Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Candi

Pentru Ody.

Recommended Posts

Buna ziua, Ody te rog frumos sa reevaluezi decizia acestui moderator in privinta plangerii facute de mine ieri http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=423834

E posibil asa ceva? Te rog frumos sa iei decizia cea mai corecta in privinta asta, nu imi este mie de ss-ul persoanei in cauza, imi este atitudinea moderatorului in acea plangere care sincer lasa de dorit. Cum ziceam in orice fel de context asemenea limbaj ar trebui pedepsit, ca pe viitor sa ne abtinem de la asemenea vorbe pe global NU sa amenintam cu nefondata!. Daca nu o sa va treziti ca Serverul Mu linkmania devine incet incet un server de free chat (cu tot tacamul) fiindca moderatoru in cauza se chinuia sa imi faca morala mie, care am prevenit o situatie neplacuta, decat sa ii faca morala acelui individ ca nu e frumos ca intr-o comunitate respectata sa ne expunem curu` afara, TankYou.

Fie ca s-a referit la "pupincurism". :)

Eu vad ca faci aceeasi greseala pe care o reprosezi celui din plangere, adica sa foloseste in public (pe forum) cuvinte obscene :)

Intrebarea mea este, vrei sa dam suspenduri de 10 zile (atat e minim pentru limbaj vulgar) pentru acel cuvant? Chiar il consideri atat de vulgar?

Eu vad ca faci aceeasi greseala pe care o reprosezi celui din plangere, adica sa foloseste in public (pe forum) cuvinte obscene :)

Intrebarea mea este, vrei sa dam suspenduri de 10 zile (atat e minim pentru limbaj vulgar) pentru acel cuvant? Chiar il consideri atat de vulgar?

Da! De ce? Simplu, moderatorul care a solutionat plangerea a incurajat asemenea limbaj. Deci vreau ca persoanele care au asemenea scapari cu limbaj necorespunzator sa plateasca, te rog sa actionezi in consecinta.

Vrei sa ii vezi maine tot asa limbaj doar ca moderatorul care a solutionat cauza are o simaptie sau antipatie la adresa unui user care ii "intuneca" judecata cand actioneaza un verdict intr-o plangere?

Descurajati limbajul de asemenea natura, multumesc anticipat.

Lancelot, multumesc de morala dar ai gresit persoana.

Plus, vreau ca avertismentul verbal acrodat de Lancelot in acea plangere sa fie retras si intr-o viitoare plangere facuta de mine sa nu fie luat in considerare.

Fata, tind sa cred ca ai probleme cu tartacuta. Cuvantul " cur " nu face parte dintr-un limbaj vulgar. Expresia " pupat in cur " inseamna a fi lingusitor // pupincurist si asa mai departe. Mai lasa-ne cu textele tale de adormit copii mici te rog frumos.

La ce creata esti, imi dau seama de ce ti-ai facut topic de retragere si dupa o zi erai in joc. + de asta eagles era mare si tare ca imi iau 10 zile. Pacat ca nu ai luat nefondata.

Tu vrei sa luam suspend pentru acest cuvant, restul nu.

Cam multe vrei tu =)))

Fata, tind sa cred ca ai probleme cu tartacuta. Cuvantul " cur " nu face parte dintr-un limbaj vulgar. Expresia " pupat in cur " inseamna a fi lingusitor // pupincurist si asa mai departe. Mai lasa-ne cu textele tale de adormit copii mici te rog frumos.

La ce creata esti, imi dau seama de ce ti-ai facut topic de retragere si dupa o zi erai in joc. + de asta eagles era mare si tare ca imi iau 10 zile. Pacat ca nu ai luat nefondata.

Cam multe vrei tu =)))

Te rog frumos, ai folosit un cuvant nepotrivit pe un global. Lasa sa sufar eu cu tractu si cu ce oi suferi si tu sa platesti pentru greseala ta. :)

Vreau descurajarea cuvintelor de asemenea natura pe global.

P.S Ti-am mai zis ca eu nu dau cu subsemnata de ce fac un topic sau nu. Dar daca tot o tii pe a ta, am sa iti explic. Dat fiind faptul ca comanda PM nu merge pe acest forum, am decis sa fac acel topic pentru ca m-au dus in stare deplorabila la spital si am vrut ca amici mei de aici sa stie ca voi lipsi o perioada anume de pe forum, ce nu inteleg eu, ce te tot legi de acel topic? Crezi ca eu as cauta atentie? Am atentia necesara pe acest forum, te asigur. (Cred ca te-ai lamurit acum ce a fost cu topicu ala). La revedere.

Cam multe vrei tu =)))

Te rog frumos, ai folosit un cuvant nepotrivit pe un global. Lasa sa sufar eu cu tractu si cu ce oi suferi si tu sa platesti pentru greseala ta. :)

Jocul nu poti sa-l schimbi tu si mai ales regulamentul. Incearca sa nu mai faci atat tam-tam pentru acea expresie. Nu toti traim in era copilariei ca tine sa fim atat de sensibili.

Daca ai da dovada de-o persoana echilibrata, nu ziceai asa ceva si nu incercai sa ma provoci si aici facand spam. :)

Eu vreau sa se aplice REGULAMENTUL, nu sa il rescriu eu. :)

Cam multe vrei tu =)))

Jocul nu poti sa-l schimbi tu si mai ales regulamentul. Incearca sa nu mai faci atat tam-tam pentru acea expresie. Nu toti traim in era copilariei ca tine sa fim atat de sensibili.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...