Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Praslea

Reevaluare Mon@lisa

Recommended Posts

Cum e posibil sa dati permanent ... cu explicatia citez :

Mon@lisa permanent

PS decizie luata in urma consultarii log-urilor.

atata vreme cat nu am folosit nici un program inafar de clikerul de dat buf..

Nici macar nu eram on si de altfel nu ma pricep la hack-uri .

Am avut impresia si am sperat ca povestea asta cu logurile e cu adevarat o "inventie magica" care ne poate dumiri si lumina pe toti .

Da de unde , am ajuns la concluzia ca e o mare cacialma .

REPET !!!!!!!!

NU AM FOLOSIT NICI UN PACH / HACK / PROGRAM CARE SA FACA CARACTERUL SA ATACE IN SAFE ZONE .

Ma omoara unu acum si nu sunt in stare sa iau un asemenea program daramite sa il mai si folosesc .

Singurul lucru a fost clickerul cu care elfa dadea buf la party .

Cum e posibil sa sustineti ca " in urma consultarii logurilor " .

Asa ca sa nu murim prosti atata amar de lume care sustin ca e un bug ... ne spuneti si noua ce ati depistat in loguri ..?

Ce ati gasit acolo care sa va faca sa dati permanent pe un caracter care nu a facut altceva de cand l-am preluat decat sa dea buf la party ...?

Daca se poate sa raspunda moderatorul care a consultat logurile si care eventual e cel mai in masura sa ne zica ce a vazut in loguri .

In speranta ca nu voi primi un raspuns de tipul

Tu vinzi arme politistului ?

Inteleg ca poate fii bug ... da intradevar erai kalima dadeai cu es si ai dat move ... dar tu te uiti ca tu dai de 4 minute cu es ? omu a stat langa tine 4 minute si tu ai tras cu es in oras ...

Permanentul ramane ai terminat treaba pe linkmania

O zii buna

E o greseala cu siguranta .

Oare cati trebuie sa mai pateasca asa ceva ca sa intelegeti ca e o problema de la server .. si ca in aceste cazuri nu e vorba de hack / pach .

O situatie asemanatoare s-a intamplat si cu o ruda a mea .. un SM cu nick-ul Petrini pe DB trecut .

Ala era incepator ... in ale MU-ului si nici un clicker nu era in stare sa isi procure ... daramite hack-uri .

A sfarsit prin a fi acuzat de atack in safe zone ..i-au fost facute printuri cum tragea cu es ...

Printurile asta aratau insa omul cu adevarat pentru ca il stiu destul de bine nu avea nicio legatura cu asemenea lucruri ( ma refer la hackuri / si alte programele neregulamentare )

Stiu ca e usor sa dai un ss ... pentru aparente .. insa si in acest caz si in altele care au mai fost va spun ca e vorba de o problema a serverului .. spunetii cum doriti ... bug .

Si daca e un bug .. cel putin in cazul meu nu l-am expluatat ...

Intradevar exista un bug visual. Am observat ca in unele momente cand dau cu ES si dau move devias/noria/lorencia de exemplu, ES-ul continua sa atace pentru cateva secunde, dar ma gandesc ca poate persista.

Intradevar exista un bug visual. Am observat ca in unele momente cand dau cu ES si dau move devias/noria/lorencia de exemplu, ES-ul continua sa atace pentru cateva secunde, dar ma gandesc ca poate persista.

Nu insista sa sustii asa ceva ..

Ai facut-o si la plangeri ..

Nu e vorba de acelasi lucru ..

Si aici dar si in alte cazuri ( s-a pus un link la plangeri cu un caz asemanator ) e vorba de alta situatie ..

E diferit .. , caracterele continua sa atace mai multa vreme .

Altceva e sa dea inca o data de doua ori cu ES sau buf ..

Si in cazul meu se vede din printuri ca Mon@lisa tragea continuu...arcul la spate si ea dadea din maini cu buf neintrerupt . Repet e cu totul si cu totul alt situatie / problema .

Cum este posibil eu nu imi explic ... nu am idee de la ce dracu e .

Cert este ca eu am folosit doar clickerul de buf nimic altceva .

Dealtfel nici nu are logica sa folosesc pach sau hack de atacat in safe zone ... si sa dau buf cu elfa.....pe bune ce rost ar avea .

Singurul scop pentru care ma conectam cu elfa era acela de a o folosi la party pentru buful care ne ajuta eu fiind non rr cu BK ...

da s-au analizat cu stil pozele nu am ce zice. Omu "a fost prins" in min 56 spre 57, aproape imediat cand s-a schimbat minutul. Decline ala a facut vreo 5000 de poze . Pune ba si tu o poza cu min 58, 59 sau 55. E un bug vizual nimic mai mult. Si ce sa citesti in loguri cand da in oras? In loguri apare cat es dau eu pe minut sau ceva de genu (cam cusuta cu ata alba cu cititul in loguri , un fel de habar nu am) .....Toate bune.

Cand dai move sau mori, da, exista acest bug si mai dai 1-2-3 ori cu es (sau alte vraji), il stie toata lumea. (nu exista caracter sa nu fi patit asta).

Mon@lisa in jur de 1 minut ti-ai dat buff in continuu in safe zone, deja e altceva.

Suspendul ramane, neimplicatii in plangere cate 5 zile pauza.

19:56:50 [Dorina][Mon@lisa] Try Attack In Not Attack Area [Protocol] (Devias:207,44)

intre ele inca 50 de linii.

19:57:29 [Dorina][Mon@lisa] Try Attack In Not Attack Area [Protocol] (Devias:207,44)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...