fade Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 cu tot respectul, dar n-am mai vazut asa ceva pe linkmania, de cand joc. 'adicatelea', de dinaintea ta niciodata nu a postat un moderator o plangere de pe caracterul de joc (al tau, in speta, Amidala) si apoi, la 5 minute, da switch pe contul de gm (Kitte, in cazul asta) si ii arde un suspend. de fiecare data cand un moderator a postat ceva, a asteptat sa ii rezolve altcineva plangerea. nu de alta, da' aici tu dai dovada de subiectivitate. si comunism, ingradirea libertatii de exprimare, etc. daca eu zic "vibrator" pe global, imi iau suspend? dizgratios!! plangerea despre care vorbesc e: asta asta e o alta plangere, in care reclamatul e un moderator. ce-a facut? simplu, a asteptat un coleg sa vina sa dea verdictul, in loc sa dea log out/sign in si sa-i arda un suspend de zile mari, la foc automat, in 5 minute. eu unul cer impartialitate. si sanctionarea ta, doamna, in cazul in care colegii tai decid ca o sa fie cazul de asa ceva. nu de alta, da' "inexactitudinile" astea incep sa evidentieze niste portite in regulament pe care unii sau altii le exploateaza dupa bunul lor plac. tu esti profund jignita de cuvantul vibrator, dar pentru mine, e ca si cum ai fi zis praz. in final, daca stii ca nu esti in stare sa moderezi, poti doar sa dai reply-uri de genul "gata cu tacataca, suspend corect, closed", lasa-te de moderat, fa loc pentru altcineva, ca sunt destui oameni care sunt in stare de asta.
sexezSTAR Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Cu tot respectul iti dau dreptate , acest moderator este complet depasit ar trebui scos din functie , peste cateva zile o sa dea ss si pt hustle
Guest ghynesku Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 cu tot respectul, dar n-am mai vazut asa ceva pe linkmania, de cand joc. 'adicatelea', de dinaintea ta niciodata nu a postat un moderator o plangere de pe caracterul de joc (al tau, in speta, Amidala) si apoi, la 5 minute, da switch pe contul de gm (Kitte, in cazul asta) si ii arde un suspend. de fiecare data cand un moderator a postat ceva, a asteptat sa ii rezolve altcineva plangerea. nu de alta, da' aici tu dai dovada de subiectivitate. si comunism, ingradirea libertatii de exprimare, etc. daca eu zic "vibrator" pe global, imi iau suspend? dizgratios!! plangerea despre care vorbesc e: asta asta e o alta plangere, in care reclamatul e un moderator. ce-a facut? simplu, a asteptat un coleg sa vina sa dea verdictul, in loc sa dea log out/sign in si sa-i arda un suspend de zile mari, la foc automat, in 5 minute. eu unul cer impartialitate. si sanctionarea ta, doamna, in cazul in care colegii tai decid ca o sa fie cazul de asa ceva. nu de alta, da' "inexactitudinile" astea incep sa evidentieze niste portite in regulament pe care unii sau altii le exploateaza dupa bunul lor plac. tu esti profund jignita de cuvantul vibrator, dar pentru mine, e ca si cum ai fi zis praz. in final, daca stii ca nu esti in stare sa moderezi, poti doar sa dai reply-uri de genul "gata cu tacataca, suspend corect, closed", lasa-te de moderat, fa loc pentru altcineva, ca sunt destui oameni care sunt in stare de asta. dragutzo iti pun poze cu limbaj care nu au luat ss , ca s'a considerat ca nu e"limbaj" si tu pentru cuvantul "vibrator" dai 12 zile ss?puteai sa ma avertizezi frumos si decent nu mai vb asa ca nu e frumos sau nu e decent daca asa consideri tu:-??
Kitte Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 O sa iti raspunda ija sau ody, daca simti nevoia sa ti se confirme ca limbajul asta nu se tolereaza pe Linkmania. Closed ca faceti spam.
Odyzzeus Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Am revocat acel suspend. Ai dreptate, nu s-a procedat corect in solutionarea plangerii, motiv pentru care se vor lua masurile interne pe care le voi considera potrivite. fade, ai dreptul sa te plangi de greselile pe care crezi ca le face un moderator, dar trebuie sa le faci in limite civilizate, iar tu cred ca ai intrecut putin masura in exprimare, de aceea iei un lvl de warn up. :closed: