RuLLzzs Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Numele meu în joc:RuLLzZs Numele EXACT celui pe care îl reclam:Ar00n Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri)-nush,probabil are probleme cu capu,se intelege din ss totu':) Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):- Martori:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Eu in prima poza vad ca tu ai inceput , citez "Dute si latra..." Iar in a 2`a poza a zis , citez "...maicata..." Eu nu cred ca e ceva rau daca zice asa ! # Imi cer scuze ca m-am bagat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuLLzzs Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 Citeaza in alta parte amice,lasa moderatorii sa vorbeasca Link to comment Share on other sites More sharing options...
HopaOlla Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Tot tu ai inceput sa ma omori in Spawn la mn primadata . A doua oara in spawn Ballas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Ar00n va primi mute 5 ore pentru insulte. Nu are antecedente. RuLLzZs mute 30 minute pentru provocari. Link to comment Share on other sites More sharing options...