Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

UnaBuna

Ce se mai aude cu acounturile?

Recommended Posts

Posted

Se mai da drumul anu asta? si nu ma intereseaza comenturi proaste ,poate ma poate lamuri un admin...stiu ca se munceste la problema dar vad ca de cateva luni e inchis...

Guest kisadam
Posted

sper ca linkmania imi daruieste un cont de craciun :( e penibil ce se intampla aici. nu stiu de ce pot adminii de pe alte servere un timp aproximativ ( nu neaparat servere de mu). stiu ca nu am voie sa intrebam ca ne taie cineva puta, dar totusi au trecut 2 luni si nici macar un semn ceva. foarte neseriosi.

Posted

Salut, Daca ne gandim ca si status-ul e oprit de ceva timp inseamna ca se lucra, nu se sta. Sunt convins ca vor sa ofere publicului ceva testat si probat multe ore de asta nu se grabesc cu repunerea creeri conturilor in functiune, nu pot decat sa va spun sa aveti ceva mai multa rabdare. :tiphat:

Posted

Linkmania este cunoscut ca fiind un data base "de cursa lunga" stai linistit..vei apuca si tu sa faci full, oricum poti apela si la varianta cu "un prieten" daca ne uitam la suspenduri, la cei care iau 99 fara numar si tot mai au conturi sa incerce...poate ai si tu ceva amic, prieten care sa iti imprumute unul. Daca arde chiar asa tare. :whistle: . O zii buna, eu ma retrag.

P.S. Cat despre "un cont de craciun" mi se pare o idee buna pentru o sugestie adresata moderatoriilor si adminilor de pe linkmania, eventual de sarbatori sa se puna la bataie 1-2...-20 de conturi cadou in cadrul unui event. Ar fii ceva nou iar concurenta ar fii acerba, cred eu.

Posted

Pagina de conturi va fi disponibila din nou cand se vor rezolva niste probleme la care se lucreaza din ziua in care s-a inchis pagina.

Nu pot sa spun ca mai dura o zi, o saptamana sau o luna.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...