Zaicooo Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Pana la urma unde a ramas sa va intalniti? Taverna? Apropo madalina, esti singura reprezentanta a sexului frumos din toti care vin? ;))
Maeve Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 taverna sau underground...sunt la 3 m una de alta.o sa ne intalnim in fata la taverna pe 29 oct ora 20. cei care nu cunosc localizarea sa ma caute.. vreau sapt asta sa imi insiruiti care sigur cum si cand vin. kukytzaa daca vii de unde vii tu( si cu trupa mare) tre sa iti facem loc.deci te gandesti bine si te hotarasti . da ovi, sunt iarasi si ca de obicei singura fata <_< ...
fade Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 o sa fie karateka in stil barbar pe locuri :bananadance2:
Zaicooo Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 deci k sa stiti am sunat jumate de tara cu mady in seara asta:) am dat termen o sapt tuturor sa ne spuna ce si cum:) sfatuiesc si toti ceilalti care vad msg sa ne spune sigur dak pot veni sau nu;) ar fi preferabil s-aveti ceva masca sapca/basca pt cat de cat o deghizare:) k mergem cu ne dati sau nu ne dati ....de baut:)) din cate stiu la sigur s-au anuntat zaicoo si mr.marius.un posibil coco-whitelion:) si mai erau vreo 3-4:) mai actualizeaza mady:) hai lasa-ma :))
Dropkillerz Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Mada, pot sa vorbesc cu Victor sa rezerve o masa doua si mai poate rezerva altcineva inca vreo doua daca vin persoanele care s-au anuntat. Mie sincer imi place mai mult in Taverna :D
ChuckNorris Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 deci k sa stiti am sunat jumate de tara cu mady in seara asta:) am dat termen o sapt tuturor sa ne spuna ce si cum:) sfatuiesc si toti ceilalti care vad msg sa ne spune sigur dak pot veni sau nu;) ar fi preferabil s-aveti ceva masca sapca/basca pt cat de cat o deghizare:) k mergem cu ne dati sau nu ne dati ....de baut:)) din cate stiu la sigur s-au anuntat zaicoo si mr.marius.un posibil coco-whitelion:) si mai erau vreo 3-4:) mai actualizeaza mady:) hai lasa-ma :)) e pe bune:) chiar am sunat vreo 20 de persoane din toata tara:)
Maeve Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 mnoh,va urez distractie placute,eu ma retrag :))
Guest CeausescuPresedinte Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 mnoh,va urez distractie placute,eu ma retrag :)) mno , nu mai vin daca tu nu vi
Zaicooo Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 mnoh,va urez distractie placute,eu ma retrag :)) seriously? :blink:
Dobrik Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 deci hai ca sa pricep si eu .. gatheru asta se face sau imi fac alt program?
Maeve Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 daca nu vin eu nu se face sau ce? :)) nu va descurcati ca intre baieti? :P normal ca se face >.<
ChuckNorris Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 ia chiar postati aici cei care vin sigur sa avem si noi un fel de prezenta:) sa stiu cum fac rezervare:D
Dobrik Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 eu vin sa beau, nu sa discut ce seturi +13 am si cine are castelu saptamana asta.
Maeve Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 poate vin, poate nu. tineti asa de chestie un loc ptr mne <_< nu garantez. daca vin,dobrica vreau sa te aud cantand cu luci :))
Dobrik Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 eu am sollo pregatit, pentru tine sa te atinga lu sufletel =))) marcel faci rezervari, o sati dau numaru din taverna, vinerea viitoare cam tre sa stii cine vine PS: marcel parca vad ca o sa rezervi 1 masa lunga si iara suntem 20 de oameni =))) remember, daca venea si dana atunci eram rupti =))
Maeve Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Eu un cred ca o sa ajung. :)))) incepe lista de refuzuri =))))))
Dropkillerz Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Eu sunt prezent in Taverna pe data de 29.10.2011 la ora 21:00. Apropo Marcel, Catalina si Lucian sunt indiferenti, adica cum s-ar zice ca vin si ei pe data de 29 si este posibil sa vina si Radu. Pana una alta :D http://www.youtube.com/watch?v=bNlNZ2T9EeY&ob=av2e