, intri in folderul LM-Season2 (unde si aici sunt fisiere multe ca .dll, start-s2.exe, main.exe etc.) si apesi ori CTRL+V ori click dreapta la mouse si paste, inlocuind fisierele existente.

PS. Din 1000 de tehnicieni MU (sau care se ocupa) nu se gaseste niciunu sa puna patch3 in jocul cu patch2, sa-l arhiveze si sa-l puna pe site iar, ca sa nu mai aiba probleme unii jucatori?

Da e grele domn`le.

Tu cand descarci patch3 se salveaza asa: patch3-LM-Season2.zip. Il dezarhivezi, apoi in patch3 intri in folder pana se vad acele fisiere multe .dll, main.exe etc.

Aici apesi CTR+A(adica select all), apoi CTRL+X( adica CUT) si te duci unde ai jocul, intri in folderul LM-Season2 (unde si aici sunt fisiere multe ca .dll, start-s2.exe, main.exe etc.) si apesi ori CTRL+V ori click dreapta la mouse si paste, inlocuind fisierele existente.

PS. Din 1000 de tehnicieni MU (sau care se ocupa) nu se gaseste niciunu sa puna patch3 in jocul cu patch2, sa-l arhiveze si sa-l puna pe site iar, ca sa nu mai aiba probleme unii jucatori?

Da e grele domn`le.

am eu deja jocul uploadat pe un site..dar imi e frica sa il postez, poate ma aleg cu vreun ss :))

poopup1: nu stiu ce nu intelegi, este foarte simplu dupa ce dezarhivezi jocul si pachul, intri in folderul acela care apare dupa ce ai dezarhivat pachul, copiezi toate fisierele din el, si dupa le dai paste sau CTRL+V in folderul care apare dupa ce ai dezarhivat jocul.

ca sa iti fie mai usor dezarhivezi pachul pe desktop si jocul il dezarhivezi in "D" copiezi toate fisierele care le ai in folderul de pe desktop si le dai paste in folderul care il ai in "D" ii dai ok cand te intreaba daca vrei sa le inlocuiesti pe cele care deja sunt acolo si gata. :D

Da e grele domn`le.

Gata fratilor de unde sa stiu ca tre sa downloadez si patchu? mersi mult s-a rezolvat

da, momentan pagina de creat conturi este suspendata. :|

PS angel4ever here am userul blocat ca mi-am uitat pass =))

oh,nu mai stiu dar in jur de 2009-2010

contul tau nu mai exista, sa dar rr db acum aproximativ 2 luni. daca vrei sa joci va trebui sa astepti pana cand stafful linkmania ca repune in functiune pagina de creat conturi. :tiphat:

PS am reusit sa recuperez pass :right:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...