Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Uber

Reevaluare

Recommended Posts

Posted

la fel si bugul cu 32768 agil iti ofera avantajul ca nu iei pk pe spot :) si totusi s`au dat cateva ss-uri si pt asta. cine stie poate daca posteaza cineva pe altcineva ca sta phono pe spot si nu`i poate da pk ia cel phono 99 :-?

concluzia: desi MU se bazeaza doar pe avantaje, este interzis sa ai asa ceva :) ar trebui asta scris in regulament cool2.gif " este interzisa folosirea de situatii care iti ofera avantaje fata de restul jucatorilor"

Guest J0ck3rU17
Posted

eu nu inteleg ce il deranja pe cel care a preluat daca cei doi nu ataca nu fac ks nu fac nimic ce bug este doar stau pe spot

daca ar fi avut cu 10 rr peste el si nu ar fi putut sa ii omoare si aveau re- off ce mai zicea ca in regulamen spune ca ai voi re-of kalima

eu cred ca ca nici o zii nu trebuia ss nu fac ks nu se poate spune de stationare ca nu sunt on care este problema ar trebui sa dai la cel care a postat ss pt vanatoare

gandeste si tu normal nu ca este dintro aliantza sau alta multi nu stiu ce a patzit g-unit nu toata lume il urmareste pe g-unit sa vada ce face

Deci ori faceti alt regulament ori ar trebui sa nu le dati ss

Posted

Asta nu e exploit bug , este o optine din joc care in anumite cazuri contracareaza regulamentul , exact ca si phono,status -,caractere unul peste altul etc ... pentru toate astea ar trebui facuta o regula separata iar zilele de suspend acordate dupa gravitatea faptei .

@Daca pentru 5x pk pe spot se acorda 5 zile suspend care e mult mai grav decat cazut de fata ... de la 5 la 99 e drum lung ... daca era holder intelegeam ca nu aveai loc de el se putea da 5 zile + ks , chiar si asa inteleg ca nu poti preda spotul altcuiva hai fie 3/5 zile ... dar pentru ca ai facut deranj pe spot nu dai permanent .

@inteleg si decizia lui Lancelot , conform regulamentului e acordat corect suspendul , dar in multe cazuri spuneti ca nu sunteti roboti si din cand in cand mai si ganditi inainte sa acordati un suspend ... ei frate aici te`ai grabit ... chiar daca e acordat corect suspendul pe o regula incorecta si neclara un 15 zile suspend era deja exagerat ... practic deja pierdusera spotul si practic pot sa vin si eu cu inca un bk la oricare pe spot sa fac duel (for real) si sa nu poti sa predai spotul ... ar trebui introdusa o regula cum ar fi stationarea ... dai duel pe barba ta in caz ca esti preluat si nu poti fi omorat iei suspend pentru stationare in cazul de fata sau ks pe spot in caz ca esti holder , dar nicidecum permanent sau nspemii de zile de ss .

Pk'ul face parte din jocul asta , se pedepseste alea alea..

Si duelul face parte din jocul asta si totusi in anumite circumstante regulamentar nu e permis .

App. Ca veni vorba de ce e permis si ce nu ... skilul pe care voi majoritatea il folositi la cs v`ati uitat asa de curiozitate ce range are si voi de la ce range(distanta) il folositi ... ca veni vorba de exploit bug . :tiphat:

Posted

Cred ca ceilalti au explicat mai bine decat trebuia, acest "bug" cum ii spuneti voi, nu este specificat in regulament si daca nu este specificat in regulament pot sa folosesc acest lucru pana il specificati, e la mintea prostului ca sa spun asa.Stiti dupa ce s-au creat regulamentele la jocuri?!Cautati...e acelasi lucru cu legea si a fi moderator e cam acelasi lucru cu a fi avocat, doar ca nu aperi sau ataci o persoana anume, sa pedepsesti pe cineva ca asa vrei tu, este total eronat, poate x nu stia ca se pedepseste acest lucru, defapt SIGUR nu stia ptr ca nu are de unde OAMENI BUNI SI INTELIGENTI CE SUNTETI VOI ! (TRAIASCA RROMANIA) De unde sa stie omu asta ca o sa fie pedepsit pe ceva ce nu este specificat in acest regulament?!Deja fac spume, nu mai suport tara asta nici macar intr-un joc, o sa ajungem naibii sa involuam in loc sa evoluam si sa ajungem ca in "Flintstone".

