Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DJDizzzY

[Rezolvat] Mugur - Limbaj

Recommended Posts

Numele meu în joc: DizzzY

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Mugur

Screenshot-uri:

28qw6t4.png

2d0dpi9.png

2aj6jp2.png

sxzled.png

34pcizk.png

117e5v9.png

34yquxi.png

65r08x.png

281txmo.png

2q0udjk.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Prima oara a inceput sa ma insulte pe /w, cenzurat cu ***, dar se intelegea din context ca acele *** aveau referire la cuvintele : mata si toate actele sexoale posibile. Mai incolo deja se intelege din printuri. Se vede clar cum injura cu nesimtire.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): sNs, Andreea

Martori: - /w meu

Screenshot-uri:

28qw6t4.png

2d0dpi9.png

2aj6jp2.png

sxzled.png

34pcizk.png

117e5v9.png

34yquxi.png

65r08x.png

281txmo.png

2q0udjk.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Prima oara a inceput sa ma insulte pe /w, cenzurat cu ***, dar se intelegea din context ca acele *** aveau referire la cuvintele : mata si toate actele sexoale posibile. Mai incolo deja se intelege din printuri. Se vede clar cum injura cu nesimtire.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): sNs, Andreea

da si ? ma sugi si tu si mata ... papa<br>

Screenshot-uri:

28qw6t4.png

2d0dpi9.png

2aj6jp2.png

sxzled.png

34pcizk.png

117e5v9.png

34yquxi.png

65r08x.png

281txmo.png

2q0udjk.png

da si ? ma sugi si tu si mata ... papa

aham.... :error:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...