DJDizzzY Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Numele meu în joc: DizzzY Numele EXACT celui pe care îl reclam: Mugur Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Prima oara a inceput sa ma insulte pe /w, cenzurat cu ***, dar se intelegea din context ca acele *** aveau referire la cuvintele : mata si toate actele sexoale posibile. Mai incolo deja se intelege din printuri. Se vede clar cum injura cu nesimtire. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): sNs, Andreea Martori: - /w meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mugur95 Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Numele meu în joc: DizzzY Numele EXACT celui pe care îl reclam: Mugur Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Prima oara a inceput sa ma insulte pe /w, cenzurat cu ***, dar se intelegea din context ca acele *** aveau referire la cuvintele : mata si toate actele sexoale posibile. Mai incolo deja se intelege din printuri. Se vede clar cum injura cu nesimtire. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): sNs, Andreea Martori: - /w meu da si ? ma sugi si tu si mata ... papa<br> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJDizzzY Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 Numele meu în joc: DizzzY Numele EXACT celui pe care îl reclam: Mugur Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Prima oara a inceput sa ma insulte pe /w, cenzurat cu ***, dar se intelegea din context ca acele *** aveau referire la cuvintele : mata si toate actele sexoale posibile. Mai incolo deja se intelege din printuri. Se vede clar cum injura cu nesimtire. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): sNs, Andreea Martori: - /w meu da si ? ma sugi si tu si mata ... papa aham.... :error: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAdu Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Mugur va primi ban 7 zile pt limbaj. Nu are antecedente. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...