Acum,drag staff linkmania va rog sa scoateti ss acestor baieti ptr ca nu aveau de unde stii si daca tot vreti sa interziceti acest lucru, scrieti in regulament inca o propozitie daca nu va doare mana, iar daca va doare vi-o scriu eu si dati copy/paste si asa am rezolvat problema.Si inca ceva, nu cred ca asta merita 99, dar ptr elite iei 60 si aici am sa ma opresc ptr ca oricum la cele spuse de mine si ceilalti oameni ar trebui sa va faceti mici mici mici cat niste purici. :ceuameni: :ceuameni: :duh:

Posted

LUMEEEEEEEEEEEEEEEE, cata gargara pe doua pagini.

http://www.linkmania...dpost&p=5581944 Caz asemanator? Da. Verdict? Identic.

Hai si anume PA

Se vede ca vorbesti fara sa stii..la cazul gunit,Fanky tragea pe spot,a fost preluat,iar cel ce i`a preluat nu se putea folosi de spot pt a face xp.Insa aici e altceva,cei doi nu trag pe spot,nu iau xp.Deci nush pt ce s`a acordat suspend.Vorba unora,maine daca posteaza unu ca stau phono pe spot..poc iau 99.Gandeste`te logic..ei aveau preluarea,nu trebuia neaparat sa faca poza cu spot..pentru ca preluarea demonstra ca e spotu lor..Da vad ca de la un timp pe linkmania se schimba regulamentul la fiecare plangere.

O zi bunatiphat.gif

P.S:oricum stiu ca vorbim degeaba,voi sunteti admini si faceti legea.Chiar daca gresiti nu o sa recunoasteti niciodata,tot voi aveti dreptate.

Guest zga1ba
Posted

se vede ca tu vorbesti pt ca stii JUNY =)))

ce Gunit a luat cumva ss pe fanky ca facea ks, a luat pt exploit bug ???? =))) arata mie unde scrie asta . sunt cazuri , nu asemanatoare , ci IDENTICE .

Posted

se vede ca tu vorbesti pt ca stii JUNY =)))

ce Gunit a luat cumva ss pe fanky ca facea ks, a luat pt exploit bug ???? =))) arata mie unde scrie asta . sunt cazuri , nu asemanatoare , ci IDENTICE .

Esti prea prost sa intelegi..acel om nu putea face xp pe acel spot deoarece fanky tragea pe spot si lua xp in continuare,chiar daca acestia au fost preluati..vorbiti fara sa ganditiBangHead.gif.Adica daca gunit nu revenea acasa..facea lvl pana se dadea rr la sv,sau ii pica netu,ca nimeni nu avea ce sa`i faca,chiar daca il preluase.

Aici e altceva..au preluat spotu,si au facut xp pe el..Uber si Junior nu trageau pe spot,deci nu stiu cu ce ii incurca pe ei.

in fine e ultimu reply

O zi bunatiphat.gif

Posted

25. Cheating

NU se accepta exploatarea bug-urilor jocului - CONT BLOCAT!

Cu sau fara programe ajutatoare (hackuri) exploatarea unui bug este ILEGALA!

Au mai fost "n" discutii pe tema asta si in trecut, nu aveti voie sa faceti duel pe spoturi pentru ca se considera bug exploit ! Sper sa fim intelesi de data asta !

Posted

25. Cheating

Au mai fost "n" discutii pe tema asta si in trecut, nu aveti voie sa faceti duel pe spoturi pentru ca se considera bug exploit ! Sper sa fim intelesi de data asta !

daca se considera bug si se stie despre el,atunci dece nu se afla in regulament,sa vad si eu ca sunt mai dobitoc nu prea imi dau seama ce e ala duel,stiu doar ca duel e o functie in care 2 playeri pot sa se omoare pt a vedea care e mai tare...nici decum nu scrie in regulament ca ai voie sa faci duel doar arena,lorencia sau devias sau pe spot sau pe langa spot,lumineazama daca gresesc,

deci daca duelul se considera nun bug va rog scrietiml in regulament

Posted

25. Cheating

Scrie asta in regulament si o sa fiti foarte intelesi, nu toata lumea se uita in topicuri la "banati" sau "plangeri" ca sa vada ce ai scris tu, eu unul ma uit ca sa vad daca isi fac moderatorii treaba si ptr ca imi place sa deosebesc binele de rau sau corectitudinea de greseala.Sunt foarte de-acord cu ce ziceti ca nu e ok,chiar nu-mi pasa daca iau cei 2bann, dar nu mi se pare corect avand in vedere ca se da ss pe ceva ce nu este specificat in regulament.Asta este ultimul meu post, cred ca mi-am facut inteleasa opinia, nu mai e nevoie sa continui, daca vreti mutam discutia la diverse si va scriu cat sa faceti un fel de "biblie".Spor si asteptam un update la regulament, ca sa stie lumea ca nu este voie asa ceva.

Posted

nu imi este prea drag Uber...dar totusi in situatia de fata consider ca s-a gresit.....

1. Au dat duel pentru a impiedica "noua metoda de preluare a spotului" - pk direct.....fara discutii

2. Avand duel nu faceau ks....deci cu ce impiedicau noul proprietar al spotului sa faca exp? cu nimic.....e aceeasi situatie ca atunci cand eu fiind non rr preiau spot de la un rr-it mare si nu-i pot da pk....tb sa-l las pe spot sau ca ma rog de cineva sa-l omoare......daca gasesc binenteles...........exista si situatia cand e holder si chiar preluat fura toata exp deoarece este permis (nu peste tot) cu re off, dar nu era cazul in situatia de fata......daca faceau exp si nu puteau fi omorati da era o situatie in care tb acordat ss

3. NU este bug...e o functie a jocului duelul....faceti va rog o lista cu toate "bug-urile" pentru care doriti sa dati ss si postati-o pe forum, sa stim cu toti ce putem pati .... maine poimaine iau ss pentru o chestie de care nu aveam habar.....

4. Nu se da ss de 99 pentru asa ceva....daca facea exp mai inteleg, dar asa pentru "stationare" pe spot sa iei 99?

Intai stabiliti ca este o "infractiune" duelul pe spot apoi puneti o pedeapsa de 10/15 zile iar 99 doar daca face si exp in timp ce are "good mode" pe spot

Eliminati optiunea re off din toate hartile, pedepsiti stationarea peste tot si lucrurile vor sta altfel...nu se vor mai lua spoturi cu japca, toti vor sta mai mult on etc.

:tiphat:

Posted

Duelul pe spot nu e chiar bug exploit, e mai bine definit ca "smart usage of game mechanics", dar asta nu il face legal.

Ca si scriptul de agility, asa e facut sa functioneze, dar din moment ce te face "nemuritor" e considerat abuz.

Sa stai phono pe spot e diferit deoarece o data la 2h trebuie sa omori pe cineva sa devii iar phono si risti sa fii prins murderer si sa pierzi spotul din aceasta cauza e acceptat.

Din pacate toate argumentele aduse sunt nule din moment ce exista precedent pentru acest caz. Partea ca nu facea nimic, nu tragea pe spot, nu era vorba de KS s.a.m.d. e corecta, dar cum a fost si cazul lui gunit db-ul trecut, se poate face in asa fel sa ia xp. Daca se face o diferentiere ca X nu tragea pe spot si nu ia suspend iar peste 2 luni apare Y care trage pe spot, e in duel si ia suspend, atunci bineinteles ca o sa sara Y Z si W ca sunt nepotisme si ca moderatorii fac ce vor ei.

Lista de "illegal bugs" se poate face publica, de multi, dar stiti acea vorba, la copii si la nebuni sa nu le dai idei. S-a spus sa nu mai folositi elite ca este ilegal si veti lua suspend, uitati-va la lista de banati 50% + sunt suspenduri date pentru elite, printre care si nick`ul meu, desi inca n-am jucat db-ul asta. Sau chiar cazul cu gt de db-ul trecut, pana nu s-a postat pe forum nu-l stiau nici 5% si nu-l foloseau, dupa ce a fost facut public, constienti ca se ia 99 pt. folosirea lui, multi tot l-au folosit si au luat 99.

Toate aceste discutii au mai fost, cel putin o data, in trecut si exact aceleasi argumente au fost aduse si atunci. Am postat nu pentru ca am vreo legatura cu plangerea sau cu cei acuzati, ci pentru ca se vorbeste mult si degeaba pe o tema discutata de "n" ori.

But, then again, these are just my 2 cents.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...